Sevvale ben baktirmistim olumluydu 2 sene gecti tek bi donus tek bir mesaj olmadipeki cıkıyor mu falları kızlar ?
Arkadaslae fama ya fal atmistim geldi simdi baya giydirmis olumsuz konusmus asla olmaz falan demis yani
genel söyledm ben baktrmadm o bayana... Ask cıkmıyo fallardaAyy deme ben iş cıkınca cok ümitlendımherkesede nosunu verıyorım vebal almıyım (
Şevval erdal bence hiç pembeci değil
şevval erdal bizi barıştırmadı ama beni ocağa kadar hayatımın erkeğiyle tanıştırdıbende de en son barıştırdı ama pembeci değildi.
şevval erdal bizi barıştırmadı ama beni ocağa kadar hayatımın erkeğiyle tanıştırdı
Kahve açmıyor hiç sadece katina bakıyor bu arazaten falına cok bel baglamadım da eski falında olumsuzu net bir sekilde soylemesi beni umutlandırdı dogrusu demek ki dğürüst en azından
Kahve açmıyor hiç sadece katina bakıyor bu ara
Ben bi ara çok bekledim kendisini açmadi şimdide artırdı demekki,şevval erdal kahvesini 32,5 tl yapmış, artık onu da sık açar
Benim duygusal olarak çöküntü yaşadığım zamanlarda hayatımda hep kötüye gidiyor. Çünkü çok etkileniyorum bu da hem iş hem sosyal hayatımı etkiliyor. Duygusal olarak iyi olduğum zamanda kendimi nedense güçlü hissediyorumevet ben de katina baktırdım cnaım daha iki hafta falan oldu bakalım verdigi vadelere daha var gerci artık hiç beklemiyorum da bişi gelse daha kötü artık benim de ilişki düşünecek halim kalmadı hayatım o kadar kötü gidiyor ki aska da hakkım oldugunu düşünmyrm bu haldeyken
bi kaç defa daha denesene canım aynı sayılar mı cıkacak , üzgünüm ama bana hiç mantıklı gelmiyor bu fal ki zamanında yapmıstım 24 cıkmıtı 30 bitiyor :) bekARIM
bende öyleydim eskiden ama baktımki hep uzgun hep köpek yavrusu modundayım kötü birşeyin oldugu ılk zamanlar harıcınde,kendime üzülmek için geceleri verdim gündüz bunları duşunmıcem dıye telkin ettim gece de müzik açıp agladım bence dışarıya yansıtmaktan daha iyi oldu çunku 6 7 ay yas tuttugumu biliyorum..ve 6 7 ay boyunca kendimi odalara hapsettiğimi hayatımı durdurdugumu..hiçbir işime yaramadı sonra kendimi de affedemedim kendi hayatımdan kendim çalmıştım bu seferBenim duygusal olarak çöküntü yaşadığım zamanlarda hayatımda hep kötüye gidiyor. Çünkü çok etkileniyorum bu da hem iş hem sosyal hayatımı etkiliyor. Duygusal olarak iyi olduğum zamanda kendimi nedense güçlü hissediyorum
Eyleme baktırıp cıkmadı degıl ohh ama evet aşk cokk nadır tutuyo ama umarım bu defa tuttatgenel söyledm ben baktrmadm o bayana... Ask cıkmıyo fallarda
Rüyanı gördıysen artık baktırma cok temız bı sekılde hbrın gelmış ne guzelKizlar dun ruyamda cok sevdigim ananemi gordum bana donecek dedi ruyama inanmam lazim ama bilincaltimi bilmiyorum
ya dımı bir de bu gördüğüm ikinci ruya 1.si bundan da guzel bir ruyaydı ama adam kapı duvar yani...bir realite var bir de bu ruya işte..Rüyanı gördıysen artık baktırma cok temız bı sekılde hbrın gelmış ne guzel
Bilinçaltı ... Ben de görüyodum öle imgeli rüyalar ki anlatamam... Hatta bi rüyamı yasadm onla ilgli.... Diğerleri çıkmadı adam başkasıyla evli...ya dımı bir de bu gördüğüm ikinci ruya 1.si bundan da guzel bir ruyaydı ama adam kapı duvar yani...bir realite var bir de bu ruya işte..
Bu çok zor işte sen unutmadan bir baskasiyla evlenmesiBilinçaltı ... Ben de görüyodum öle imgeli rüyalar ki anlatamam... Hatta bi rüyamı yasadm onla ilgli.... Diğerleri çıkmadı adam başkasıyla evli...
bende öyleydim eskiden ama baktımki hep uzgun hep köpek yavrusu modundayım kötü birşeyin oldugu ılk zamanlar harıcınde,kendime üzülmek için geceleri verdim gündüz bunları duşunmıcem dıye telkin ettim gece de müzik açıp agladım bence dışarıya yansıtmaktan daha iyi oldu çunku 6 7 ay yas tuttugumu biliyorum..ve 6 7 ay boyunca kendimi odalara hapsettiğimi hayatımı durdurdugumu..hiçbir işime yaramadı sonra kendimi de affedemedim kendi hayatımdan kendim çalmıştım bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?