Bu saatten sonra barışırsak buraya ayrıntısıyla yazarım ama zor ikimizde farklı yollar seçtik gibi döse dönerdi .Bende hiç aramıyorum unuttummu tamamen hayır ,peki onsuz yaşamaya alıştımmı evet.Dönerse sil baştan korkusu var artık zor olmaz artık.Tarih geçti sevgilinle barışcaksın demişti baya oldu neredeyse 1 senedir birleşmedik.
Medyum Cem biryvar a geleli 1 sene oldu mu ki ben o kadar eski olduğunu bilmiyorumTarih geçti sevgilinle barışcaksın demişti baya oldu neredeyse 1 senedir birleşmedik.
Falın gelince yorum yapar mısın burda canımmedyum ceme atıcam birazdan
varlikla bakılsa bilemi canim..cunku coook ilerki yasimdaki biseyide soyledi bana bunu nasil gorebilir aglamaktan basim agridi digerleridr cikcak diye 2kisiden fazlasida yorum yazmamis hala korky icindeyim ben
Varlıkla bakıldıgını nereden biliyosun canım oyle herkes varlıklarla bakamaz ki hele falcıları oek sanmıyorum cok az öle insan onlar da tonla para alıyorlarvarlikla bakılsa bilemi canim..cunku coook ilerki yasimdaki biseyide soyledi bana bunu nasil gorebilir aglamaktan basim agridi digerleridr cikcak diye 2kisiden fazlasida yorum yazmamis hala korky icindeyim ben
Varlıkla bakıldıgını nereden biliyosun canım oyle herkes varlıklarla bakamaz ki hele falcıları oek sanmıyorum cok az öle insan onlar da tonla para alıyorlar
Neyle baktı kim baktı canımcok detay anlatmasi ve uzak gelecek hkkndada yorumlarda bulunmasi ve şu son yazdigim çikan fali neticesinde oyle dusundum zaten fincan bahaneydi fincna bakmiyodu bana bakiyordu karsiya bakiyordu endiseliyim bna egitimimi de sevgiliminde olmiycagini soyledi ki 5 yilim bosa gitcek demektir bu...evlilik yolunuz acik deil nedemek yani hem basim hem midem agriyo
Su tellwe yi sevemedim gitti bi garip ya guven vermyrMonaspeckle diye biri vardı tellwede o da durumu net bilmiş lara tarotu atmisim.Sultanfalci gelecekhabercisi acikkahvem Kocaalem bunlar bilememis durumlari.
bende durulmustum tekrar sardım eskilerden cok az kisi aldı özlüyorum vallacarada yaz merkta koyma
Neyle baktı kim baktı canım
Off cafe falcılarına mı itibar edysn kuzu yaa onlar nerden bilsin uzak gelecegi bu tarz işler daha farklı kişiler tarafından bakılıyor bana yıllar önce annem baktırmıstı o zaman ki sevgilim için benden ufaklıga selam soyle kaçsın gitsin o adamdan olmayacak demiş cok hayırsız demişti ne kızmıstm o zamanlar ama dedigi gibi olamdı ve iyiki de olmamıs :)) yani baska seylerle bakarsa geleckten haber verebiliyolar da cafelerde plmuyor o iş cnm benimkahve arti tarot muptela taksim murat ama önermiyorum o yüzden ismini yazmadim ben hala rahatlatilmadim yalniz
Canım ne zaman baktırdım inan bilmiyorum ama biz 1 yıldır ayrıyız o sanırım 3 4 aya demişti olmadı.Sildim falını.Olumlu olduğunu hatırlıyorum.ben biryolunvarda fal baktirmaya subat ayinda basladim ve cemi ilk nisan da geldigini biliyorum (gerçi belki de eskiden vardi da görmemis olabilirim)
Ay iste ben de su falcilara çok kiziyorum ! madem zaman degisebiliyor, madem zamana takilmamizi bile öneriyorlar ne diye bize vade veriyorlar bosunaCanım ne zaman baktırdım inan bilmiyorum ama biz 1 yıldır ayrıyız o sanırım 3 4 aya demişti olmadı.Sildim falını.Olumlu olduğunu hatırlıyorum.
Cunku inandırıcı oluyorlar o zaman o vadeler de asla bi ayı gecmez :)Ay iste ben de su falcilara çok kiziyorum ! madem zaman degisebiliyor, madem zamana takilmamizi bile öneriyorlar ne diye bize vade veriyorlar bosuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?