Düşünsenize hepimiz Mert in sesini dinlemek için fal baktırıyomuşuz .Reiki umarım bunları okur,çok hoş olur ya.Falla kısmet ararken kısmetin falcı olduğunu anlayan bir gurup insan..
Evet Allah için işini önemsiyor,bide dediği ufak tefek şeyler çıktı önemlileride çıkarsa söylenecek söz kalmıyor.yaa aramızda engeller var dağlar var onunla, ben ist. o izmirbirde istanbul'a kucak dolusu sevgiler gönderiyor. Bende izmir'e mi gönderseydim acaba
şaka bir yana fal bakım işini ciddiye alması güzel
Ben hep tarot baktırdım tarotta bir dediği çıktı diğerinin zamanı var.Tarotu çok başarılı bence özellikle ânı cok çok iyi yorumluyor.Kahvesini bilmiyorum ama bana tarot her zaman daha ciddi gelmiştir nedense ...bende buna takıldım ya acaba tarotta ıyı kahvedemı kotu?cunku ben zamanında kahve baktırmıştım hıcbı soyledıgı cıkmadı bana ve falı cok olumluydu
madamsaludan memnun kalırsan soyle mutlaka:))kesfım memnun edıcekmı hepımızı meraktayım
madamsaludan cekmek durumunda kaldim kahve aticam simdi yazarim baktiktan sonra :) bende sizden dolayi merak ettim ama venusamberi cok cok begendim
Vay anasınî meğer bütün topic bugün madam Salu 'daymış,bi ben eksikmişim,yarında ben tamamlaniyim bari,kambersiz düğün olmaz.
sakınnnnnnnnnnnnnnnn sakınnnnn baktırmaaaaaaa alcanzarcımmm baktırma yılbaşına kadar
sakınnnnnnnnnnnnnnnn sakınnnnn baktırmaaaaaaa alcanzarcımmm baktırma yılbaşına kadar
Canım benim geç kaldın malesef ama bunu saymayalım olurmu sadece 5 tl cik kriz önleme falı bu.Öyle 20 tl liklere yaklaşmicam söz bide çok övüldü Salu dendiği kadar varmış,ay sonu sana tavsiye ederim.
kızlar kızmayın ama sizin Reiki, herkese toz pembe tablolar dağıtmış gibi.. bir kişiye de "bu herif asla ve hayatta olmaz, seni üzer, vb vb" dememiş gibi.. dediği biri varsa ya şimdi çıksın ve söylesin ya da sonsuza dek sussun :)))
adam bizim köşedeki kırıkçı-çıkıkçı amca gibi anca sağlık problemi söylüyor sanırım yaa.. herkesin mi beklediği aslında seviyor da engeller var falan filan... reikiye sesleniyorum, tatlım gördüğün bir şeyler varsa söyleyebilirsin merak etme biz neler neler, ne kehanetler duymuş insanlarız, çekinme .. :))
Canım benim geç kaldın malesef ama bunu saymayalım olurmu sadece 5 tl cik kriz önleme falı bu.Öyle 20 tl liklere yaklaşmicam söz bide çok övüldü Salu dendiği kadar varmış,ay sonu sana tavsiye ederim.
ayyyy hangi sitede canım bende baktırsammı :))))))))))))
ayyyy hangi sitede canım bende baktırsammı :))))))))))))
Ayyy çok güldürdün simdi beni.Tellwe canımcım ..
Ayyy çok güldürdün simdi beni.Tellwe canımcım ..
:)))) peki tatlım hangi fala bakıyor kahve tarot ???? bende gönderecem 5 liraymıs bişey olmas:)))
Öncelikle Marple ve Lale1973 ü bu başarılı keşifleri için tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum.5krediye bir fal bu kadar doğru ve doyurucu olabilirdi.Gelecek için kısa zaman vermiş yaşayıp gòreceğiz inşallah,ama durum itibariyle kadın beni anlatmış o kadar söyliyim size.Burda hiçbir olayımı açıkça yazmamış biri olarak derim ki kadın gerçekten biliyor,şüphe edilecek herhangi bir durum yok,çünkü yazdıklarını bir Allah birde ben bilebilirdim ve bide o yazmış işte.Özellikle kriz anlarına bire bir Madam Salu....
kızlarrr acil cevap madam saluya ne baktırdınız kahve mi tarot mu
kahve de olsa, kartlarla destekliyor bence. fark etmiyor gibi geldi bana.
:)))) peki tatlım hangi fala bakıyor kahve tarot ???? bende gönderecem 5 liraymıs bişey olmas:)))
Canım ben tarot baktırdım kendide tarotu önermiş
Ben hiç anlatmadım bile, soru dahi sormadım pek. kendimle alakalı beni neler bekliyor gibiydi falım... sormadığım kişiyi nasıl bilebilir. Birde falalem de ilk almina beni şaşırtmıştı. ona benzettim falını, ona da hiç birşey söylemeden anlatması falan. Sonra ne oldu o kıza,, gitti bidaha da gelmedi :44: Başkası geçti yerine. sonra samira geçti yerine hayır yine o ses değil. Acaba diyorum o Almina bu madam salu mu? isimler de yabancı :44: Tahmin yürüttüm sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?