Uzakta yazanlar çıkıyor ama yine göremiyorum tesekkürlerYorumcular uzakta yaptıklarında mobil uygulamalarda gözükmüyor bilgisayrdan bakarsan bulabilirsin
fala niyet hakkaniyeti de yeni duydum, öyle falcı ismi mi olurmuşGeysu: İlk falı çıktı, fakat 4 ay süre vermişti üzerinden 8 ay geçtikten sonra çıktı.son fala da 2 ay dedi üzerinden 3 ay geçti, patladı mı emin değilim.
Yeşil Çingene: Acayip olumsuz konuştu, ama gidişat onun dediği gibi. mayıs sonu için başka birine tarih verdi, çıkarsa yazarım buraya.
Sezgi Candan: Anda gerçekten iyiydi, fakat gelecek patladı.
Hüma Bal: Özenli bir faldı, fakat bilindiği üzere aşırı pembeciydi ve gelecek patladı.
Fala Niyet Hakkaniyet: Sonuç tutmuştu, fakat herkese söylenecek tarzda şeyler söylemişti bu nedenle tamı tamına çıktı diyemem.
Son baktırdıklarım bunlar, ben de sizlerle paylaşmak istedim. Ama yaklaşık 1 aydır ben de kimseye baktırmıyorum, kafam daha mı rahat? Kesinlikle evet.
Ona ben de çok gülmüştüm.fala niyet hakkaniyeti de yeni duydum, öyle falcı ismi mi olurmuş
O bana cok olumsuz konustu falaniyet birde sallamis salak salak ask yagmurunda islanacaksin diye de bitirmis turk filmimisin be adam.Sevgi neydi sevgi emekti de de tam oldun selvi boylum al yazmalim Falaniteyim.fala niyet hakkaniyeti de yeni duydum, öyle falcı ismi mi olurmuş
Arada burun cekiyordu ama bedava oldugu icin atilir.@zehrina bana da mıy mıy konuşmuş. Genelde kısık ses konuşmuş Sıraç, telefonu kulağıma soktum.
Bu çok romantik bir vaka imiş ya ncarenot ❤ ciddi romantik birşey.[/QUOTE]3. Falımı bende yeni biri için atmıştım... olmaz dedi. Ama tarif etti. Diz çökmüş bu adam önünde demişti. Arka arkaya 3 görüşmen olacak 15 - 20 gün içinde demişti. Bu adam benim ameliyatımı yapan doktorum. Dikişlerim alınması kontrol vs. 15-20 gün içinde 3 kez görüştük. Diz çöktü demesi de dikişlerimi kendi alması. Normalde asistanları yapar Bu işi. Hastanede yakını misiniz diye soran oldu. O kadar sıradışı ilgisi vardı ama olduramadık. Aklım başka yerde.... bu kadın telve yorumluyor ama bende hep tutuyor iste ne bileyim....
Kim bu ??[/QUOTE]Bu çok romantik bir vaka imiş ya ncarenot ❤ ciddi romantik birşey.
Yok kredı gecmıyo sısteme msj atıyorum fılan ugraşamıyorjmNe farkı var ki canım hepsi aynı ödeme sistemi degil mi :/
Güzel bir dizi senaryosu olur bu işteKim bu ??
Esas kız benim...esas oğlan bir devlet hastanesinde fakir bir cerrah yorumcu nehir... geçmişten çıkıp gelen ve romantizmi bozan da eskisi :))))
Hmm anladım canımYok kredı gecmıyo sısteme msj atıyorum fılan ugraşamıyorjm
Yok tatlım ya.. Keşke burada yazıldığı kadar eğlenceli olsaydı. Bütün gün başım ağrıdı.. uykum da kaçtı...Güzel bir dizi senaryosu olur bu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?