bu arada kizlar akrepgoz hakkinda bende yorum yapmak istiyorum
bana da cok agir geldi enerjisi
sanirim bi arkadasimizin dedigi gibi varliklarla bakiyor bu durum ondan olabilir
öte yandan anda kafamda olan bir soru vardi onu ben sormadan cevaplamisti ama falda deil soru kisminda.
bir diger mevzu da hani her falcinin bariz kelimeleri vardir ya bu kadinda olumsuzu cok abartarak mi soyluyor genelde..cunku bana soyledigini her insan in kaldirabilcegi bir sey deildi yani onun icin sordum..
Bende de olmuştu bir cafe falcısında 2 hafta ruh gibi dolaştım kadın bi şey bilseydi bari sadece enerjimi çekmişti ya
Bende de olmuştu bir cafe falcısında 2 hafta ruh gibi dolaştım kadın bi şey bilseydi bari sadece enerjimi çekmişti ya
E tabi ki de herkesin en iyisi farklı, birine bilen sana çıkmaz sana bilen başkasına fos olabilir. Ana dair isabetli yorumlar yapan enerjinin uyduğuna gitmeli bi de çıkıyorsa yeme de yanında yat. Senin şu kafe falcın kim:)
İsmini hatırlamıyorum b.köy de bi yerlerdeydi . Arkadaşımla gitmiştik ona acaip bilmişti çok şaşırmıştık ama bana hiç hiç bilememişti üstüne 2 haftamı yediTuğba mı yoksa seninkisi deya benim bahsettiğim bayağı biliyor da aslında anı falan ama ne yapayım bilmesini enerjimi çökerttikten sonra. Bir daha gideceğimi sanmıyorum. Enerjimizi yüksek tutmak şart:)
Benmi abartiyorum diyorum bazen ama enerjiler tutuyorsa zarari olmuyor diyorum..benimki artik bakmiyor maalesef oda gitti
Yani çok sık fal baktırmak bence enerjin uysa da çok sağlıklı bir şey değil. Bilinçaltını karıştırıyorsun, beklentiye giriyorsun vs...Fal baktırıp takılmıyorsan fazla ciddiye almıyorsan mesele yok ancak diğer türlüsü hafif zarar bence:)
Yok bu adama 10ay sora baktirdim ama artik cok takmiyorum da yalniz adamdan ayrilirsam takarim sorgularim gibime geliyor
Bence kafanı dağıtacak başka meşgaleler bul beklentiye girme . O zaman hem kafan dağılır hem her şey yoluna girer . Her hangi birine hayatını endeksleme nacizane tavsiyemdir .Yok bu adama 10ay sora baktirdim ama artik cok takmiyorum da yalniz adamdan ayrilirsam takarim sorgularim gibime geliyor
birkaç gündür fal baktırasım geldiğinde "yine dönüş var diyecekler. bu sefer ocak diyecekler sonra bu tarih şubat olacak. sen de hep inanıp bekleyeceksin çocuğu. atma iştee" diyorum kendi kendime. böyle bir süre idare edeceğim bakalım gittiği yere kadar :) hedefim mümkün olduğunca azaltmak, artık fallara güvenip eski sevgili yolu beklemeyi bırakmakYani çok sık fal baktırmak bence enerjin uysa da çok sağlıklı bir şey değil. Bilinçaltını karıştırıyorsun, beklentiye giriyorsun kendini şartlıyorsun vs...Fal baktırıp takılmıyorsan fazla ciddiye almıyorsan mesele yok ancak diğer türlüsü hafif zarar bence:)
İşte aslında bu yaptığını da yapma. Şu anda ortada olmayan bir durumu kafanda yaratıp "ayrılırsam şöyle yaparım" yargısını ortaya koyuyorsun. Bunu yapmamak lazım, olumsuz kalıpları olmamış şeyler üzerine kurgulama. Anı yaşamak lazım şöyle olursa naparım demekten ziyade.
Bence kafanı dağıtacak başka meşgaleler bul beklentiye girme . O zaman hem kafan dağılır hem her şey yoluna girer . Her hangi birine hayatını endeksleme nacizane tavsiyemdir .
ben fallarla 1 yıl bekledim falları bırakıp içten içe 3 yıl bekledim.Biraz önce yıne terk edildim.Şuan bunu kabullenip benimde kin tutup acımı yaşayıp unutmam gerek..beklemekle sadece acımı uzatıyorum bir önceki terk edilişimde bunu çok iyi anladımbirkaç gündür fal baktırasım geldiğinde "yine dönüş var diyecekler. bu sefer ocak diyecekler sonra bu tarih şubat olacak. sen de hep inanıp bekleyeceksin çocuğu. atma iştee" diyorum kendi kendime. böyle bir süre idare edeceğim bakalım gittiği yere kadar :) hedefim mümkün olduğunca azaltmak, artık fallara güvenip eski sevgili yolu beklemeyi bırakmak
Kesinlikle falcının demesiyle hemen beklentiye giriyorsun ve gözünün önündeki fırsatlarıda kaçırabiliyorsun maalesef . Bir de eski sevgiliden ne zaman umut kesilse kapıda biterlerbirkaç gündür fal baktırasım geldiğinde "yine dönüş var diyecekler. bu sefer ocak diyecekler sonra bu tarih şubat olacak. sen de hep inanıp bekleyeceksin çocuğu. atma iştee" diyorum kendi kendime. böyle bir süre idare edeceğim bakalım gittiği yere kadar :) hedefim mümkün olduğunca azaltmak, artık fallara güvenip eski sevgili yolu beklemeyi bırakmak
senin adında üzüldüm . Aynısını bende yaşadım nefes alamıyormuş gibiydim. Çok şükür geçti koskaca iki buçuk yılım gitti hemde beklemekle . Ama olsun dedim ondanda öğrendiklerim oldu. Kin tutarak değil afederek acını azalt bol bol dua et elbet karşına kalbini küt küt çarptıracak mükkemmel kişi çılacaktırben fallarla 1 yıl bekledim falları bırakıp içten içe 3 yıl bekledim.Biraz önce yıne terk edildim.Şuan bunu kabullenip benimde kin tutup acımı yaşayıp unutmam gerek..beklemekle sadece acımı uzatıyorum bir önceki terk edilişimde bunu çok iyi anladım
ben fallarla 1 yıl bekledim falları bırakıp içten içe 3 yıl bekledim.Biraz önce yıne terk edildim.Şuan bunu kabullenip benimde kin tutup acımı yaşayıp unutmam gerek..beklemekle sadece acımı uzatıyorum bir önceki terk edilişimde bunu çok iyi anladım
şimdi ayrıldığın kişi başka birisi mi yoksa 3 yıl beklediğin adam mı?ben fallarla 1 yıl bekledim falları bırakıp içten içe 3 yıl bekledim.Biraz önce yıne terk edildim.Şuan bunu kabullenip benimde kin tutup acımı yaşayıp unutmam gerek..beklemekle sadece acımı uzatıyorum bir önceki terk edilişimde bunu çok iyi anladım
o mükemmel kişide bugun terk etti beni biraz önce..senin adında üzüldüm . Aynısını bende yaşadım nefes alamıyormuş gibiydim. Çok şükür geçti koskaca iki buçuk yılım gitti hemde beklemekle . Ama olsun dedim ondanda öğrendiklerim oldu. Kin tutarak değil afederek acını azalt bol bol dua et elbet karşına kalbini küt küt çarptıracak mükkemmel kişi çılacaktır
hayır hayır o 3 yıl önceki adam hiç gelmedi bu yıl yeni biriyle tanısım aşık oldum o da seviyor sanıyordum olmamış...şimdi ayrıldığın kişi başka birisi mi yoksa 3 yıl beklediğin adam mı?
geçmiş olsun umarım bu sefer daha kolay atlatırsın. geçmiyor gibi gelse de zamanla acı azalıyor zaten hepimiz tecrübe ettik biliyorız artık bunu…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?