Binnaz Abla

Bu çok romantik bir vaka imiş ya ncarenot ❤ ciddi romantik birşey.
Falları çok ciddiye almamak lazım diyorum bende ama bugün baktım da Eren de olmaz demiş diye çok şey etmemişim adamı. Annem de bugün sordu? Kadın da hayret etmişti olan bitene... 2 sattte bir ameliyat sonrası yürütmeye gelmiş adam beni. Yatağıma yatirilirken de refakat etmiş.
Ben bir kontrole daha gideyim :)))[/QUOTE]
Kontrol şart tabi sağlık bu ihmale gelmez

Ncarenot sana özelden mesaj atmistim gördün mü canım

Ay çıkan fal haberi inşallah çok çok mutlu olursunuz canım benim darısı başımıza:)

Boşver canım biz senin ne demek istediğini çooook iyi anlıyoruz.Yanlış anlamak isteyen her şekilde anlar.takma.Zeki insanlara hayranım ya.

Durup durup laf atmadan duramıyorsun.niye? neden?niçin?şuan öldüm bittim kısmını çıkarırsak benim yazılarımdan alıntı yapmışsın.polemiğe girmeyecem. ne yaparsan yap boşuna.Mutluyum keyifliyim keyfimi kaçırmayacam

2016'yı Dehlerken...

Yılı bitiriyoruz bu hafta. Herkesin diline pelesenk olan şeyse "Ne yıldı be, bir bitmedi" oldu.

Ölümler, dirimler, kanlar ve her türlü karışıklıklar. Bu enerjiler bitmiş de değil. 2017'nin ilk 3 ayinda derinlik parçalı bulutlu devam edecek olsa da bunu biliyor ve de söyluyorum ki 2017 2016'ya göre daha rahvan bir sene olacak.

Bir de Gökyüzü yılı kapatırken gergin açıları verse de özellikle bu hafta Uranüs'un durağanlasması cok onemsedigim bir şey. 27-31 arasini ve yarın 26'sin da global olarak keyifli enerjileri vermiyor.

Yaşanan Uçak kazasi, İsrail- Amerika ilişkisinin iyice kabak tadi vermesi, aslinda sinyal durumudur. Malesef bu hafta yine karışık.

Ama bireysel olarak ödül alacağımız da bir hafta olacaktir.

2012-2015 arası yarım kalan ve tıkanan konular vücut bulurken, marjinal olan ve her türlü topa gol atan, şartlar her ne olursa olsun aklını ve kalbini açık tutan ve işaretleri hüpletenlerse de 2016 nın garabet enerjisi içinde ödülünü alacaktır.

Balık, Başak, İkizler ve Yay'lar ciddi temizlik yapacaklar ve sıkıştıklarini hissedebilirler. Ama çözüm gelecektir.

Kova- Aslan-Boğa ve Akrep'ler ise maddi konularda ve duygusal durumlarda şans sizden yana. Gözünüzù sınırsızca açın.

Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak'lar ise birden bir şeyler kesiliyorsa anlıktır. Ocak'a girer girmez açılacaktır engeller. Lafınızın ve düşüncelerinizin ayarını iyice bilin. Kesip attığınız her şey yine önünüze çıkacaktır. O yüzden birden hareket etmeyin.

( Güneş, Yükselen ve Ay burcuna göre harmanlayin bilgiyi)

Sürprizler ve global sallanmalar haftasidir.

Yıl bize güzel kıyağıni birakarak da gitsin

Sevgilerimle.

Alıntı :))))

3. Falımı bende yeni biri için atmıştım... olmaz dedi. Ama tarif etti. Diz çökmüş bu adam önünde demişti. Arka arkaya 3 görüşmen olacak 15 - 20 gün içinde demişti. Bu adam benim ameliyatımı yapan doktorum. Dikişlerim alınması kontrol vs. 15-20 gün içinde 3 kez görüştük. Diz çöktü demesi de dikişlerimi kendi alması. Normalde asistanları yapar Bu işi. Hastanede yakını misiniz diye soran oldu. O kadar sıradışı ilgisi vardı ama olduramadık. Aklım başka yerde.... bu kadın telve yorumluyor ama bende hep tutuyor iste ne bileyim....[/QUOTE]

ncarenot canım bu detayları bilen nehir mi müge mi? Karıştırdım mesajları.

Sana da mıy mı konuşmuş? Kulaklığım kulağıma soktum bildiğin dedikleri anlaşılmıyor uzatmış da uzatmış lafı çok sıkıldım dinlerken.

O bahsettıgın Falcıalim :))) senın hakkında görmeme ızın verılenler , böyle gosterdıler fılan dıyor

Evet bu kadına soru sorunca da şunu diyor"canım onu bilemem çünkü görmeme izin verilenler bu kadar" ohh yaaa iyiymiş. Soruya cevap olmayınca salla

ncarenot canım bu detayları bilen nehir mi müge mi? Karıştırdım mesajları.

Sana da mıy mı konuşmuş? Kulaklığım kulağıma soktum bildiğin dedikleri anlaşılmıyor uzatmış da uzatmış lafı çok sıkıldım dinlerken.

Evet bu kadına soru sorunca da şunu diyor"canım onu bilemem çünkü görmeme izin verilenler bu kadar" ohh yaaa iyiymiş. Soruya cevap olmayınca salla [/QUOTE]
Nehir bilmişti evet...

Geysu: İlk falı çıktı, fakat 4 ay süre vermişti üzerinden 8 ay geçtikten sonra çıktı. son fala da 2 ay dedi üzerinden 3 ay geçti, patladı mı emin değilim.
Yeşil Çingene: Acayip olumsuz konuştu, ama gidişat onun dediği gibi. mayıs sonu için başka birine tarih verdi, çıkarsa yazarım buraya.
Sezgi Candan: Anda gerçekten iyiydi, fakat gelecek patladı.
Hüma Bal: Özenli bir faldı, fakat bilindiği üzere aşırı pembeciydi ve gelecek patladı.
Fala Niyet Hakkaniyet: Sonuç tutmuştu, fakat herkese söylenecek tarzda şeyler söylemişti bu nedenle tamı tamına çıktı diyemem.

Son baktırdıklarım bunlar, ben de sizlerle paylaşmak istedim. Ama yaklaşık 1 aydır ben de kimseye baktırmıyorum, kafam daha mı rahat? Kesinlikle evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…