Cikti mi peki tatlim?Ben su falı atmıştım beğenmiştim tespitleri isabetliydi.
Cikti mi peki tatlim?
Toparlarsam yazcam ama hepsini gözden geçiriyim öyle yazarımListeni paylaşırsan eğer çok çok mutlu oluruz
Ya ama şimdi yanıltmak istemem evleneceğim kişiyi anlatmış ama tabi gelecek bilinmez
Olabilir belki de. Çünkü kız var diye belirttiklerim de hiç ciddiye bile almıyo kızı. Bekleyelim bakalımCiddi bir ilişki olmayabilir belki. Ben arada bir kız olduğunu söylüyorum özellikle ama bazıları "ben başka kız göremiyorum belki yalnızca tensel çekime dayalı bir birliktelik vardır" falan diyorlar. Duygusal anlamda yoğunluk yoktur belki de.
Verdigi vade dolmadi balim. şubat civari demis bakalim cikarsa yazicam ama anlik guzel bakiyo kesinlikle boş biri değilAkregoz cikti mi sana canim?
Bence ilişkin de am ederken fal baktırıp enerjini karıştırmamalısın canım
Ben çok sık atmıyorum zaten fal ama onlinelardan en son çıkan Sezgi'ninki olmuştu. Çıkmasını beklediğim bi fal da yok açıkcası öyle akışa bıraktım takılıyorum=) ama bi fal atasım var şu aralar.
onlineda o kadar iyi bilen var mı?yakin gelecektemi cikti mesela iletisim gibi
kizlar bazi falcilar var iletisimin icerigini bilr bilebiliyorlar ya bunu nerden bilebiliyorlar sizin de basiniza geldi mi hic
Akrepgoz bana benim alanım su falı demisti
kızlar akrepgözün adı geçmişken yazayım. bana gönderdiği fal gerçekten kötüydü, fal demeye bin şahit. sadece bana dua ettiğinden, yıldızımı yükseltip kısmetimi açtığından bahsetmiş. onun haricinde fal denilebilecek hiçbir şey yoktu
Yani bence bu ablamiz varlık yoluyla bakiyor gibi o yuzden olabilir diye dusunuyorum :/ iyi gelmeyen falciya ikinci kez gitmemek gerek ben de bu hatayi yapiyorumben kendisine ikinci şansı su falıyla vermiştim. tutmayınca tutmuyor demek ki enerjimiz, bir şeyler yakalar gibi olmuş ama olmamıştı. fakat su falı baktırdıktan sonraki 3 gün üstümde çooook ağırlık hissettim. kötüydü yani benim açımdan :/
aynen bana da böyleydi
Yani bence bu ablamiz varlık yoluyla bakiyor gibi o yuzden olabilir diye dusunuyorum :/ iyi gelmeyen falciya ikinci kez gitmemek gerek ben de bu hatayi yapiyorum
yakin gelecektemi cikti mesela iletisim gibi
kizlar bazi falcilar var iletisimin icerigini bilr bilebiliyorlar ya bunu nerden bilebiliyorlar sizin de basiniza geldi mi hic
çok övülünce bende herhalde sorun demiştim, ilk attığım da duru görüydü. su falının daha iyi olduğunu okudum, deneyeyim dedim. bir daha asssla. kendisi ayetlerle baktığını yazmış, bir de bahsettiği okumalar vs. bana ağır gelmiştir bilemiyorum. ama bir daha gitmem kendisine o kesin :) hem tutmasın hem de ağırlık çöksün, ben almayayım
Aynısı başıma popüler bi kafe falcısında geldi. Faldan çıktım enerjim yerlerde bi mutsuz huzursuzum falan ve o kadın da varlıkla bakıyordu ondan etkilenmiştim sanırım. Toparlamak için uğraştık bayağı:)
Oyleyse en iyi falci enerjimizin tuttugu falci diyebilir miyiz? benim bitane var cafe de..online da henuz tutturamadim
Bende de olmuştu bir cafe falcısında 2 hafta ruh gibi dolaştım kadın bi şey bilseydi bari sadece enerjimi çekmişti yaAynısı başıma popüler bi kafe falcısında geldi. Faldan çıktım enerjim yerlerde bi mutsuz huzursuzum falan ve o kadın da varlıkla bakıyordu ondan etkilenmiştim sanırım. Toparlamak için uğraştık bayağı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?