Binnaz Abla

Olabilir belki de. Çünkü kız var diye belirttiklerim de hiç ciddiye bile almıyo kızı. Bekleyelim bakalım

Kizlar ben telwe hesabima hic bakmoyordum bugun fal atinca baktim fallarim kisminda akrepgoz tanitim fali 3 gun once iade edilmis yaziyor ben fal atmadimki yalniz .. durumu anlayan varmi

Bence ilişkin de am ederken fal baktırıp enerjini karıştırmamalısın canım

Zaten faldada dedi "suan sıkıntı yok devam görünüyor "dedi iki hafta once baktirdim da ya adam nekadar lik sureyi kastetti şuan derken onu bilmiyorum..yakin gelecek nekadar olabilir falci literatüründe?siz daha iyi bilirsiniz ben cokaz kisiye baktirdim..

yakin gelecektemi cikti mesela iletisim gibi
kizlar bazi falcilar var iletisimin icerigini bilr bilebiliyorlar ya bunu nerden bilebiliyorlar sizin de basiniza geldi mi hic

kizlar bazi falcilar var iletisimin icerigini bilr bilebiliyorlar ya bunu nerden bilebiliyorlar sizin de basiniza geldi mi hic
onlineda o kadar iyi bilen var mı?
daha önce de yazmıştım, bana hüma sadece bir bahaneyle mesaj atacak vs demişti. bana çıkan maksimum şey bu yani. iletişim içeriği bilene hiç rastlamadım

fal tecrübelerim.
Geysu : sorduğum konu ile ilgili olumsuz konuşmuş dediği gibi olumsuzdu.ama onun dışında dedikleri çıkmamış
Derin2013 : herkese söylenebilecek şeyler söylemiş olumlu konuşmuş patladı
Saraylıhanım : anda iyimiş gelecek olmadı.
Yeşilçingene : anda başarılı aynı zamanda ilgili gelecek çıkmadı
Ecem : aşk falı olumsuzdu çıktı. Daha sonra kahve falı atmışım çıkmadı
Serüven: kitap falı baktırdım. sormadığım konu hakkında tespiti olmuştu şaşırmıştım ama gelecek oatladı.
Ugga: çok acıdım attığım fala bu kadar kötü olabilirdi sorduğum soruyada cevap vermemişti.
Selena : herhalde enerji işi o kadar beğeneni var ama benim attığım katina falını int.bakıp anlamlarını yollamış gibiydi.
Nesibe: severdim kendisini anda bildikleri oldu ama son falları fiyaskoydu
Venüs : karşı taraf ile ilgili tespitleri başarılı gelecek bazen çıktı bazen alakasız oldu
Fama : çol baktırdım içlerinden 2 tanesi çıkmış. Güven telkin etmediğinden artık baktırmıyorum
Sema : kabaca fal bakmış bana gelecek çıkmadı . Tellwedede baktırmıştım çok kibardı orda anlam veremedim
Serkan tek : bana falları çok pembeydi çıkmadı. Anda bildikleri olmuştur bazen
Asenat : sorduğum soruda tespiti iyimiş. Gelecek çıkmamış ama bi daha baktırmak isterim.
Sezgi : anda fena değil gelecek patladı
Gizem hatun : anda çok şaşırttığı oldu ama gelecek çıkmadı
Rezzan abla : ilk falı ertesi gün çıkmıştı . Sonrakiler çıkmadı ve yuvarlak konuşmalar oldu hep
Ceren aydın : eski fallarıma bakarken o anki konuyu bilen tek kişi tariflerine kadar çok şaşırdım hiç dikkat etmemişim. Ama gelecekte bahsettikleri olmadı
Aklıma geldikçe paylaşırım diğerlerinide liste o kadar çokki

Akrepgoz bana benim alanım su falı demisti

ben kendisine ikinci şansı su falıyla vermiştim. tutmayınca tutmuyor demek ki enerjimiz, bir şeyler yakalar gibi olmuş ama olmamıştı. fakat su falı baktırdıktan sonraki 3 gün üstümde çooook ağırlık hissettim. kötüydü yani benim açımdan :/

aynen bana da böyleydi

Yani bence bu ablamiz varlık yoluyla bakiyor gibi o yuzden olabilir diye dusunuyorum :/ iyi gelmeyen falciya ikinci kez gitmemek gerek ben de bu hatayi yapiyorum

Yani bence bu ablamiz varlık yoluyla bakiyor gibi o yuzden olabilir diye dusunuyorum :/ iyi gelmeyen falciya ikinci kez gitmemek gerek ben de bu hatayi yapiyorum

çok övülünce bende herhalde sorun demiştim, ilk attığım da duru görüydü. su falının daha iyi olduğunu okudum, deneyeyim dedim. bir daha asssla. kendisi ayetlerle baktığını yazmış, bir de bahsettiği okumalar vs. bana ağır gelmiştir bilemiyorum. ama bir daha gitmem kendisine o kesin :) hem tutmasın hem de ağırlık çöksün, ben almayayım

Son düzenleme:
hislerenerji : falını okudum çok genel pembiş fal bakmış bana gelecek alakası yok şu an
Klotho : baktırdığımda sorduğum soru üzerinde söylediği çıkmış mesela öyle genel geçer bir şeydeğil tarottan nasıl çıkarmış onu bilemedim ama falın gerisi çıkmamış.
İlkay gür : enerjim tutmadı galiba onunla falın benimle alakası yok gelecek odaklıymış çıkmamış
gopovsky : biraz yeşilçingeneye benzettim onun tarzında . Gelecek çıkmadı ama
Medyum gizem : abla çiçekler böcekler falı bakmış zamanında bana
Dennis : sadece olumsuz fal olsun diyr bakmış hiç ayrıntı yok gelecekte çıkmamış
Selin imer : kahve falı fena değilmiş aslında çıkan olmuş ama baktırmam bi daha iştah açıcı fal değilmiş
Nehir ateşoğlu : gelecek odaklı bakmış zamanı var çıkarsa yazarım
Elani soylu : anda bi kaç nokta atışı var gelecek çıkmadı

Sezgi gerçekten iletişim içeriğine kadar bilmişti çıkan falında, ne şekilde geleceğini vs. Kemal Devrim için de iletişim tarihlerini biliyor diyorlar ama bende tutmadı.

Aynısı başıma popüler bi kafe falcısında geldi. Faldan çıktım enerjim yerlerde bi mutsuz huzursuzum falan ve o kadın da varlıkla bakıyordu ondan etkilenmiştim sanırım. Toparlamak için uğraştık bayağı:)

Oyleyse en iyi falci enerjimizin tuttugu falci diyebilir miyiz? benim bitane var cafe de..online da henuz tutturamadim

bu arada kizlar akrepgoz hakkinda bende yorum yapmak istiyorum

bana da cok agir geldi enerjisi
sanirim bi arkadasimizin dedigi gibi varliklarla bakiyor bu durum ondan olabilir
öte yandan anda kafamda olan bir soru vardi onu ben sormadan cevaplamisti ama falda deil soru kisminda.

bir diger mevzu da hani her falcinin bariz kelimeleri vardir ya bu kadinda olumsuzu cok abartarak mi soyluyor genelde..cunku bana soyledigini her insan in kaldirabilcegi bir sey deildi yani onun icin sordum..

Oyleyse en iyi falci enerjimizin tuttugu falci diyebilir miyiz? benim bitane var cafe de..online da henuz tutturamadim

E tabi ki de herkesin en iyisi farklı, birine bilen sana çıkmaz sana bilen başkasına fos olabilir. Ana dair isabetli yorumlar yapan enerjinin uyduğuna gitmeli bi de çıkıyorsa yeme de yanında yat. Senin şu kafe falcın kim:)

Bende de olmuştu bir cafe falcısında 2 hafta ruh gibi dolaştım kadın bi şey bilseydi bari sadece enerjimi çekmişti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…