Binnaz Abla

O yorumu ben de okumuştum hayal meyal hatırlıyorum. Falsepetinde değil mi Venüs? Bu ay başında bakmış sanki. Merak listeme girdi=)
Falsepetinde çok kez baktırdım kendisine gelecek için çıkanda oldu patlayanda ama karşı taraf ile ilgili tespitleri doğruydu bana . Ayrıca pembeci değildir gerçekleri çat çat söyler. Ama çok sık online olmuyor malasef.

Kızlar Venüs Amber ile ilgili düşünceleriniz nedir? Eski mesajlarda bayağı övülmüş de, çok nadir giriyor ama sanırım?

canım ben baktırmadım ne kadar merak etsem de pintiliğim tuttu ama 2 kere baktıran arkadaşıma çıkmamış. öyle vuhuu dediğim bir yorum değildi demişti. ama şöyle söyliyim ona 1-2kişi hariç hiç kimse çıkmamıştı

Kahve sayısı doluyo diye derken o kısmı anlamadım canım. Tarot attığın halde kahveni de at bakayım mı dedi güzelmiş:) bakalım yakalarsam kahve atayım o zaman ben de. hanevebubi

Gelecek zaten muamma da anı iyi yorumluyorsa denemeye değer sanırım. 50 TL online için çok pahalı yine de. Siz ne atıyorsunuz peki kendisine?

Pahalı canım haklısın, arkadaşının enerjisi kapalı mı acaba:) kimler çıkmış peki ona merak ettim. Sende var mı çıkan eden yeni keşifler?

Aralik ayi fallari cikmiyor sanirim kimseye cikmamis hatta tersi cikiyor mu ne

Gelecek zaten muamma da anı iyi yorumluyorsa denemeye değer sanırım. 50 TL online için çok pahalı yine de. Siz ne atıyorsunuz peki kendisine?
50 tl çok gerçekten kahvesi güzel bence. Katina atarsanız kendi facesinden ayrıcada kahve resmi gönderirseniz rica edip ikisine de bakabiliyor.

bana kasım diyenler vardı onlar da çıkmadı
hatta ekim diyenler de vardı. hiçbir ayın falları çıkmıyor sanırsam
Ayne eylül de baktırdıklarım aralık dediler .şu an baktırdıklarım şubat mart. Martta atınca mayıs gibi derler ama o vade hiç gelmezbize hep bi beklemeler

bana cogu aralık sonu ocak bası dedi bakalım cok da umudum yok

banada ayni..aralik basi cok iyiydik de sonu geliyo ayrilcaz gibi seytan kulagina kursun
bana cok agar vesvese geldi bugun @seka_ nin dedigi gibi sonuc mu istenilen sekilde deil anlamadim..

bana kasım diyenler vardı onlar da çıkmadı
hatta ekim diyenler de vardı. hiçbir ayın falları çıkmıyor sanırsam

kiz benim bikere 7ay gecikmelk cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…