Binnaz Abla

Arkadaslae fama ya fal atmistim geldi simdi baya giydirmis olumsuz konusmus asla olmaz falan demis yani

fama herhalde kötü bir dönemden geçiyor. kendisine güvenmediğimi daha önce belirtmiştim. 1 ay içinde birbiriyle çelişen ama sonunu aynı bağlayan iki yorum yaptı, kendisine bunu söylediğimde ise önceki falı dikkatli okuyun yanıtı aldım. oysa ilk falı gerçekten iyiydi, fakat kendisi artık kara listemdedir.

Kahve açmıyor hiç sadece katina bakıyor bu ara

evet ben de katina baktırdım cnaım daha iki hafta falan oldu bakalım verdigi vadelere daha var gerci artık hiç beklemiyorum da bişi gelse daha kötü artık benim de ilişki düşünecek halim kalmadı hayatım o kadar kötü gidiyor ki aska da hakkım oldugunu düşünmyrm bu haldeyken

Benim duygusal olarak çöküntü yaşadığım zamanlarda hayatımda hep kötüye gidiyor. Çünkü çok etkileniyorum bu da hem iş hem sosyal hayatımı etkiliyor. Duygusal olarak iyi olduğum zamanda kendimi nedense güçlü hissediyorum

bi kaç defa daha denesene canım aynı sayılar mı cıkacak , üzgünüm ama bana hiç mantıklı gelmiyor bu fal ki zamanında yapmıstım 24 cıkmıtı 30 bitiyor :) bekARIM

denerimde alyans yok cnm gercek sozlu nişanlı veya evli birinin alyansi olmasi lazim belki seninki ondan tutmadi yuzuklu bi arkadas bulduğumda yaparm sonucu yazarm bide esas ilan Sen deil baskasi yapmaliiiiii

bende öyleydim eskiden ama baktımki hep uzgun hep köpek yavrusu modundayım kötü birşeyin oldugu ılk zamanlar harıcınde,kendime üzülmek için geceleri verdim gündüz bunları duşunmıcem dıye telkin ettim gece de müzik açıp agladım bence dışarıya yansıtmaktan daha iyi oldu çunku 6 7 ay yas tuttugumu biliyorum..ve 6 7 ay boyunca kendimi odalara hapsettiğimi hayatımı durdurdugumu..hiçbir işime yaramadı sonra kendimi de affedemedim kendi hayatımdan kendim çalmıştım bu sefer

ya dımı bir de bu gördüğüm ikinci ruya 1.si bundan da guzel bir ruyaydı ama adam kapı duvar yani...bir realite var bir de bu ruya işte..
Bilinçaltı ... Ben de görüyodum öle imgeli rüyalar ki anlatamam... Hatta bi rüyamı yasadm onla ilgli.... Diğerleri çıkmadı adam başkasıyla evli...

kesinlikle katılıyorum ve inanın ki kızlar yasadıgım seyler hiç kolay degil aslında inanılmaz pozitif bir insanım ama bazen bazı seyler dayanamayacagım noktaya getiriyor beni bu sefer gercekten gücüm kalmadı tabii ki bırakmıcam kendimi bi cıkıs noktası bulucam ama hayatta heryerden darbe yemek cok zor insan neyin günahını cekiyorum diye kednine sormaktan alıkoyamıyor kendini maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…