- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
O çok garipti. Ağustosta baktığı faldaki her şey çıktı ama son durum sürüncemede.
Resmen önemsemediğim her falım çıkmışBundan çıkardığım sonuç, fala göre beklentiye girmemek. Her falı önemsemeyip kenara koysak belki de hepsi çıkacak.
Byvde bana en tek güzel bakan sevilaydıKesinlikle katiliyorum. Bir de ben kendimden sunu soyleyebilirim; Benim icimden gecen kisilerin fali bana cikiyor. Mesela sevilay. O kadina atmayi cok istedim ve attim, 2.fali ana konuda cok dogruydu ve cikti. Ilk fali anda baktirdigim acik ara en iyi faldi ama cikmadi, acaba farkli kisiler mi bakti diye dusunmuyor degilim. Simdi de ayni sekilde peri sel icimden geciyor ama ne zaman girer nasil yakalarim bilmiyorum.
Çok fazla sıra olmuyor Peri'de ben sık sık online görüyorum. :) Şans tabii bir deKesinlikle katiliyorum. Bir de ben kendimden sunu soyleyebilirim; Benim icimden gecen kisilerin fali bana cikiyor. Mesela sevilay. O kadina atmayi cok istedim ve attim, 2.fali ana konuda cok dogruydu ve cikti. Ilk fali anda baktirdigim acik ara en iyi faldi ama cikmadi, acaba farkli kisiler mi bakti diye dusunmuyor degilim. Simdi de ayni sekilde peri sel icimden geciyor ama ne zaman girer nasil yakalarim bilmiyorum.
Benimde çok beklentim olmadan attığım fallar hep en iyisi olmuştu. Sanırım çok beklenti ile gitmemek gerekO çok garipti. Ağustosta baktığı faldaki her şey çıktı ama son durum sürüncemede.
Resmen önemsemediğim her falım çıkmışBundan çıkardığım sonuç, fala göre beklentiye girmemek. Her falı önemsemeyip kenara koysak belki de hepsi çıkacak.
Çok fazla sıra olmuyor Peri'de ben sık sık online görüyorum. :) Şans tabii bir de
farklı farklı hesaplardan atıp hep reddedilenler duydumCingene bana bir kere iade etti aimdi kredi yuklesem bakar mi ki.. Hayir kredinin elde patlamasi da var.
Cingenenin bir kere iade ettigi, 2.de baktigi var mi?
soru cevap hakkımı sana kullandım canımCingene bana bir kere iade etti aimdi kredi yuklesem bakar mi ki.. Hayir kredinin elde patlamasi da var.
Cingenenin bir kere iade ettigi, 2.de baktigi var mi?
soru cevap hakkımı sana kullandım canımarkadaşlarımdan daha önce gelip iade alan var fakat baktırmak istiyolar yapabilceğiniz bişey var mı dedim birde neden byle oluyor yazdım sevdim ben bu kişiyi ya profil fotosu gerçek mi acaba
profil fotoğrafı acayip tatlı değil mi benim çok hoşuma gitmiştisoru cevap hakkımı sana kullandım canımarkadaşlarımdan daha önce gelip iade alan var fakat baktırmak istiyolar yapabilceğiniz bişey var mı dedim birde neden byle oluyor yazdım sevdim ben bu kişiyi ya profil fotosu gerçek mi acaba
cevap yazmayadabiliri canım 2.sorumdu bırıncıyı sordugumda sen daha onu yazmamıştın yoksa araya sıkıştırırdım.2.soruya da cevap verirse fanı olcamYaaaaaa cok tesekkur ederim, bakalim ne diyecek
farklı farklı hesaplardan atıp hep reddedilenler duydum
iade mi etti yoksa falı çıkmadı mı çıkmadıysa neresi çıkmadıprofil fotoğrafı acayip tatlı değil mi benim çok hoşuma gitmiştiama bizim de enerjimiz tutmadı maalesef
ben aslında olumsuz yorumlara açık olduğumu da söyleyerek atmıştım hatta çoğu falımda "özellikle olumsuz yerleri söyleyin lütfen" diye de belirtirimBelki gercekten hissedemiyordur ya da olumsuz herkesi iade ediyordur. Cok merak ediyorum ya bu cingene gercekte nicin iade ediyor
iade etti canım. seninle enerjimiz tutmadı falında bir sorun yok ama senden görü alamıyorum dediiade mi etti yoksa falı çıkmadı mı çıkmadıysa neresi çıkmadıne guzel soruyorum:)
Olumsuz gördüğü için olduğunu zannetmiyorum benim falımda olumsuzdu mesela. Bence gerçekten göremediği içindir. Sadece bir şeyler söylemek için fal bakmak istemiyor. Keşke diğer falcılarda göremediklerinde iade etselerde laf kalabılığı yapmasalarBelki gercekten hissedemiyordur ya da olumsuz herkesi iade ediyordur. Cok merak ediyorum ya bu cingene gercekte nicin iade ediyor
Belki gercekten hissedemiyordur ya da olumsuz herkesi iade ediyordur. Cok merak ediyorum ya bu cingene gercekte nicin iade ediyor
Olumsuz gördüğü için olduğunu zannetmiyorum benim falımda olumsuzdu mesela. Bence gerçekten göremediği içindir. Sadece bir şeyler söylemek için fal bakmak istemiyor. Keşke diğer falcılarda göremediklerinde iade etselerde laf kalabılığı yapmasalar
Çingene yi begendin mi, gerçi senin olay trajedik oldu.iade mi etti yoksa falı çıkmadı mı çıkmadıysa neresi çıkmadıne guzel soruyorum:)
bütün falcılar öyle tavsiyeye dönüyorlar artık ki ben de hak veriyorum onlara. sık baktırdıkça ne diyebilirler ki? en güzeli beklemekÇingene'ye ben hep ısrarla olumsuzu da duymak istediğimi belirttiğimde "sanırım sen bunun olumsuz olmasını istediğinden veya sana hiç oluru yok dememi istediğinden sürekli olumsuzu da duymak istiyorum diyorsun ama maalesef zaten sana en olumsuz gördüğüm şeyleri söylüyorum" demiştiama bir süre sonra tavsiye vermeye başlıyor o yüzden uzunca bir süre atmam sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?