Binnaz Abla

Biryolunvar da serkan tek, fama, sema, ilkay, gökay, hepsi patladi bende
médium cem mart ayinda baktigi fal dört ay sonra cikti, söyledigi her seyi yasadim
Ben de en son geçen ay ceme su falı baktırdım küçük birsey çıktı ama şubati beklemem gerek uzun vade istediğim herşeyi soyledi onun fali çıksa başka şey istemem. Tekrar baktiracaktim da tutuyorum kendimi zaten 2017 de olacak önemli her seyi söylemiş artik saçma olur beklemek gerek patlarsa çok üzülürüm

canım bana olumsuz konustu hep ve cıkan falı oldu ama yine olumsuz konusup cıkmayan falı oldu cok takılma o kadın komple olumsuz

Peki bu medyum cemin deikleri çıkıyor mu?? ona göre baktırıcam yardımcı olurmusunuz teşekkürler

Tellwe de kredim kaldı iyi mi baktırsam kime baktırcam, baktırmasam e kredim kaldı?

Nerde bakıyo bu cem???

canım bana olumsuz konustu hep ve cıkan falı oldu ama yine olumsuz konusup cıkmayan falı oldu cok takılma o kadın komple olumsuz
ohh ya iyiki varsınız kızlar nasıl içime öküz oturdu.çıkmayan olumsuzuna çok sevindim ya ve herkese olumsuzmuş ona da çok rahatladım sadece benim sanıyordumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…