bana baktigi baya bir basariliydi canim ama sekaya bir o kadar yuzeysel. o yuzden baska yorum merak ettim. nasildi tespitleri sence
Akrepgoz un fali geldi anacim cok olumlu 2 aya donecek ama dondugunde sabirli ol,sabirli olursan evlilige gider.Gorusmeyeli nerdeyse 1 sene olucak 1 sene sonra barisirsak yuh derim.Karsima 1 _2 yeni kisi cikti kizlar ama olmuyor yapamiyorum o enerji yok maalesef
Akrepgözün hangi falını önerirsiniz1 sene nasıl bekliyorsun yahu ben o sürede kaç kişiye aşık olurum
Benim eskiyi çok fena gömdü sana hayırlı değil demişti
Bence ilişkin de am ederken fal baktırıp enerjini karıştırmamalısın canımbanada ayni..aralik basi cok iyiydik de sonu geliyo ayrilcaz gibi seytan kulagina kursun
bana cok agar vesvese geldi bugun M Motherofdragon nin dedigi gibi sonuc mu istenilen sekilde deil anlamadim..
kiz benim bikere 7ay gecikmelk cikti
Ben sadece görüşme varmı diyorum , zaten adam başlıyor eğer araya girmiş cer çöp kız bile varsa söylüyor
Akrepgözün hangi falını önerirsiniz
20 gun kadar olmus baktirali bende de gecmise dair ilginc noktalara deginmis ve pembeci de degil gibiYa ben de beğendim çünkü sormadığım şeylerle ilgili bir sürü şey yazmış bana geçmişle ilgili şaşırdığım şeyler oldu okurken sen ne zaman baktırdın en son?
Akrepgoz bana benim alanım su falı demistiAkrepgözün hangi falını önerirsiniz
Ciddi bir ilişki olmayabilir belki. Ben arada bir kız olduğunu söylüyorum özellikle ama bazıları "ben başka kız göremiyorum belki yalnızca tensel çekime dayalı bir birliktelik vardır" falan diyorlar. Duygusal anlamda yoğunluk yoktur belki de.Ben de çingene de görmedi hüma da görmedi benimkinin hayatındaki kızı. Hatta şu an hatırlamadığım ama soru sorarken hayatında biri var diye belirtmeden attığım hiç kimse görmedi şu kızı nasıl işse :/
Kısmet falını deniyim dikkatimi çekti. 2 yılı geçti online baktıralı şu kişi çok güzel bakar dediğim kimse olmadı. Bi kere güzel bakan oldumu 2.sefer gönderiyorum sanki başka biri bakıyor gibi. Bu falcıların eşref saatine denk gelmek gerek sanırım. Ama uzun liste yapabilirim öncekiler için çünkü konum netleşti benim . Şimdi farklı bi şey için baktırmak istiyorumCanım ben durugörü atmıştım iyi niyetli bi kadın gibi geldi bana sakın üzülme diyip kısmet falıma da bakmıştı benim. Senin var mı önerin?
1 sene nasıl bekliyorsun yahu ben o sürede kaç kişiye aşık olurum
Benim eskiyi çok fena gömdü sana hayırlı değil demişti[/QUOTE
Bende oyle demistim ama olmadi iste karsima cikanlarlada olmadi.Bildi mi peki?
Ben durugoru attim tatlim turkcesi bozuk biraz yanliz bazi yerlerde ne dedi simdi bu teyze dedim.Akrepgözün hangi falını önerirsiniz
canım bence bu da yeni taktik... hayatında biri var olunca da "onunla amacı cinsellik" diyorlar. ben inanmıyorum o yorumlara. bir ilişki varsa vardır yani, cinsellik olabilir de olmayabilir de. sonuçta gitmiş o adam.Ciddi bir ilişki olmayabilir belki. Ben arada bir kız olduğunu söylüyorum özellikle ama bazıları "ben başka kız göremiyorum belki yalnızca tensel çekime dayalı bir birliktelik vardır" falan diyorlar. Duygusal anlamda yoğunluk yoktur belki de.
buna da kesinlikle katılıyorumcanım bence bu da yeni taktik... hayatında biri var olunca da "onunla amacı cinsellik" diyorlar. ben inanmıyorum o yorumlara. bir ilişki varsa vardır yani, cinsellik olabilir de olmayabilir de. sonuçta gitmiş o adam.
Kısmet falını deniyim dikkatimi çekti. 2 yılı geçti online baktıralı şu kişi çok güzel bakar dediğim kimse olmadı. Bi kere güzel bakan oldumu 2.sefer gönderiyorum sanki başka biri bakıyor gibi. Bu falcıların eşref saatine denk gelmek gerek sanırım. Ama uzun liste yapabilirim öncekiler için çünkü konum netleşti benim . Şimdi farklı bi şey için baktırmak istiyorum
canim bu ay sana cikan oldu mu hiç?
Akrepgözün hangi falını önerirsiniz
Akregoz cikti mi sana canim?bana baktigi baya bir basariliydi canim ama sekaya bir o kadar yuzeysel. o yuzden baska yorum merak ettim. nasildi tespitleri sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?