Binnaz Abla

Kesinlikle katiliyorum. Bir de ben kendimden sunu soyleyebilirim; Benim icimden gecen kisilerin fali bana cikiyor. Mesela sevilay. O kadina atmayi cok istedim ve attim, 2.fali ana konuda cok dogruydu ve cikti. Ilk fali anda baktirdigim acik ara en iyi faldi ama cikmadi, acaba farkli kisiler mi bakti diye dusunmuyor degilim. Simdi de ayni sekilde peri sel icimden geciyor ama ne zaman girer nasil yakalarim bilmiyorum.

Byvde bana en tek güzel bakan sevilaydı

Çok fazla sıra olmuyor Peri'de ben sık sık online görüyorum. :) Şans tabii bir de

Benimde çok beklentim olmadan attığım fallar hep en iyisi olmuştu. Sanırım çok beklenti ile gitmemek gerek

Arkadaslar cingeneden falim gelmis oncelikle cok tesekkur ederim kim tavsiye ettiyse size cumlesini aynen aktariyorum.Bu kisi sizinle duygularini netlestirememis evet hoslanma vb ilgisi olmus ancak kafasinda gelgitler yasamis demis ki bu kendisinden dun duydugumun ayni seyiydi baslarda iyiydi ama sevemedim demisti.. onundeki zamanda da baska bi iliski olucak demis o kismini allah bilir tabi zaten dun cok iyi bir karar almistim bundan sonra onceligimi kendime kendi sagligima vericem diye oyuzden merak edenleriniz icin yaziyim.Ben cok begendim arkadasi ilk falim oldugu icin gelecegiyle ilgili yorum yapamam ama karsi tarafin dusuncesini bende kelimesi kelimesine ozetlemis.Birde benim haberdar olmadigim bir durumdan bahsetmis baska bir kiza da ayni ilgisi var diye.Bunu bilmiyorum ben bilmem de suan icin mumkun degil eger ilerde iliskisi olursa duyulursa ancak ogrenebilcegim bisey.Insallah o gunu de yasamam zaten suan onu baskasyla gorebilecek kadar guclu degilim.

Cingene bana bir kere iade etti aimdi kredi yuklesem bakar mi ki.. Hayir kredinin elde patlamasi da var.

Cingenenin bir kere iade ettigi, 2.de baktigi var mi?

Cingene bana bir kere iade etti aimdi kredi yuklesem bakar mi ki.. Hayir kredinin elde patlamasi da var.

Cingenenin bir kere iade ettigi, 2.de baktigi var mi?
soru cevap hakkımı sana kullandım canım arkadaşlarımdan daha önce gelip iade alan var fakat baktırmak istiyolar yapabilceğiniz bişey var mı dedim birde neden byle oluyor yazdım sevdim ben bu kişiyi ya profil fotosu gerçek mi acaba

Yaaaaaa cok tesekkur ederim, bakalim ne diyecek

profil fotoğrafı acayip tatlı değil mi benim çok hoşuma gitmişti ama bizim de enerjimiz tutmadı maalesef

Yaaaaaa cok tesekkur ederim, bakalim ne diyecek
cevap yazmayadabiliri canım 2.sorumdu bırıncıyı sordugumda sen daha onu yazmamıştın yoksa araya sıkıştırırdım.2.soruya da cevap verirse fanı olcam kanki olabilir miyiz falan dicem bence profil fotosu onun ya taksimde falan takılsam bulurum onu

Belki gercekten hissedemiyordur ya da olumsuz herkesi iade ediyordur. Cok merak ediyorum ya bu cingene gercekte nicin iade ediyor
ben aslında olumsuz yorumlara açık olduğumu da söyleyerek atmıştım hatta çoğu falımda "özellikle olumsuz yerleri söyleyin lütfen" diye de belirtirim o yüzden olumsuzluktan olduğunu düşünmüyorum. ben onu tanımasam da samimiyetine güvendim nedense, profil resmi bunda çok etkili sanırım görü alamadığına inanıyorum o yüzden
iade mi etti yoksa falı çıkmadı mı çıkmadıysa neresi çıkmadı ne guzel soruyorum:)
iade etti canım. seninle enerjimiz tutmadı falında bir sorun yok ama senden görü alamıyorum dedi

Belki gercekten hissedemiyordur ya da olumsuz herkesi iade ediyordur. Cok merak ediyorum ya bu cingene gercekte nicin iade ediyor
Olumsuz gördüğü için olduğunu zannetmiyorum benim falımda olumsuzdu mesela. Bence gerçekten göremediği içindir. Sadece bir şeyler söylemek için fal bakmak istemiyor. Keşke diğer falcılarda göremediklerinde iade etselerde laf kalabılığı yapmasalar

Çingene'ye ben hep ısrarla olumsuzu da duymak istediğimi belirttiğimde "sanırım sen bunun olumsuz olmasını istediğinden veya sana hiç oluru yok dememi istediğinden sürekli olumsuzu da duymak istiyorum diyorsun ama maalesef zaten sana en olumsuz gördüğüm şeyleri söylüyorum" demişti ama bir süre sonra tavsiye vermeye başlıyor o yüzden uzunca bir süre atmam sanırım.

Bircok kisi yazmis sanirim gercekten bir sey goremediginden iade ediyor. O zaman bosa kredi alip tekrar atmamin anlami yok. Vallahi gercekten bundan bakmiyorsa helal olsun. Zaten fal fiyatlari da dusuk diye biliyorum.

bütün falcılar öyle tavsiyeye dönüyorlar artık ki ben de hak veriyorum onlara. sık baktırdıkça ne diyebilirler ki? en güzeli beklemek

ben hümaya 1,5 ay ara verip atmıştım bence kısa bi süre de değildi aslında ama falın yarısı önceki falında söylediği şeylerin tekrarıydı. e o da haklı yani 1,5 aydır bi gelişme olmamış bi şey olmamış kadın ne diyecekti bana görüştüğü kızlar var dedi gerçi o ayrı mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…