Yok tatlım ya.. Keşke burada yazıldığı kadar eğlenceli olsaydı. Bütün gün başım ağrıdı.. uykum da kaçtı...
Artık fal baktırmıyorum nasılsa diye bütün falı da buraya yazdım. Nehir beni eliyle koymuş gibi bulur....
Ötekilerin teknik olarak topiği okuması imkansız... öyle dimi
Ben hergün okuduklarını düşünüyorum ben olsam okurdum benim yaptıgım işi/beni konuşulan bir platform olucak ve ben okumıcam mümkünatı var mı? bence tüm sitelerdeki ilgili herkes burayı az ya da çok takip ediyolardır.hikayeyi anlattığın cümlelerle bire bir aratması lazım kiiiii... çok ütopik geldi bana
bence hergün bizimle bera
Ben hergün okuduklarını düşünüyorum ben olsam okurdum benim yaptıgım işi/beni konuşulan bir platform olucak ve ben okumıcam mümkünatı var mı? bence tüm sitelerdeki ilgili herkes burayı az ya da çok takip ediyolardır.
Cikti mi peki, cikacak gibi mi :/kemal bana 3 tarih verdi farklı olaylar ilk tarih bugun itibariyle doldu, asıl olayı bekliyorum
Ee hepsi paralel mi konuştu yani? Sonuc ne ?Kizlar basirly can i oneririm hic bilgi vermedigim halde dokturmus eftalya dan daha iyi geldi bence deneyin sitenin en iyisi .
Olumsuz konusan bir tek lutfiye oda fal bakmaktan cok anne nasihati vermis onune bak annem onune bak kizim.tadinda o yuzden bilemicem .Ben parasiz diye atiyorum.Ee hepsi paralel mi konuştu yani? Sonuc ne ?
Bende de eftelya olumsuz konuştu bi müsait olduğumda siracı deneyeceğim...lütfiye tavsiyeci ama arada çok bildiği şeylerde olmuş dikkatli dinleyince..Ordan başka kimleri denedin canım...Olumsuz konusan bir tek lutfiye oda fal bakmaktan cok anne nasihati vermis onune bak annem onune bak kizim.tadinda o yuzden bilemicem .Ben parasiz diye atiyorum.
kahveyi bakmıyo zaten ki tuhaf biraz eftelya bana çok ağırlık yaptı korktum açıkçası..Karttta açıyo tarot gibi.basirly burada duyunca e hadi bir deneyim dedim..
hediye krediye +5 yükledim.
ilk olarak ; adı çok geçtiği için eftelya ya attım.
kahve falına dair en ufak birşey söylememiş,bana kart açmış ne kartı o bile belli değildi.
sonra yorum kısmına ben kahve falı yollamıştım ama yanlış mı oldu yazdım.
yorumum silindi ve bana cevap dahi vermedi .
ardından yönetime yazdım. defalarca :)
incelenip dönülecek dediler ve bana 5.5 aldıkları krediyi 6 olarak iade ettiler.
bunun üstüne GAUS a attım. yani fena değildi.
app i silmek için kredim kalmasın diye son falımı DENİZ e attım.
3 gün içinde o uygulamada denediğim en net yorumcu idi.
cidden iyiydi.
şimdi sildim ve köşeme çekiliyorum :)
DENİZ oranın best i bence..kahveyi bakmıyo zaten ki tuhaf biraz eftelya bana çok ağırlık yaptı korktum açıkçası..Karttta açıyo tarot gibi.
Basirlyde son kredim kime atsam ki..Deniz mi Sirac mı Nermin mi?
Hım denerim online yakalarsam..İşte enerji meselesi deneye deneye öğreniyoruzzzDENİZ oranın best i bence..
basirly burada duyunca e hadi bir deneyim dedim..
hediye krediye +5 yükledim.
ilk olarak ; adı çok geçtiği için eftelya ya attım.
kahve falına dair en ufak birşey söylememiş,bana kart açmış ne kartı o bile belli değildi.
sonra yorum kısmına ben kahve falı yollamıştım ama yanlış mı oldu yazdım.
yorumum silindi ve bana cevap dahi vermedi .
ardından yönetime yazdım. defalarca :)
incelenip dönülecek dediler ve bana 5.5 aldıkları krediyi 6 olarak iade ettiler.
bunun üstüne GAUS a attım. yani fena değildi.
app i silmek için kredim kalmasın diye son falımı DENİZ e attım.
3 gün içinde o uygulamada denediğim en net yorumcu idi.
cidden iyiydi.
şimdi sildim ve köşeme çekiliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?