Çok pembe konuşmamıştı cem mevcut durumda iyiydi byv serkanla paraleldi hatta aynı kişimi diye düşündüm.Ama dediği olmadı bu arada serkan a 6_7 hepsinde ısrarla olumlu konuşmuş ama çıkan birşey yok .Baktırdığım falların yüzde doksanı olumluydu valla gecikmeli çıkarsa yazarım binnaz şevval ve nil güneş in tarihlere daha var son dönemde onlara atmıştım çıkarsa yazarım .Ay iste ben de su falcilara çok kiziyorum ! madem zaman degisebiliyor, madem zamana takilmamizi bile öneriyorlar ne diye bize vade veriyorlar bosuna
Off cafe falcılarına mı itibar edysn kuzu yaa onlar nerden bilsin uzak gelecegi bu tarz işler daha farklı kişiler tarafından bakılıyor bana yıllar önce annem baktırmıstı o zaman ki sevgilim için benden ufaklıga selam soyle kaçsın gitsin o adamdan olmayacak demiş cok hayırsız demişti ne kızmıstm o zamanlar ama dedigi gibi olamdı ve iyiki de olmamıs :)) yani baska seylerle bakarsa geleckten haber verebiliyolar da cafelerde plmuyor o iş cnm benim
Evet canım umutsuz olma merak etme bana da o zaman soyledi adam yeni cıktı karsıma meslegine kadar soylemişti anneme hadi be demiştim sallamıs :)) o kadar da degil demiştim ama bunlar ozel bakımlar ve bunların bile tutma ihtimaline bel baglamamak lazım kader allahın elineAnladim bu bildigi yolculuk sıradan olay oldugu icin ondan bildi sanirim icim biraz rahatladi cnm...canim ya ne tesaduf bana da 5yil once annem baktirdibugun asik oldugum adamu durumubu meslegini vb evliligimizi cocuk vb tarif etti ve ozmnlar bu adam ortada yoktu bende feminist erkek dusmaniydim ayyy anne nerden buldun bu kadini die dalga geciyordum oda farklu bu kadindi zaten ucretsiz bakti ...canim o halde bu kadinin falini esas aliyim ben umutsuz olmiyim dimi hayatim yaaa
sadece adamin ve bnm suan skntilarimz var onlari gorup yorum yapiyo dmkki falcilar
Cunku inandırıcı oluyorlar o zaman o vadeler de asla bi ayı gecmez :)
Temmuz civarı baktırmışım tarih ne dedi acep?Medyum Cem sonucu bildimi? Ruh durumu disinda fal iyiydi de ruh durumu diyip durmus.
Kuzu bence su sekilde oluyor o anki adamın hislerine göre yorumluyorlar yani adam hepten hayırsızsa yeni bi aşk cıkarıyolar adamın duygukarı varsa gelecek bekle diyolar o arada adamın kafası defişirse fal ğatlıyo değişmezse zaten en gec iki aya geliyo cunku o süreden sonra unutma evresine giriyoruz kaybetmek isteneyen insan iki üç ay içinde yeniden adım atar :)Bana vade konusunda beğendiklerimin hepsi 2 ay dedi :) 2 aydan daha uzun vade veren de semaydı ha onun dediği de benzer bir zamandı ama 2 zaman dilimi verdi.
Evet canım umutsuz olma merak etme bana da o zaman soyledi adam yeni cıktı karsıma meslegine kadar soylemişti anneme hadi be demiştim sallamıs :)) o kadar da degil demiştim ama bunlar ozel bakımlar ve bunların bile tutma ihtimaline bel baglamamak lazım kader allahın eline
Haziranda atmışım kızlar 2 ay süre vermiş tutmamış.Yaa bu Medyum Cem cok komik habire ruh donemindesin demis o ne demek yahu,sen bu kisiyle ruh donemindesin ne demek sacma sacma kelimeler soruda dedimki ruh donemi ne demek?Sacma sapan ifadeler devrik cumleler Serkanla ayni seyleri soylemis bu arada yorumun ana fikri ayni ama ifadeler farkli Serkan hanimefendi kapilar acilacak,Medyum Cem 2 ay ruh donemindesindesin sonrasi aydinlik demis ,ahahhah:))). Biryolunvar da burnuma kotu kokular geliyor ama yinede supheci olmiyim yazili fal ya bilemiyorsun ne donuyor.Gorucez yasarak ne kadari dogru :).
Evet cnm annem baktırmıs para pul degşl hayrına yaklasık 3 sene sonra falan ayrıldım ben deevet ama bna bitek o kadin bu adamla bi iliski gordu gelecek rabbimin elinde ama cook bunaldim biraz bunu umut etmek istiyorum tek dusuncem o kadin baltiktan sonra kader degistiyse falcilarin yollarin kapali demesi normal tabi ama bu forumdan ogrendigim kadariyla gelecek değişmez dediniz...nekadar surede ayrildin sen okadinin falindan sonra seninkide ucretsizmiydi
Evet cnm annem baktırmıs para pul degşl hayrına yaklasık 3 sene sonra falan ayrıldım ben de
Kuzu bence su sekilde oluyor o anki adamın hislerine göre yorumluyorlar yani adam hepten hayırsızsa yeni bi aşk cıkarıyolar adamın duygukarı varsa gelecek bekle diyolar o arada adamın kafası defişirse fal ğatlıyo değişmezse zaten en gec iki aya geliyo cunku o süreden sonra unutma evresine giriyoruz kaybetmek isteneyen insan iki üç ay içinde yeniden adım atar :)
Yok canım imkanszı bitti gitti kapandı o mevzu yani diceğim o ki kaderinse el getirir sel getirir yel getirir kaderinde yoksa el götürür yel götürür sel götürür akışa teslim olbarisma ihtimaliniz varmi desmek istemem ama cnm benimkide seninkiyle aynu durum bnada olumlu konustu cunku
Evet kuzu o da dogru cok haklısın senelerce ayrı kalıp evlenenler varBizim 8 aylık bir ayrılığımız vardı zaten daha önceden, bir işin olacağı varsa olur :) zamana çok da takılmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?