Binnaz Abla

Demek ki gercekten goru alamiyor. Benim de tekrar atmama gerek yok o zaman, muhtemelen yine goremeyecek.

Kendisime buradan helal olsun cingene, baktiramasak da sana ailemizin falcisisin demek istiyorum

Bircok kisi yazmis sanirim gercekten bir sey goremediginden iade ediyor. O zaman bosa kredi alip tekrar atmamin anlami yok. Vallahi gercekten bundan bakmiyorsa helal olsun. Zaten fal fiyatlari da dusuk diye biliyorum.
Bencede o siteden gözüne kestirdiğin başka biri yoksa riske atma .içinden gelen başka birine gönder. Fiyatı bencede makul olması gereken. Zaten çok sık atınca dertleşme faslı oluyor onunla da

Demek ki gercekten goru alamiyor. Benim de tekrar atmama gerek yok o zaman, muhtemelen yine goremeyecek.

Kendisime buradan helal olsun cingene, baktiramasak da sana ailemizin falcisisin demek istiyorum
Kızlar çevsen falan mı kullanıyorsunuz niye görü alamıyor ki

Çingene yi begendin mi, gerçi senin olay trajedik oldu.
Begendim ya cok guzel iliskiniz olcak vs yazsa baya fostu da aynen yaazmis kafasindaki dusunceyi ben sonra olumlu bisey yazarsa bu olayin ustune cok kotu olurum dye korkarak actim ama boyle dobra olmasi ii oldu daha kolay toparlanicam biliyorum

Belki gercekten hissedemiyordur ya da olumsuz herkesi iade ediyordur. Cok merak ediyorum ya bu cingene gercekte nicin iade ediyor
Ben eski sevgilim adına hesap açtım çünkü bana bakmıyordu ama gelgelelim yine bakmadı cevap olarak bu kızdan görü alamadım dedi

Çingenenin herkese bakmama konusunda açıklaması. Soru soran arkadaşın özeli olabileceğini düşündüğüm kısmı kırptım herkes faydalanır böylece. :)
o zaman aslında bana enerjimiz tutmadı diyip iade etmesine rağmen 2. kez atsam bakma ihtimali var. yani belki de ben olumsuza açık değilimdir o sırada ve o yüzden iade etmiştir. 2. kez gönderip denemek isterim bu yüzden aslında ama paranın elimde patlamasından korkuyorum. şu an selena sırasındayım, selena böyle hiç girmeyecekse elbet geri çekicem bir gün çektiğim zaman ilk bi yeşilçingeneye atar tekrar denerim diye düşünüyorum

Yesilcingene bana eski hesabından bakmıştı fal da olumluydu bende 5 yıldız verdim gelecek çıkmadı ,sonra anı bildi diye tekrar atmak istedim bir baktım beni engellemiş nedenini bilemedin şok oldum .Bende başka hesap açtım yolladım vu seferde görü alamadım dedi

Arkadaslar bana bıraz konuşulmak için yapılan taktıkler gıbı gelıyor kusura bakmyın..herkes mı olumsuz herkesin mi istegı olmıcak da görü alamadım,iade ettım o zaman kusura bakmayın boyle bı sıtede olmıcaklar..ben yesılcıngeyı gercekten severım..bana gore gayet kibar net bı yorumcu ki olumsuzdı o ayrı.ama gel gelelımkı bence telwedeb ayrılmalı..o sıtede yorumcular cok alengirli gelıyor bana..iade etme korkusundan atamıyorum cunku o sıtede ondan baska yorumcular boş gelıyo bana..bakın bınnsz her ne kadar yorumcular pembelıkden ölsede en azından ıade dedıgın an yapıyo.seslı yorumlar cok net falın bakılma zamanı cok dısıplınlı.keske yesılcıngene oyle dısıplınlı bı sıtede yorumcu olsa..en azından bakmadıgı zaman kredı yanmsz..binnazın dısıplını, dıger sıtelerdekı ıyı yorumcuları barındıran yarınlaraaa

Kızlar çevsen falan mı kullanıyorsunuz niye görü alamıyor ki

Valla kullanmiyorum, dualar desem pek dua okuyan biri de degilim. Ama ben buna soyle inaniyorum. Sanirim bazi insanlarin cakralari acik. Belki de gelecekleri belli, yani ne yone saparlarsa sapsinlar belli bir sonuca cikacak cinsten, o yuzden falcilar gorebiliyor. Benim bugune kadar oyle ahim sahim cikan falim olmadi. Atiyorum sonucu cikti ama soyledigi diger seyler hic olmadi. Ama bakiyorum bazi tanidigim arkadaslara birkac kere cidden tam anlamiyla cikti. Ne fark var? O arkadaslarin artik cakralari mi acik neyi acik bilemiyorum ama bir sekilde onlara fal bakilabiliyor ve cikiyor. Benim sanirim bir yerler kapali. Oyle tam cikti bu fal dedigim hicbir falim olmadi. Mesela sevilay sonucu bildi, benim cevremde olan bir adamla kis gelmeden iliski gordu ama ben adama cevap bile vermedim, istemedim, hissedemedim, asil sorumun sonucunu bildi ama bu kisim olmadi yani fali tam anlamiyla cikmadi. Enerji isi diyoruz ya belki o da bunlarla alakali. Bi de fazla bel baglamamak lazim karsimizdakiler de insan, fazla fal bakiyorlar, enerjileri temiz degil. Belki enerjilerimiz cakisiyordur. Bilemiyorum bu dediklerimin hepsi zaman zaman aklima gelen seyler. Bir arastirmam olmadi, bu tarz seyler hakkinda pek bilgim de yok. Ama falcilarin da saatleri saatlerini tutmuyor. Belki kotu baktiklari ve goremedikleri anlara denk geliyorumdur.

canım bende gelecek çıkmaz diye dusunuyorum ve zaten gelecege inanmak şirke giriyor fal komple giriyor o ayrı da yani Allahtn başkası bilemez geleceği dua ederim sadaka veririm belki durumum değişir olumsuz olumluya döner veya herşey olumluyken birinin kalbini kırarım ahını alırım Allahtan mani gelir. sadece anı güzel bilmiş bende ve hoş sevimli biri ben o anlamda begendım. bir de hiç haberim yokken hayatında hoşlandıgı başkası da varmış .. bu da üzmedi değil anı bildiyse o kısmı da bilmiştir diye dusunuyorum

Bu görü alma meselesi ne enteresan ya. Nasıl görü alıyor nasıl o cümleler kuruluyor bi anda kişilik nasıl analiz ediliyor ben de görü almak istiyorum
benim bununla ilgili yakın cevremde komsumuz vardı ablam derdim öz ablamdan öte onun mesela enerjısı kapalıydı yani hiçbir falcı onda bişey göremezdi sallayamazdı bile yani kitleniyolardı.Bu arada 21yy a sıgmayacak bir aşkı vardı 14 yasında tanışıp 29 yaşında evlendiler 15 yıllık sevgililik..keşke benimde enerjım kapalı olsa buyuden nazardan vs den de etkilenmem bende de enerji derya deniz yani en berbat falcı bile ordan burdan sallayabilr bana

dün ucuz diye falalem'de zeynep inci ye atmıstım cok kötüydü, bir de Rana'ya o fena değildi fiyatına göre

Saka maka falci kalmadi be incesazim

o famalarin meryemlerin selenalarin ortaya ciktigi zamanlar her hafta biri unlenirdi ucuzdu da atar bi fal denerdik, simdi bir fal 30 40 atamiyorsun da habire.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…