At tabikiAtıyım bakıcan mı :)
Ona baktırdım maalesef sevmedimYeşilçingene telwe de tek favorim....
Banada bakar mısın lütfen nasıl atıcamAt tabiki
Sen mi katina bakıyorsun ??? Öyle bir durum varsa lütfen lütfen bana da bakTaze bakılmış bi katina bakmak istiyorum atn soruyla beraber !!
Bende sevemedim .:)Ona baktırdım maalesef sevmedim
. Keske. Fırsatları degerlendrseydin;ama anlıyorum seni erkekler bekleyen kadınları. Hiç sevmez bekledim fln. Dediysen zaten el. Fatiha ...
Mandal-toprak çok öneriliyor canimKIzlar bakırkoydeyım ıyı falcı kım vardı bıldıgını
Tellwe debu geysu nerde bakıyor kızlar
Tellwede black pearl ikinci defa falımı iade etti benim enerjime giremiyormuş bir türlü. Kaç yıldır bütün falcılar yeşilçingene dahil herkes girdi bir bu hanım giremedi :/ başka hesapla atmıştım.Ayrıca bana nazarrrı önermiş, isterseniz ona baktırın bende baktırdım memnun kaldım yazmış.
Fal enerji işi gerçekten. Ya sen çok zor karmaşık bir durumla gittin yada enerjine giremedi demek . Yeşil çingene gibi saçma bir fal Yorumlamaktansa geri gönderilmesi falın bence daha iyiTellwede black pearl ikinci defa falımı iade etti benim enerjime giremiyormuş bir türlü. Kaç yıldır bütün falcılar yeşilçingene dahil herkes girdi bir bu hanım giremedi :/ başka hesapla atmıştım.Ayrıca bana nazarrrı önermiş, isterseniz ona baktırın bende baktırdım memnun kaldım yazmış.
Tellwede black pearl ikinci defa falımı iade etti benim enerjime giremiyormuş bir türlü. Kaç yıldır bütün falcılar yeşilçingene dahil herkes girdi bir bu hanım giremedi :/ başka hesapla atmıştım.Ayrıca bana nazarrrı önermiş, isterseniz ona baktırın bende baktırdım memnun kaldım yazmış.
Geysu benimkinin kız arkadaşını görememişti ayrıldı gerçi ben söylemiştim böyle böyle heves o zmn falında çıkmadı demişti
Eminim tabi fotoğrafları vardı ama baktırdıktan kısa süre sonra ayrıldılar işte fincanında çıkmamış olması enterasan demişti zaten geçici ilişkiye işaret dedi yani doğruydu aslında belki attı tuttu bilemiyorumçok enterasan ama ya boyle bariz birsey nasil bilinmez an yani bu..anlik durumda bilinemiyorsa ne diyim..
eminmisin peki
Bunu ben de cok merak ediyorum bazen hayatinda biri oldugunu bilmeme ragmen mesela kadin cikmiyor mesela.katinada orda mesela flcilar hep derdi demekki adam zate kafasinda bitirmis zihninde kalbinde olsa cikardi.Eminim tabi fotoğrafları vardı ama baktırdıktan kısa süre sonra ayrıldılar işte fincanında çıkmamış olması enterasan demişti zaten geçici ilişkiye işaret dedi yani doğruydu aslında belki attı tuttu bilemiyorum
nasıl pro oluyosunuz para vermeden yav? pro olunmayınca özel mesaj atılmıyo..kendimi üvey cocuk gibi hissettim resmen
Bilmiyorumki canım bazı falcılar bildi insan en azından geçici heves vs diyebilir bence senin dediğin gibide olabilir tabi :)Bunu ben de cok merak ediyorum bazen hayatinda biri oldugunu bilmeme ragmen mesela kadin cikmiyor mesela.katinada orda mesela flcilar hep derdi demekki adam zate kafasinda bitirmis zihninde kalbinde olsa cikardi.
bu doğru mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?