Binnaz Abla

Ben de bilmeden söylemiştim ama 19 Aralık-8 Ocak arası Merkür retrosu varmış. Seninkiler erken dökülmeye başlamışlar bereketli geçecek demek ki retro senin için
Ahahahahahah alemsin valla cok güldüm aynen hepsi tornistan yapmaya basladı bakalım göreceğiz esas adam nerdeee amaaaa

Kizlar ben su eski fallarimi dinledikce aglasam mi gülsem mi bilemedim....aylardir bana eskisinin dönecegini ve yeni biriyle tanisip ikilem de kalacagimi söylüyorlar ....eskisini geri döndermek bir moda falcilar ortaminda zannedersem

Cok iyi soru.

selenadan bilgisi olan yazsın lutfen. Kuruduk beklemekten. ilkay gibi uzatırsa yuh dicem..
su dk alternatifim olsa cekerim falı ama yok
ya bu kadının bir köyü var. nası bi yerse ? yer altında mıdır nedir internet telefon fln çekmiyormuş..bu da hal böyle olunca hicbir mail yanıtlayıp bakamıyor

ya bu kadının bir köyü var. nası bi yerse ? yer altında mıdır nedir internet telefon fln çekmiyormuş..bu da hal böyle olunca hicbir mail yanıtlayıp bakamıyor
mail de yanıtlamıyorsa iyi. ben tellweyle ilgilenmeyip sadece maildekilere hızlıca bakmasından korkuyorum

Retroda donen dondugu gibi gidermis diyor astrologlar
Bu donemde atılan adımlar saglam olmazmıs aslında gokyuzu hakli aynı insana iki uc sans fazla ha retroda ha degil

Kızlar medyum Cem konuşulduğu için ona fal attım kahve. Olumsuz konuşsun ben de önüme bakayım artık diyerek attım hatta çünkü cidden umut kötü bi şey ancak yine olumlu yine olumlu ama gelen giden yok tabi hele şu an ruh halim bitik fala da mutlu olamıyorum

Kizlar ben su eski fallarimi dinledikce aglasam mi gülsem mi bilemedim....aylardir bana eskisinin dönecegini ve yeni biriyle tanisip ikilem de kalacagimi söylüyorlar ....eskisini geri döndermek bir moda falcilar ortaminda zannedersem
Kuzucuk algıya oynar iiy bir falcı ben ne zaman fal baktırırım eskilerden biri kafamınkurcaladıgıbda ya da platonik asık oldugunda yani her durumda hayatımda biri varsa fal baktryrm e tabi onlar da barıstırarak bizi mutlu ediyolar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…