Binnaz Abla

Uzuldum peki fali cikti mi, yani surec nasil ilerledi ?Bana olumlu konustu bende dedim acaba pembecimi cok ta zaman girdigi icin araya cok inanmadim?

Bende de olmuştu bir cafe falcısında 2 hafta ruh gibi dolaştım kadın bi şey bilseydi bari sadece enerjimi çekmişti ya

Tuğba mı yoksa seninkisi de ya benim bahsettiğim bayağı biliyor da aslında anı falan ama ne yapayım bilmesini enerjimi çökerttikten sonra. Bir daha gideceğimi sanmıyorum. Enerjimizi yüksek tutmak şart:)

Benmi abartiyorum diyorum bazen ama enerjiler tutuyorsa zarari olmuyor diyorum..benimki artik bakmiyor maalesef oda gitti

Tuğba mı yoksa seninkisi de ya benim bahsettiğim bayağı biliyor da aslında anı falan ama ne yapayım bilmesini enerjimi çökerttikten sonra. Bir daha gideceğimi sanmıyorum. Enerjimizi yüksek tutmak şart:)
İsmini hatırlamıyorum b.köy de bi yerlerdeydi . Arkadaşımla gitmiştik ona acaip bilmişti çok şaşırmıştık ama bana hiç hiç bilememişti üstüne 2 haftamı yedi

Benmi abartiyorum diyorum bazen ama enerjiler tutuyorsa zarari olmuyor diyorum..benimki artik bakmiyor maalesef oda gitti

Yani çok sık fal baktırmak bence enerjin uysa da çok sağlıklı bir şey değil. Bilinçaltını karıştırıyorsun, beklentiye giriyorsun kendini şartlıyorsun vs...Fal baktırıp takılmıyorsan fazla ciddiye almıyorsan mesele yok ancak diğer türlüsü hafif zarar bence:)

Yok bu adama 10ay sora baktirdim ama artik cok takmiyorum da yalniz adamdan ayrilirsam takarim sorgularim gibime geliyor

Yok bu adama 10ay sora baktirdim ama artik cok takmiyorum da yalniz adamdan ayrilirsam takarim sorgularim gibime geliyor

İşte aslında bu yaptığını da yapma. Şu anda ortada olmayan bir durumu kafanda yaratıp "ayrılırsam şöyle yaparım" yargısını ortaya koyuyorsun. Bunu yapmamak lazım, olumsuz kalıpları olmamış şeyler üzerine kurgulama. Anı yaşamak lazım şöyle olursa naparım demekten ziyade.

Bence kafanı dağıtacak başka meşgaleler bul beklentiye girme . O zaman hem kafan dağılır hem her şey yoluna girer . Her hangi birine hayatını endeksleme nacizane tavsiyemdir .

birkaç gündür fal baktırasım geldiğinde "yine dönüş var diyecekler. bu sefer ocak diyecekler sonra bu tarih şubat olacak. sen de hep inanıp bekleyeceksin çocuğu. atma iştee" diyorum kendi kendime. böyle bir süre idare edeceğim bakalım gittiği yere kadar :) hedefim mümkün olduğunca azaltmak, artık fallara güvenip eski sevgili yolu beklemeyi bırakmak

Iyiki varsiniz kizlar bu topic cok iyi bence
inanirmisin canim şu 15gunluk zaman içerisinde iliskimde hicbir sorun yokmus hep geri donmus sadece ben takmisim ve simdi dönmesine az kaldi ben ondan dolayi gerginim biter mi diye..bunun sebebide yoktan yere vesvese yaptim simdide gercek ayrilik olurmu dusuncesidir...cok gerginim ustelik son fallarimda gayet iyi cikti sorun yok devam var demislerki bu adamla benim fallarim genellde hep kotu kotu cikar..
ben pismanim boşa vesvese etmisim hic sorunumuz yokmus ...

kızlar yagmurun olumladığı şeyde çıkmadı az önce çocuk beni terk etti..bana karşı hisleri yokmuş böyle devam edemezmş

Bence kafanı dağıtacak başka meşgaleler bul beklentiye girme . O zaman hem kafan dağılır hem her şey yoluna girer . Her hangi birine hayatını endeksleme nacizane tavsiyemdir .

aynen oyle zatn akillandim artik yok oyle kaybetme korkusuna alttan almalar
yalniz benim sıkıntım egitimimden aldigim darbe akabinde issiz ligim oldu kafa dagitcak maddi manevi seyim kalmadi adama sardim oda ayni durumda..yani dagitacak alanim kalmadi umarim travma bosluk yasamam canlar ama burasi var burda takilirim artik...

ben fallarla 1 yıl bekledim falları bırakıp içten içe 3 yıl bekledim.Biraz önce yıne terk edildim.Şuan bunu kabullenip benimde kin tutup acımı yaşayıp unutmam gerek..beklemekle sadece acımı uzatıyorum bir önceki terk edilişimde bunu çok iyi anladım

Kesinlikle falcının demesiyle hemen beklentiye giriyorsun ve gözünün önündeki fırsatlarıda kaçırabiliyorsun maalesef . Bir de eski sevgiliden ne zaman umut kesilse kapıda biterler

senin adında üzüldüm . Aynısını bende yaşadım nefes alamıyormuş gibiydim. Çok şükür geçti koskaca iki buçuk yılım gitti hemde beklemekle . Ama olsun dedim ondanda öğrendiklerim oldu. Kin tutarak değil afederek acını azalt bol bol dua et elbet karşına kalbini küt küt çarptıracak mükkemmel kişi çılacaktır

canim cok uzuldum sabrini versin insallah..sana sorun yok devammi demislerdi ki..bende korkuyorum bugun coj sacma mesajlar yazmis bana sanki beni son gorusu gibi bende heran ayrilabilirim diye korku icinde geriliyorum seni anliyorum banada devam dediler ama terkedilcem gibi offff

şimdi ayrıldığın kişi başka birisi mi yoksa 3 yıl beklediğin adam mı?

geçmiş olsun umarım bu sefer daha kolay atlatırsın. geçmiyor gibi gelse de zamanla acı azalıyor zaten hepimiz tecrübe ettik biliyorız artık bunu…

o mükemmel kişide bugun terk etti beni biraz önce..

hayır hayır o 3 yıl önceki adam hiç gelmedi bu yıl yeni biriyle tanısım aşık oldum o da seviyor sanıyordum olmamış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…