Aynen eterik bağ beni de çok rahatlattı iki gündür pamuk gibiyimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-hayatin-degisir.974444/page-7#post-49319144 başlık burası :)
@pismanperi benim şansım oldu gerçekten, kendisine tekrar teşekkürler. bahsettiği eterik bağ koparma hele, beni inanılmaz rahatlattı. ve ne kadar gerçekçi imgelerse o kadar da rahatlamış hissediyor insan :)
Bahaneyle atmış belliSelam kızlar bu benimki geçen pazar aramisti ya dünde cuma günü diye mesaj atmis normalde atmaz hiç öyle kandil cuma mesajları nerden esti de attı herkese gonderiyim ayağına bana atmış olabilir mi tuhaf geldi sizce.Ben hiç cevap vermedim
Öyle mi sence MasalKizi bana da öyle geldi sabah kalkınca böyle birşey atar mi normalde atan biri olsa tamam bana değil herkese attı diycem
Akrepgöze baktırdığım falı anlamakta güçlük çektim olumlu bakmış birde aynı şeyleri sürekli tekrarlamış sizde de böylemiydi kızlarçok beğenmedim ben kısaca
Akrepgöze baktırdığım falı anlamakta güçlük çektim olumlu bakmış birde aynı şeyleri sürekli tekrarlamış sizde de böylemiydi kızlarçok beğenmedim ben kısaca
Bilemedim banada hayatındaki kişi için öylesine gibi bişey demiş. Soru kısmındada açıklama yapmış ama bence onunla pek enerjimiz uyuşmadım sanırım. Gelecek çıkarsa söylerimEvet canim ama soru kisminda bazi yerleede nokta atisi yapmis benim ex in kisiligi hakkinda birde hayatinda biri var ama gecici demis onuda biliyorum onuda bilmis yani cok fos bulmadim ama turkcesi bozuk evet.
Kızlar hislerenerjinin bana bilmesi tesadufmus anladim ki , aman benden dolayi yönelen olmasin
Kızlar hislerenerjinin bana bilmesi tesadufmus anladim ki , aman benden dolayi yönelen olmasin
Aslinda aylar once begenildigini gorup baktirmak istemistim ben de iade etmisti artik bakmiyorum diyip. Sonra cok uzun bir sure girmedi.Bu kadin epeydir yoktu sanirim siz yakin zamanda mi baktirdiniz?
Bu arada tesaduf olmayadabilir cunku zamaninda bazi arkadaslara da cikmisti, ben cok baktirmak istedim ama hep iade etti goremiyorum diye. Olumsuzsa bakmayanlardan diye dusundum, 3 kere iade etmisti zamaninda. Sonra da kayboldu sanirim. Ama bildigi kisiler vardi.
Yani bana iyiydi ama arkadaslarima basarisizdi ve evet pembeci olma ihtimali varAaa kötü müydüo zaman gelecek için de beklentiye girmiyim
Oyle mi dersin kazulet
O çok garipti. Ağustosta baktığı faldaki her şey çıktı ama son durum sürüncemede.Birkac kisi peri seli onermisti, benim de icimden o kadin geciyor ama hangi zamanlarda giriyor bilemedim, bilen var mi ? 3 aya yakin atmadim, zamani geldi bi bozayim diyorum
Evet anda bencede iyidi byzmlkKızlar tellwede BYZMLK an icin iyidir ve pembeci degil eger şu an icin meraki olan varsa denenebilir , fakat gelecek cikmaz ilginc bir tarih verme stili var 2 ay 19 gun sonra gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?