- 23 Ağustos 2012
- 52.028
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.458
- 898
Yok kuzum yok ben hayatımın adamı dedigim bi insan vardı tüm falcılar uzak dur demişti bende oyle olmuyorbide ben bisey farkettim, belki siz de farketmissinizdir, cok diplerde sürünüyosam yani frekansım cok kotuyse örnek vericem diyelim hayatında baska kız var diye dusunuyorum falcılar da bana oyle söylüyo, bir müddet sonra fikrim degisiyo aileden kaynaklı diyorum,bu sefer falcılar aileden kaynaklı diyo, hop bidaha degisiyo fikrim, bu sefer sundan sundan diyorlar...işte sanırım burda fal degil de zihin okuma giriyor devreye..boyle cok bakan var hatta surda baktırdıgım cogu kisi boyle. ama hic dusunmedigim seyleri bilen, soyleyen dillendiren nadir kisiler var..ve uzun zamandır onlar daha dogru cıkıyor..
Tuğba lafina "bizlere gelen bilgiye göre " diye basliyor :)) sizler kimsiniz ve bilgi nereden geliyor
Tövbe bismillah. Ben varlıkla baktigini dusunuyorum kesinlikle
Bende de aynen dedıgı gıbı ılerlıyor.su byv ödeme sıstemı ınsanı delırtmese baktırıcam gene ama o sıteye kıll oluyorumilk dedigi zaman olumsuz demisti ama ortada olumsuz olcak bisey yoktu sonra bir anda isler terse dondu ve malesef dedıgı cıktı. simdi olumlu dıyor henuz cıkmadı o sekılde ılerlıyor durumlar..ben asıyeyı begenıyorum baya bilmisti bir onceki falında..
Asiye bende de gecmisi muhtesem bildi kadin sok oldum ama suphelendim serkan nu diyr siz serka baktirdiniz mi paralel miydi ?Asiye gelecek cikarsa cok supriz olur :).Kızlar bişey soeu
Bende de aynen dedıgı gıbı ılerlıyor.su byv ödeme sıstemı ınsanı delırtmese baktırıcam gene ama o sıteye kıll oluyorum
Serkana yıllar once attım ama başka hesaptan bılmesı cok ütopik olur ..bırde suan okudum benımkınin hayatı ıle ılgılı bışet demıştı onun tarihi gecmışAsiye bende de gecmisi muhtesem bildi kadin sok oldum ama suphelendim serkan nu diyr siz serka baktirdiniz mi paralel miydi ?Asiye gelecek cikarsa cok supriz olur :).
Anladim tarihe takilmayin bence :).Serkana yıllar once attım ama başka hesaptan bılmesı cok ütopik olur ..bırde suan okudum benımkınin hayatı ıle ılgılı bışet demıştı onun tarihi gecmış1 ay demiş 1,5 aydayız tarıhe takılmasam dıyorum suan
Tamamen karşı tarafı etkilemek için uydurulmuş bir laf bence
Dün akşam tellwe deki geçmiş fallarıma baktım yaklaşık 4 sene önce başlamışım online fal olayına bana da bir yorumcu demiş ki gelecek yıl değişecek durumlar ama şu an görmeme izin yok izin verilmiyor demiş ahsjdklfl dedikle
ri de çıksa bari
O bahsettıgın Falcıalim :))) senın hakkında görmeme ızın verılenler , böyle gosterdıler fılan dıyorTamamen karşı tarafı etkilemek için uydurulmuş bir laf bence
Dün akşam tellwe deki geçmiş fallarıma baktım yaklaşık 4 sene önce başlamışım online fal olayına bana da bir yorumcu demiş ki gelecek yıl değişecek durumlar ama şu an görmeme izin yok izin verilmiyor demiş ahsjdklfl dedikleri de çıksa bari
O bahsettıgın Falcıalim :))) senın hakkında görmeme ızın verılenler , böyle gosterdıler fılan dıyor
Serkana yıllar once attım ama başka hesaptan bılmesı cok ütopik olur ..bırde suan okudum benımkınin hayatı ıle ılgılı bışet demıştı onun tarihi gecmış1 ay demiş 1,5 aydayız tarıhe takılmasam dıyorum suan
Asiye bende de gecmisi muhtesem bildi kadin sok oldum ama suphelendim serkan nu diyr siz serka baktirdiniz mi paralel miydi ?Asiye gelecek cikarsa cok supriz olur :).
3. Falımı bende yeni biri için atmıştım... olmaz dedi. Ama tarif etti. Diz çökmüş bu adam önünde demişti. Arka arkaya 3 görüşmen olacak 15 - 20 gün içinde demişti. Bu adam benim ameliyatımı yapan doktorum. Dikişlerim alınması kontrol vs. 15-20 gün içinde 3 kez görüştük. Diz çöktü demesi de dikişlerimi kendi alması. Normalde asistanları yapar Bu işi. Hastanede yakını misiniz diye soran oldu. O kadar sıradışı ilgisi vardı ama olduramadık. Aklım başka yerde.... bu kadın telve yorumluyor ama bende hep tutuyor iste ne bileyim....[/QUOTE]Canım çok çok teşekkür ederim ayrıntılı uzun uzun yazmışsın.Bende anda inanılmaz isabetli ama gelecek için baharı beklemem gerekiyor.Bu arada eskisi için değil yeni biri için olur mu diye baktırıyorum ben.
Tellwe benden sorulurAy nereden bildin tam isabet
Bu çok romantik bir vaka imiş ya ncarenot ❤ ciddi romantik birşey.[/QUOTE]3. Falımı bende yeni biri için atmıştım... olmaz dedi. Ama tarif etti. Diz çökmüş bu adam önünde demişti. Arka arkaya 3 görüşmen olacak 15 - 20 gün içinde demişti. Bu adam benim ameliyatımı yapan doktorum. Dikişlerim alınması kontrol vs. 15-20 gün içinde 3 kez görüştük. Diz çöktü demesi de dikişlerimi kendi alması. Normalde asistanları yapar Bu işi. Hastanede yakını misiniz diye soran oldu. O kadar sıradışı ilgisi vardı ama olduramadık. Aklım başka yerde.... bu kadın telve yorumluyor ama bende hep tutuyor iste ne bileyim....
Asiye bende de geçmiş ve anı bilmişti gelecek çıkmadı. Ama ben tarzını gizem hatun-nurbanu ya benzettim nedenseAsiye bende de gecmisi muhtesem bildi kadin sok oldum ama suphelendim serkan nu diyr siz serka baktirdiniz mi paralel miydi ?Asiye gelecek cikarsa cok supriz olur :).
Falları çok ciddiye almamak lazım diyorum bende ama bugün baktım da Eren de olmaz demiş diye çok şey etmemişim adamı. Annem de bugün sordu? Kadın da hayret etmişti olan bitene... 2 sattte bir ameliyat sonrası yürütmeye gelmiş adam beni. Yatağıma yatirilirken de refakat etmiş.Bu çok romantik bir vaka imiş ya ncarenot ❤ ciddi romantik birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?