Binnaz Abla

bunun altına imzami atabilirim... sanki ben yazmışım gibi... demekki bir tek ben yaşamıyormuşum bu hissleri..

bunun altına imzami atabilirim... sanki ben yazmışım gibi... demekki bir tek ben yaşamıyormuşum bu hissleri..

kesinlikle canım yalnız degiliz ben anlatsam burdan kimbilir nerelere yol olur ..

9 senelik bir ilişki aldatılma dolandırılma , sonrasında yeniden asık oldum hiç sevmedi aldattı gitti baskasıyla evlendi üstüne bir dünya iş kurdum battım ailemin bile haberi olmayan bi ton borc hayatıma bi adam girdi ilk defa dedim guzel olacak onun hayatı benden zor uzaklastı kactı gitti .. o kadar hersey ustusute geliyor ki 3 4 senedir hayatım alt üst oldu kime ne yaptım ne gunah işledim bilmyrm ama rabbime sıgınıyorum sadece hala akıl saglıgımı koruylabiliyorum cok şükür

Benim 2 senem var yüzüğe bakılırsa. Yak cigarayı
ah ah Hüma banada çıksa ya

Canim her iliskimde ya terk edildim ya da iliskim 1 aydan uzun surmedi , ayni donemlerde isten ayrildim gecen ay manevi annemi kaybettim...senu oyle iyi anlarimki.. ama gunduzleri mesgale buldum geceleri de acar sarki dinlerim yataga kafami koydugumda da bi gun guzel seyler olcak illaki derim...olumlu dunyada hicbir aci sonsuz degil .. bir de sikayet edersek sabir gostermis olmuyormusuz gercek sabir sikayet etmeden beklemekmis agla acil ama bu da gecicek de yani.. ben 23 yildir boyle diyorum.. gecicek bir gun.

umarım canım senin yasadıklaın da hiç kolay degil hayırlısı olsun hakkımızda eninde sonunda rüzgar tersine dönecek :)

o arada da falcılar kazanacak :)

umarım canım senin yasadıklaın da hiç kolay degil hayırlısı olsun hakkımızda eninde sonunda rüzgar tersine dönecek :)

o arada da falcılar kazanacak :)
Simdi okudum canim benim seninki de cok zormus ben de eski sevgilime baya bi para kaptirmistim bi de ustune terk edilmistim.. ya fallarin bi ise yaramadigini biliyoruz zaten hepimiz ama psikolojik olarak rahatlatiyor bence burda herkes kabul ediyodur uzun donem surekli fal atmak psikolog yerine daha ucuz bir yontem gibi geliyor

kesinlikle zaten falı terapi gibi görmek lazım biçok arkadasıma cıkan fallarda oldu aslında cıkarsa ne ala ama cok beşl baglamamak lazım ben en son sezgiye baktırdım ondan sonra baktırmıcam uzun bi süre bundan sonra da hüma ve sezgiye giderim hayatımda fallık bi durum oldugunda :)

Bende
En güzelini yapmışsın bende bırakmak istiyorum
tövbeliyim.bir ay oldu.iç
negüzel düşünüyorsun Rabbimize sığınıyoruz çünkü o bizimle biz onu bıraksakta o bizimle.merhamet eder hiç şüpesiz

benmde hayatimda cok blokajlar oldu bende vefat yasadim isten atildim 1 yil issiz kaldim en uzun isim 3ay surdu en uzun iliskim 2ay hep aksilik yasadim ve hep ayrilik olucakken olmayacak seyler oldu hayal kirikliklari oldu hemde coook bazan falciya gitmeseydi mde olurmuydu diyorum nedenini bilemiyor um...

Ya bende yagmur falsepeti/ ne gidiyordum ama onu da harcadim sanirim 6 faldan sonra son 2 fali olayacak geldi bana 1.de yanildi. Cunku 2.de de birinci vade de vazgecmis sen adim at olumsuz olmaz demis de nerden atayim heryerden engelliyim:)

Bende

tövbeliyim.bir ay oldu.iç

negüzel düşünüyorsun Rabbimize sığınıyoruz çünkü o bizimle biz onu bıraksakta o bizimle.merhamet eder hiç şüpesiz
kuzum çünkü yapan yaptıran Allah onun izniyle bu kötülükleri yasadıysam eger biliyorum ki onun izniyle en guzelerini de yasayacagım eger nasibimd varsa hayırlısıyla allah bu gunlerimizi aratmasın

Ayni seyi hepimiz dusunuyoruz sanirim ya ama fal atmadigimda daha huzurluyum bunu biliyorum cunku fal beklemek o sure icinde realiteyi gormeme sebep oluyor sonra vade bitip bisey olmazsa yasamam gereken huznu yasiyorum yani ne mana bilmiyorum cikinca da hemen tovbe mi bozup 2.kez fal atiyorum.. illaki yani olumsuz bir etkisi oluyordur.

amann kaderimize mani olmasinda
bi falci ama art niyetli bi falci bana rvlencekti senle cok olumsuz dusunmussun evlenmedi senle dedi

Bilinçaltı ... Ben de görüyodum öle imgeli rüyalar ki anlatamam... Hatta bi rüyamı yasadm onla ilgli.... Diğerleri çıkmadı adam başkasıyla evli...
Boyle gozumun icine bakarak gelicek dedi..ne biliyim ya bilincimde gelmez diyorum ama bilincaltim buyuk ihtimalle olumlu dusunuyodur zaten bilincaltinda umutsuzsa agir depresyon yasiyosun ben hala gulebildigime gore oyle bir evrede degilim..bilmiyorum ama yani insallah hayirliysa cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…