Binnaz Abla

Düşünsenize hepimiz Mert in sesini dinlemek için fal baktırıyomuşuz .Reiki umarım bunları okur,çok hoş olur ya.Falla kısmet ararken kısmetin falcı olduğunu anlayan bir gurup insan..

yaa aramızda engeller var dağlar var onunla, ben ist. o izmir birde istanbul'a kucak dolusu sevgiler gönderiyor. Bende izmir'e mi gönderseydim acaba

şaka bir yana fal bakım işini ciddiye alması güzel

yaa aramızda engeller var dağlar var onunla, ben ist. o izmir birde istanbul'a kucak dolusu sevgiler gönderiyor. Bende izmir'e mi gönderseydim acaba

şaka bir yana fal bakım işini ciddiye alması güzel
Evet Allah için işini önemsiyor,bide dediği ufak tefek şeyler çıktı önemlileride çıkarsa söylenecek söz kalmıyor.

bende buna takıldım ya acaba tarotta ıyı kahvedemı kotu?cunku ben zamanında kahve baktırmıştım hıcbı soyledıgı cıkmadı bana ve falı cok olumluydu
Ben hep tarot baktırdım tarotta bir dediği çıktı diğerinin zamanı var.Tarotu çok başarılı bence özellikle ânı cok çok iyi yorumluyor.Kahvesini bilmiyorum ama bana tarot her zaman daha ciddi gelmiştir nedense ...

madamsaludan cekmek durumunda kaldim kahve aticam simdi yazarim baktiktan sonra :) bende sizden dolayi merak ettim ama venusamberi cok cok begendim

venusamber e ben bayramda baktırmıştım. ben de beğenmiştim. kahveydi ama benimki..sen tarot mu baktırdın? demekki tarotu da denenebilir

Burada bir falcıdan bu kadar bahsedilir de benim geri kalmam mümkün olabilir mi hiiçç??? :)) Başta Marple cığım olmak üzere Madam Salu'yu tavsiye eden herkese yürekten teşekkürlerimi sunuyorum, kabul buyurunuz efenim :))

Ben de katiliyorum, istatistiksel olarak hepimizin islerinin yolunda olmasi pek mumkun degil, ozellikle de benim. Her sey olumsuzlastikca Mertin fali daha da olumluya gidiyor anlayamadim!!!!!

Öncelikle Marple ve Lale1973 ü bu başarılı keşifleri için tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum.5krediye bir fal bu kadar doğru ve doyurucu olabilirdi.Gelecek için kısa zaman vermiş yaşayıp gòreceğiz inşallah,ama durum itibariyle kadın beni anlatmış o kadar söyliyim size.Burda hiçbir olayımı açıkça yazmamış biri olarak derim ki kadın gerçekten biliyor,şüphe edilecek herhangi bir durum yok,çünkü yazdıklarını bir Allah birde ben bilebilirdim ve bide o yazmış işte.Özellikle kriz anlarına bire bir Madam Salu....

kızlarrr acil cevap madam saluya ne baktırdınız kahve mi tarot mu

Ben hiç anlatmadım bile, soru dahi sormadım pek. kendimle alakalı beni neler bekliyor gibiydi falım... sormadığım kişiyi nasıl bilebilir. Birde falalem de ilk almina beni şaşırtmıştı. ona benzettim falını, ona da hiç birşey söylemeden anlatması falan. Sonra ne oldu o kıza,, gitti bidaha da gelmedi :44: Başkası geçti yerine. sonra samira geçti yerine hayır yine o ses değil. Acaba diyorum o Almina bu madam salu mu? isimler de yabancı :44: Tahmin yürüttüm sadece.

kızlar bişey soracağım telwede ödeme olayını anlamıyorum 5 usd. 5 tl'ye mi tekabul ediyor

Olabilir tabi neden olmasın?Ama cidden başarılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…