- 4 Şubat 2016
- 111
- 93
- 98
Ben de en son geçen ay ceme su falı baktırdım küçük birsey çıktı ama şubati beklemem gerek uzun vade istediğim herşeyi soyledi onun fali çıksa başka şey istemem. Tekrar baktiracaktim da tutuyorum kendimi zaten 2017 de olacak önemli her seyi söylemiş artik saçma olur beklemek gerek patlarsa çok üzülürümBiryolunvar da serkan tek, fama, sema, ilkay, gökay, hepsi patladi bende
médium cem mart ayinda baktigi fal dört ay sonra cikti, söyledigi her seyi yasadim
ya kızlar size bişey sormak istiyorum binnaz da bilge özdoğru yla ilgili yorumlarınız nelerdir?ben şöyle bir geçmiş fallarımı kurcaladım,ilk falımı ona 2014 de atmışım ondan bugune bir sürü kez fal atmışım.Hepsini dinlemedim ama yorumlardan olayları çıkarttım zaten,kadın bende bilmenin ötesinde birşey yapıyor kimle ilgili ne sorduysam söylemiş ama inanırmısınız hep olumsuz hep olumsuz kimi sorduysam bunla olmaz demiş..en son kasım başında fal atmışım orda da sen aramazsan aramaz demiş arar dene demiş ama egosu çok yuksek vs demiş tam fal bıterken de bu ilişki gelecek vadeden bir ilişki değil demiş ama senin içinde kalmasın mesaj at demiş kadın belki 10 farklı konuştugum insan için de zamanında aşırı tutarlı yorumlar yapmış ama dediğim gibi hepsi olumsuz hepsiyle bitti..sonuncusuyla da öyle böyle konuşuyoruz.Ya inanmak istemiyorum ama inanmamam elde değil bununla da bitirdi ya bizi şaka gibi..ne zoru var benimle ve neden hep haklı çıkıyor
Bence kahveSağol hanevubi.Cingene ye katina atsam diye düşünüyorum.Katina mi kahve mi sizce kızlar.
biryolun var da canim,medyum cem nerde bakiyor??
Nerde bakıyo bu cem???Ben de en son geçen ay ceme su falı baktırdım küçük birsey çıktı ama şubati beklemem gerek uzun vade istediğim herşeyi soyledi onun fali çıksa başka şey istemem. Tekrar baktiracaktim da tutuyorum kendimi zaten 2017 de olacak önemli her seyi söylemiş artik saçma olur beklemek gerek patlarsa çok üzülürüm
Bana çıkmadı.Peki bu medyum cemin deikleri çıkıyor mu?? ona göre baktırıcam yardımcı olurmusunuz teşekkürler
ByvNerde bakıyo bu cem???
Bir yolun var daNerde bakıyo bu cem???
Tarıh mi gecti hiç mi cıkmadı???Bana çıkmadı.
Çıkmadı derken tarihler mi geçti süreç tamamen tersine mi ilerledi? Bana da tersi çıkar diye korkuyorum daBana çıkmadı.
Tarih geçti sevgilinle barışcaksın demişti baya oldu neredeyse 1 senedir birleşmedik.Tarıh mi gecti hiç mi cıkmadı???
ohh ya iyiki varsınız kızlar nasıl içime öküz oturdu.çıkmayan olumsuzuna çok sevindim ya ve herkese olumsuzmuş ona da çok rahatladım sadece benim sanıyordummcanım bana olumsuz konustu hep ve cıkan falı oldu ama yine olumsuz konusup cıkmayan falı oldu cok takılma o kadın komple olumsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?