Binnaz Abla

madam saluyu diyorum. baktırdın mı ona, ne baktırdın? beğendinmi, beğenmedin mi diyom?

tamam gördüm belki fallar karışmıştır

Cevabi yukarida. Tarot baktirdim begenmedimmmmmmmmm telveden kimseyi begenmedigim gibi

Laleciiiimmmm canıımmmm bak canım Òzgece ne diyor bilemedim napiyucuk düşüniyim bari biraz.Sağol özgecem ya bilgilendirdiğin için.

evet ya aslında doğru diyon baktırcak bişeyimde yok ama bu merak iste çokmerak başa bela falkonusunda ben bir düşüneyim canım

bende güya yalnız kalıp kafa dinlemek istiyorum ama, sosyal paylaşım sitelerinde lak lak ediyorum. Bir inzivaya çekilemedim bir türlü. 2014 senesi gelmeden artık herkes kendi falcısını ya bulacak, ya bulacak diyorum.

arkadaşlar bu göz falında erkeğin gözleride gerekiyor mu acaba o şapşalın gözleri bende yokta hep profilden fotoları var

Son düzenleme:
Leonarda sana çekici geliyor anlaşıldı. o adam akrep burcu. sen akreplerden mi hoşlanıyon yoksa kız

Yok be ben hiç takmam öyle burca falan her burcun iyiside var kötüsüde.Ama Leo başka tabi timsah burcu olsa farketmez.Prensesin Mithat ı,Alcanzar ın Leo'su..

Vallaha bi bilseler varya ötesini düşünemiyorum.

Hahhahaha ayyy su durumumuzu bi bilseler akil sagligimizdan suphelenirler:)))) benim kardesim cikan fal sonucunun erkek arkadasinada gonderiyor beraber mutlu mutlu dinliyorlar ahahhahah darisi basimiza aaa dostlar

Hahhahaha ayyy su durumumuzu bi bilseler akil sagligimizdan suphelenirler:)))) benim kardesim cikan fal sonucunun erkek arkadasinada gonderiyor beraber mutlu mutlu dinliyorlar ahahhahah darisi basimiza aaa dostlar

Amin canım amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…