Binnaz Abla

Bu kendini şartlandırmandan ve doğru insanın da karşına henüz çıkmamasından kaynaklanıyor canım ama bir de şu var kusursuz adamın/ilişkinin peşinde misin sende? Ben mesela biraz böyleyim. Beni üzecek birşey yaptığında veya söylediğinde o kadar derinden inciniyorum ve fevri davranıyorum ki gerçekten sevse böyle davranmazdı/söylemezdi diyorum. Ve adama da kırıldığımı fazlasıyla hissettiriyorum. Tabi bu moral bozukluğu davranışlarıma yansıyor. Enerjimiz düşüyor, tadımız kaçıyor. Galiba huysuz biriyim ben. Beni anlayacak birinin olduğuna inanmıyorum bir de. Ha demek bu beni benim onu önmesediğim kadar önemsemiyor diyorum ve sallıyorum adamları. 2 erkek arkadaşım bana "sen benle gönül mü eğlendiriyorsun, hiç mi evlilik lafı etmez insan ya! " demişti normalde bunu kızlar erkeklere söyler. Kırıldığımda kabuğuma çekiliyorum ve hiç mutlu olamayız hissine kapılıyorum. Ve bunlar hep hayal kırıklığından ben eskiden böyle değildim. Bu sebeple seni çok iyi anlıyorum şu an yoğun bir hissim ve ilişkim olmadığı için bu kadar rahat söylüyorum. Bir sevgilim olsa bu bahsettiğin berbat duygu içinde kaybolup gidiyor olurdun.

Gel bana kuzu

ben buna kesinlikle katılıyorum. düşünce gücüne inanıyorum, o başka bir mesele.

şöyle söyleyeyim, 1.5 yıl önce ilişkimizde bir sallantı geçirmiştik. şimdi geriye dönüp baktığımda o an kendimi çok haklı hissetsem de tepkilerimi abarttığımı görüyorum. ki haklılığımı erkek arkadaşım da kabul etmişti. ama olayı getirdiğim nokta "demek ki bana değer vermiyor" olduğu için erkek arkadaşım da o dönem içindeki soru işaretlerini tetiklediğimi söylemişti. yani karşındakine nasıl bir enerji yansıtırsan o da o şekilde "gardını" alıyor.

Bir yerde okumuştum kızlar ilişkilerinde tartışma gibi konularda ilk önce kendilerini haklı görürler aradan geçen zamandan sonra aslında o da haklıydı ya da tepkim yersizmiş gibi düşüncelere yönelirmişler.

soylediğin herşey var canım..her bir duygum var..alt bilincimde kesinlikle değersiz biriyim ve sadece aşk için değil bu sınav zamanımda bile kendime tıpı kazanamıcam diyip duruyordu o ses ve puanlarım fazla fazla yeterken sonucta ben kazanamadım 2 soruyla kaybettim ..bnlar için ah vah etmiyorum gecen geçti.. ama ben ne zaman birşeyle ilgili kendi kendime dusunsem istemsiz olarak o ses çıkıyor bana olmayacak diyor ve bitiyor..nasıl bunu susturucam ve susturabılcek mıyım o benden gerçekten çok daha guçlu

hayır, hala haklıyım o konuda. değişmez de o görüşüm :) ama benim tepkimi uzatmam yanlıştı orda. yine olsa yine o tepkiyi veririm, ama uzatmamam gereken noktayı biliyorum :)

hayır, hala haklıyım o konuda. değişmez de o görüşüm :) ama benim tepkimi uzatmam yanlıştı orda. yine olsa yine o tepkiyi veririm, ama uzatmamam gereken noktayı biliyorum :)
İşte bu bi yerde farklı olasılıkları düşünmek o an vereceğiniz tepki duracağınız yer o anki duruşunuzdan farklı olsaydı neler olabileceği. Gidişatı değiştirip değiştirmeyeceği merakı gibi şeyler .

katiliyorum ornek veriyim.."sen beni sevmiyirsun yani cok duygusuzmussun" dedim bana dediki "sen kuruyosun bunu kafanda sen bana seni sevmiyorum desen bile ben inanmazdim sen nasil kuruyosun" dedi bana yani bazen biz kuruyoruz hanimlar..
buarada buadam boyle konustu ama sanki terk yiycem ya off

Profesyonel bir destek almanız iyi olabilir. Çok negatif yüklüsünüz . bu tarz düşünceler herkeste olabilir ama bunu hayatımızın bütün alanını oluşturduğunu düşünmemeliyiz. Olumlamlar bu konuda yardımcı olabilir ilk adım için . Denemenizde yarar var . Birde ben esmaların gücüne çok inanırım size uygun olanı kullanırsanız bazı duygu durumlarında rahatlayabilirsiniz.

Ya şu erkeklerin "kafanda kuruyorsun" cümlesi de ağızlarında sakız olmuş ya! He! Evet! Kuruyorum n'olmuş! Kudurtma o zaman!

Pahalı canım haklısın, arkadaşının enerjisi kapalı mı acaba:) kimler çıkmış peki ona merak ettim. Sende var mı çıkan eden yeni keşifler?

Kuzum benim bazı falların tarihi geçti bazısı beklemede tam net belli olunca yazıcam arada birkaç yeni var :) kuzu benim arkadaşa nesibesinden tut da hümadan selenaya herkes çok kötü patladı ve ona çıka çıka kahinvanganın falı çıktı :/ acayip olumsuzdu falı, o kadar olumlu faldan sonra iğrenç demişti ama cidden kadının dediği gibi oldu olayı. Bir de telefonda birine baktırmış medyummuş o da direk olumsuz konuşmuş o çıktı. Sende çıkan belli olan fal var mı :)

Ya şu erkeklerin "kafanda kuruyorsun" cümlesi de ağızlarında sakız olmuş ya! He! Evet! Kuruyorum n'olmuş! Kudurtma o zaman!

aha agzından öpem kızz erkekle artık kızları istemiyorkı bi havalar şu lafıda unutma
''sıkıldım '' buda meşhur..erkeklik ölmüş kızlar

bir olay bir insan için olsaydı sanki esmalar ve dualardan yararlanırdım geçmişte okudum da yaptım da çok şükür dileklerimde oldu..ancak hepsi bahsettiğim düşünceden güçlü olamadım istemsiz olarak o dusunce tekrar hortladı hep bi yerlerde gizli hortlayıp duruyor..

Aslında enerjini temizlesen inan hersey güzel olur, imkanın varsa bir iki gün şehir dışına çık inan o kadar faydali oluyor ki

S sunshine91 birde sen bugün cingeneye fal atmistin sanırım. Attıktan sonra mı ayrildiniz

evet o ne oldu faldan sonra mı oldu

canım kendine şu dusunceden dolayı oluyor deme kaynagı hemen bulma once konusmak lazım kaynagı bosver şimdi böyle tez durumlarda ilk yapılması gereken once rahatlamak ve olayın ustune gitmemektir..

S sunshine91 birde sen bugün cingeneye fal atmistin sanırım. Attıktan sonra mı ayrildiniz
aynen aynen gunduz atmıştım hala cevaplamadı sorum şimdi olsa başka olurdu bakalım ne yazıcak..merak ediyorum bende sadece onu denemek ıcın yani bundan sonra fal falan atamam zaten ayrldıktan sonra fal atmak en tehlikelisi beni 1 yıl boyunca tarih bekleterek oyaladı kimse dönmeyecek demişti bu ders oldu bana ..zaten bu gece oldugu ıcın kimsenin de yine tahmin etmediği birşeydi

Tatlım geçenlerde pismanperi bir topik açtı hatta burda konuştuk istersen orayı oku güzel tavsiyelerde bulunuyor. Bir nebze de olsun rahatlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…