- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Çingene'ye ben hep ısrarla olumsuzu da duymak istediğimi belirttiğimde "sanırım sen bunun olumsuz olmasını istediğinden veya sana hiç oluru yok dememi istediğinden sürekli olumsuzu da duymak istiyorum diyorsun ama maalesef zaten sana en olumsuz gördüğüm şeyleri söylüyorum" demiştiama bir süre sonra tavsiye vermeye başlıyor o yüzden uzunca bir süre atmam sanırım.
Bencede o siteden gözüne kestirdiğin başka biri yoksa riske atma .içinden gelen başka birine gönder. Fiyatı bencede makul olması gereken. Zaten çok sık atınca dertleşme faslı oluyor onunla daBircok kisi yazmis sanirim gercekten bir sey goremediginden iade ediyor. O zaman bosa kredi alip tekrar atmamin anlami yok. Vallahi gercekten bundan bakmiyorsa helal olsun. Zaten fal fiyatlari da dusuk diye biliyorum.
Kızlar çevsen falan mı kullanıyorsunuz niye görü alamıyor kiDemek ki gercekten goru alamiyor. Benim de tekrar atmama gerek yok o zaman, muhtemelen yine goremeyecek.
Kendisime buradan helal olsun cingene, baktiramasak da sana ailemizin falcisisin demek istiyorum
Begendim ya cok guzel iliskiniz olcak vs yazsa baya fostu da aynen yaazmis kafasindaki dusunceyi ben sonra olumlu bisey yazarsa bu olayin ustune cok kotu olurum dye korkarak actim ama boyle dobra olmasi ii oldu daha kolay toparlanicam biliyorumÇingene yi begendin mi, gerçi senin olay trajedik oldu.
Inşallah hersey güzel olur hepimiz içinBegendim ya cok guzel iliskiniz olcak vs yazsa baya fostu da aynen yaazmis kafasindaki dusunceyi ben sonra olumlu bisey yazarsa bu olayin ustune cok kotu olurum dye korkarak actim ama boyle dobra olmasi ii oldu daha kolay toparlanicam biliyorum
Çingenenin herkese bakmama konusunda açıklaması. Soru soran arkadaşın özeli olabileceğini düşündüğüm kısmı kırptım herkes faydalanır böylece. :)
Ben eski sevgilim adına hesap açtım çünkü bana bakmıyordu ama gelgelelim yine bakmadı cevap olarak bu kızdan görü alamadım dediBelki gercekten hissedemiyordur ya da olumsuz herkesi iade ediyordur. Cok merak ediyorum ya bu cingene gercekte nicin iade ediyor
o zaman aslında bana enerjimiz tutmadı diyip iade etmesine rağmen 2. kez atsam bakma ihtimali var. yani belki de ben olumsuza açık değilimdir o sırada ve o yüzden iade etmiştir. 2. kez gönderip denemek isterim bu yüzden aslında ama paranın elimde patlamasından korkuyorum. şu an selena sırasındayım, selena böyle hiç girmeyecekse elbet geri çekicem bir günÇingenenin herkese bakmama konusunda açıklaması. Soru soran arkadaşın özeli olabileceğini düşündüğüm kısmı kırptım herkes faydalanır böylece. :)
amin canım benim hepimiz için çok güzel şeyler olsunInşallah hersey güzel olur hepimiz için
Kızlar çevsen falan mı kullanıyorsunuz niye görü alamıyor ki
Yesilcingene bana eski hesabından bakmıştı fal da olumluydu bende 5 yıldız verdim gelecek çıkmadı ,sonra anı bildi diye tekrar atmak istedim bir baktım beni engellemiş nedenini bilemedin şok oldum .Bende başka hesap açtım yolladım vu seferde görü alamadım dedi
vay beBen eski sevgilim adına hesap açtım çünkü bana bakmıyordu ama gelgelelim yine bakmadı cevap olarak bu kızdan görü alamadım dedi
benim bununla ilgili yakın cevremde komsumuz vardı ablam derdim öz ablamdan öte onun mesela enerjısı kapalıydı yani hiçbir falcı onda bişey göremezdi sallayamazdı bile yani kitleniyolardı.Bu arada 21yy a sıgmayacak bir aşkı vardı 14 yasında tanışıp 29 yaşında evlendiler 15 yıllık sevgililik..keşke benimde enerjım kapalı olsa buyuden nazardan vs den de etkilenmem bende de enerji derya deniz yani en berbat falcı bile ordan burdan sallayabilr banaBu görü alma meselesi ne enteresan ya. Nasıl görü alıyor nasıl o cümleler kuruluyor bi anda kişilik nasıl analiz ediliyor ben de görü almak istiyorum
dün ucuz diye falalem'de zeynep inci ye atmıstım cok kötüydü, bir de Rana'ya o fena değildi fiyatına göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?