Binnaz Abla

Selam arkadaşlar,

Bedava diye Basirly indirdim, 5 kredilik kahve sadece Sıraç vardı baktırdım. Geriye kalanlar 5.5 krediydi hep.

Anı mükemmel bilmiş, gelecek çıkar mı çıkmaz mı bilemem ama güzel bakmış . 10 dklık kayıt gönderdi. Boş değildi kesinlikle indirmeyen varsa indirsin bedavaya atlasın derim :)

Tellwede blackpearl yazılmış, ona şimdi baktırcam.

Tellwede nerdeyse hepsine baktırdım. Şunun da hepsi çıktı diyeceğim kimse yok, Fama %60 tutmuş diyebilirim. Binnaz bugünlerde çok pahalı , byv tellwe takılcam artık.

Yok kuzum yok ben hayatımın adamı dedigim bi insan vardı tüm falcılar uzak dur demişti bende oyle olmuyor

Tuğba lafina "bizlere gelen bilgiye göre " diye basliyor :)) sizler kimsiniz ve bilgi nereden geliyor
Tövbe bismillah. Ben varlıkla baktigini dusunuyorum kesinlikle

Tamamen karşı tarafı etkilemek için uydurulmuş bir laf bence
Dün akşam tellwe deki geçmiş fallarıma baktım yaklaşık 4 sene önce başlamışım online fal olayına bana da bir yorumcu demiş ki gelecek yıl değişecek durumlar ama şu an görmeme izin yok izin verilmiyor demiş ahsjdklfl dedikleri de çıksa bari

Kızlar bişey soeu
Bende de aynen dedıgı gıbı ılerlıyor.su byv ödeme sıstemı ınsanı delırtmese baktırıcam gene ama o sıteye kıll oluyorum

Kızlar bişey soeu

Bende de aynen dedıgı gıbı ılerlıyor.su byv ödeme sıstemı ınsanı delırtmese baktırıcam gene ama o sıteye kıll oluyorum
Asiye bende de gecmisi muhtesem bildi kadin sok oldum ama suphelendim serkan nu diyr siz serka baktirdiniz mi paralel miydi ?Asiye gelecek cikarsa cok supriz olur :).

Asiye bende de gecmisi muhtesem bildi kadin sok oldum ama suphelendim serkan nu diyr siz serka baktirdiniz mi paralel miydi ?Asiye gelecek cikarsa cok supriz olur :).
Serkana yıllar once attım ama başka hesaptan bılmesı cok ütopik olur ..bırde suan okudum benımkınin hayatı ıle ılgılı bışet demıştı onun tarihi gecmış 1 ay demiş 1,5 aydayız tarıhe takılmasam dıyorum suan

Anladim tarihe takilmayin bence :).

At yalani olmis onunki.:))

O bahsettıgın Falcıalim :))) senın hakkında görmeme ızın verılenler , böyle gosterdıler fılan dıyor

ben asiyeye yurt dısındayken sifreyi hatırlayamadıgım icin farklı bir adla baktırmıstım. ikinci falımı da öyle..gel gelelim serkan ile fama uyuştu bende de..ama medyum cem, fama ve sema ap ayrı seyler soylediler..sonra ordan nurbanuya baktırdım ardından gizem hatuna ..ikisi birebir aynı cıktı (kendi falım icin soyluyorum) hatta dedim aa bu lafı bu da demıstı diye birbirlerinin falını karsılastırmıstım..

simdi birde söyle bir bilgi düseyim suraya; 21 aralıkdan itibaren ikiz ruhların kavusumu hızlanıcak. enerjiler cok hızlandı..frekanslar degisiyor..yani bu ne demek? frekansınız orta ve yüksekse kendinizi arındırabilmisseniz ikiz ruhunuzla karsılasma ihtimaliniz cok yüksek demek..o yüzden mevcut olan kişi gidebilir demek. bu arada bu kaynak ; seda diker'den

3. Falımı bende yeni biri için atmıştım... olmaz dedi. Ama tarif etti. Diz çökmüş bu adam önünde demişti. Arka arkaya 3 görüşmen olacak 15 - 20 gün içinde demişti. Bu adam benim ameliyatımı yapan doktorum. Dikişlerim alınması kontrol vs. 15-20 gün içinde 3 kez görüştük. Diz çöktü demesi de dikişlerimi kendi alması. Normalde asistanları yapar Bu işi. Hastanede yakını misiniz diye soran oldu. O kadar sıradışı ilgisi vardı ama olduramadık. Aklım başka yerde.... bu kadın telve yorumluyor ama bende hep tutuyor iste ne bileyim....[/QUOTE]
Bu çok romantik bir vaka imiş ya ncarenot ❤ ciddi romantik birşey.

Bu çok romantik bir vaka imiş ya ncarenot ❤ ciddi romantik birşey.[/QUOTE]
Falları çok ciddiye almamak lazım diyorum bende ama bugün baktım da Eren de olmaz demiş diye çok şey etmemişim adamı. Annem de bugün sordu? Kadın da hayret etmişti olan bitene... 2 sattte bir ameliyat sonrası yürütmeye gelmiş adam beni. Yatağıma yatirilirken de refakat etmiş.
Ben bir kontrole daha gideyim :)))

Bu çok romantik bir vaka imiş ya ncarenot ❤ ciddi romantik birşey.
Falları çok ciddiye almamak lazım diyorum bende ama bugün baktım da Eren de olmaz demiş diye çok şey etmemişim adamı. Annem de bugün sordu? Kadın da hayret etmişti olan bitene... 2 sattte bir ameliyat sonrası yürütmeye gelmiş adam beni. Yatağıma yatirilirken de refakat etmiş.
Ben bir kontrole daha gideyim :)))[/QUOTE]

Falla rüyayla amel olmaz sen yürü koş hatta bu adama yeni üyeyim ama dayanamadım yazdım

kızlar baktırdığım falların hepsini toptan yazıyorum

binnaz ile başlayayım
tuana akın tırt
hülya demir iade aldım. nitekim patladı da. fala zaten "sen eski sevgilini intikam için bekliyorsun" diyerek başlamıştı ki öyle bir şey yok. beni yeni birisiyle sevgili yapangillerden
nehir ateşoğlu bana verdiği süre tuttu. falını ilk dinlediğimde hiç beğenmemiştim ama sonradan sevdim. tekrar giderim diyorum
ebru iyihuylu hiçbir numarası yok. bana 3 rakamı içeren bir süreçte konuşacaksınız, bu ayın 3ü, 13ü, 23ü olabileceği gibi 3 hafta, 3 ay hatta 3. ay mart da olabilir demişti. valla ayın 23ünde konuştuk ama çıktı diyemeyeceğim. çünkü yaptığı bu tarif o kadar geniş bir tarif ki zAten ayın her gününü buna uydurabiliriz bi şekilde
elif hanzade iade aldım. parama acımıştım. aynı 2 cümleyi döndüre döndüre kırk defa söylemişti. fal denebilecek bir şey yoktu
nil güneş katina attım aslında kahve atmak isterdim. olumlu konuştu aslında bildiği şeyler de oldu. 2 hafta süre verdi 3 hafta oldu sürede de nerdeyse bildi sayılır. ama öyle çok etkilenip beğendiğim bir fal değildi tekrar atacağımı zannetmiyorum. bence biraz pembeci bir ablamız
şevval erdal patladı kızlar. katina atmıştım. olumsuz konuşup yeni aşkımı tarif etmişti. hatta evleneceğim adamdı. şimdiye çoktan tanışmış ve çok aşık olmuş olmalıydım ama tariflerindeki gibi bir adamla hiç tanışmadım
hüma bal 2 kere gittim. verdiği süre de tuttu. olaylar onun dediği gibi gerçekleşti. bana çıktı aslında tekrar baktırabilirim belki ilerde. ama patlayan kısımları da oldu onu da söyleyeyim. hatta olumsuz konuştuğu bir cümlesi patladı
rabia barika uzun uzun yazmaya gerek yok, tırt.
burcu özsoy aynı şekilde tırt
benna küçüker iskambil baktırmıştım. verdiği süre tuttu. dediği şeyler de doğruydu. falı dinlediğimde "çok doğru" dediğim bir şeyin düşündüğümden de çok daha doğru olduğunu geçen gün öğrendim, öyle diyeyim size. dinlediğimde çok voov olmamıştım ama 17,5 liraya tekrar giderim. bi çılgınlık yapıp katinasına para kıyar mıyım bilmiyorum ama iskambil denenebilir kızlar
yağız er bu adama sırf kredim var diye el falı attım. sürekli kağıt sesleri geldi kağıttan okuduğunu düşünüyorum. zaten attığı fal da herkese uyacak bir faldı boşuna hiiiç atmayın. ama şans eseri verdiği tarih tuttu hakkını yemeyeyim
sezgi candan çıkmadı. zaten çıksa da copy paste olayından dolayı tekrar gitmezdim

tellwe
selena geçmişle ilgili yazdığı her şey kelimesi kelimesine doğruydu ama gelgelelim falı yorumladığının ertesi günü hatta ertesi günü bile değil, o akşam patladı
geysu çok özenli bakmış. kesinlikle tekrar atacağım bir falcı. hiçbir bilgi vermememe rağmen yazdığı her şey doğruydu kadının. gelecek için süresi de tuttu
ecem23 ben bu ablamıza hem kahve hem aşk sonuç baktırdım. aşk sonuç kesinlikle daha iyiydi, baktıracaksanız tavsiye ederim. verdiği süre tuttu ancak şöyle bir şey var, barışacaksınız fakat uzun süreli olmayacak siz tekrar ayrılacaksınız dedi. eğer öyle bir şey olursa gelir bildi diye yazarım
akrepgöz kısmet falı baktırdım. fal namına tek bir cümle yok. sadece enerjimi yükselttiğinden bahsetmiş. tekrar gitmem

biryolunvar
sema hem kahve hem su falı baktırdım. geçmişle ilgili yazdığı şeyler doğruydu evet ama pek çıktı diyemem aslında. patlamadı da ama tam bir de açıkçası 3 satır yazı için 30-40 lira vermem bir daha

falalem
rezzan abla yani süresi tuttu ama sadece süresi tuttu. şans eseri herhalde. olaylar onun dediği gibi gerçekleşmedi. bir daha gitmem
gizem hatun ben de geysu olabileceğini düşünüyorum. bayağı iyiydi. pembeci birisi değil bence. kesinlikle tekrar fal atarım

falsepeti
ayışığın patladı.

falkutusu
tek tek yazmayayım bir sürü isme baktırdım, hepsi sakız falı gibiydi. zaten hepsi de patladı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…