Kim canim hangisi
madam saluyu diyorum. baktırdın mı ona, ne baktırdın? beğendinmi, beğenmedin mi diyom?
tamam gördüm belki fallar karışmıştır
Kesinlikle falalem ona daha cok kazandırıyo,telweyi ne yapsın?Sarhoş Selim mi o ne be?
Laleciiiimmmm canıımmmm bak canım Òzgece ne diyor bilemedim napiyucuk düşüniyim bari biraz.Sağol özgecem ya bilgilendirdiğin için.
canim ben hic korkmadim goz falindan:))baktirdim guzeldi yine cok benzer seyler soyledi seviyorum ben bu kadini:)))
cnm bu ara enerjim dusuk oldugundan tek istedigim yalniz kalip orgu ormek kitap okumak ve dunyevi hicbisi dusunmemek aslinda heheh goz fali guzeldi ama bana hep uzun ve cok ozenli bakiyor.yine benzer seyleri soylemis daha ne desin kadin ama bakalim kizlar dua edin
hürremin oğlunu diyom. sen sarşın mavi göz sevmiyon mu, izlesene.
evet ya aslında doğru diyon baktırcak bişeyimde yok ama bu merak iste çokmerak başa bela falkonusunda ben bir düşüneyim canım
Ay simdi hatırladım ama yok o benim sarışın kavramımın dışında.Benim sarıdan kastım bildiğin gibi Leo..
arkadaşlar bu göz falında erkeğin gözleride gerekiyor mu acabao şapşalın gözleri bende yokta hep profil fotoları var
Leonarda sana çekici geliyor anlaşıldı. o adam akrep burcu. sen akreplerden mi hoşlanıyon yoksa kız
hahaha bende vardi :))) ahaha bunu yaptigimizi bilseler bize geri donmezler belki
hahaha bende vardi :))) ahaha bunu yaptigimizi bilseler bize geri donmezler belki
Yok be ben hiç takmam öyle burca falan her burcun iyiside var kötüsüde.Ama Leo başka tabi timsah burcu olsa farketmez.Prensesin Mithat ı,Alcanzar ın Leo'su..
Aslan zor diye bilirim ama doğru akrepte sessizce çaktırmadan yapar yapacağını.bende burçlara takmazdım ama akrep burcu hakikaten zor bir burç karşı cinste arkadaşlar
Vallaha bi bilseler varya ötesini düşünemiyorum.
Hahhahaha ayyy su durumumuzu bi bilseler akil sagligimizdan suphelenirler:)))) benim kardesim cikan fal sonucunun erkek arkadasinada gonderiyor beraber mutlu mutlu dinliyorlar ahahhahah darisi basimiza aaa dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?