- 16 Mayıs 2012
- 816
- 1.030
- 113
Cok iyi soru.selena tellweye girmediği bu süre içinde maildekilere bakıyor mu?
Ahahahahahah alemsin valla cok güldüm aynen hepsi tornistan yapmaya basladı bakalım göreceğiz esas adam nerdeee amaaaaBen de bilmeden söylemiştim ama 19 Aralık-8 Ocak arası Merkür retrosu varmış. Seninkiler erken dökülmeye başlamışlar bereketli geçecek demek ki retro senin için
Saka gibi ama ciddendarısı otekine diyelim
Saka gibi ama ciddendarısı otekine diyelim
Merak etmiş nasıl oldgumu bikaç projesi varmıs benle bi araya gelmek istiyomus tabi ben yer miyim bunları
hahah cidden mi :) bu nası bir bahttırahahhahhaah kuzu evlenen eski heerif bile aradı yanı basımdaki adamdan ses yok yaa
ya bu kadının bir köyü var. nası bi yerse ? yer altında mıdır nedir internet telefon fln çekmiyormuş..bu da hal böyle olunca hicbir mail yanıtlayıp bakamıyorCok iyi soru.
selenadan bilgisi olan yazsın lutfen. Kuruduk beklemekten. ilkay gibi uzatırsa yuh dicem..
su dk alternatifim olsa cekerim falı ama yok
mail de yanıtlamıyorsa iyi. ben tellweyle ilgilenmeyip sadece maildekilere hızlıca bakmasından korkuyorumya bu kadının bir köyü var. nası bi yerse ? yer altında mıdır nedir internet telefon fln çekmiyormuş..bu da hal böyle olunca hicbir mail yanıtlayıp bakamıyor
heeğ o kadarını inan bilemiyorum bana bir ara geç dönünce aynen böyle yazmıstı. çekmiyo fln diye.mail de yanıtlamıyorsa iyi. ben tellweyle ilgilenmeyip sadece maildekilere hızlıca bakmasından korkuyorum
öteki siteleri bilmıorum da binnazda kime baktrdn meselaMerak etmiş nasıl oldgumu bikaç projesi varmıs benle bi araya gelmek istiyomus tabi ben yer miyim bunları
Bu ay merkür retrosu vardı sahibir ayda iki eski sevgili normal mi yahu :) bir senedir aramayan adamlar bunlar :):)
Sana canm pardon yanlış alıntıladmelifkslan1 kime sordun ?
Tatlışko merkür retrosu bi benim inek kafaya işlemedi :))) kub gibi oldum iyicehahah cidden mi :) bu nası bir bahttır
Kızlar bana calışıyo bu retro ya da. Ben ole bi enerji yukselttim ki ne var ne yok geri geldi hepsi karıstı iyice ahahaha:)))Bu ay merkür retrosu vardı sahi
Bana degil galiba degil mi kızlar bu soru :)elifkslan1 kime sordun ?
Kuzucuk algıya oynar iiy bir falcı ben ne zaman fal baktırırım eskilerden biri kafamınkurcaladıgıbda ya da platonik asık oldugunda yani her durumda hayatımda biri varsa fal baktryrm e tabi onlar da barıstırarak bizi mutlu ediyolar :))Kizlar ben su eski fallarimi dinledikce aglasam mi gülsem mi bilemedim....aylardir bana eskisinin dönecegini ve yeni biriyle tanisip ikilem de kalacagimi söylüyorlar ....eskisini geri döndermek bir moda falcilar ortaminda zannedersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?