Bencede sürekli fal baktırmak enerji düşürüyor ve. Olanı oldurmuyor olmazı olduruyor hayatımızda. 40 günü bilmem açıkçası ama baktırmama kararı aldıktan sonra bile bence insan hafifliyor.birde şöyle bi şey oldu bende esmaları günlük haytımda okuduğumdan beri fal atmak hiç içimden gelmiyor. İnş böyle devam eder çünkü gerçekten bi şeyleri engellediğine kesinlikle inanıyorum. Başka insanların iyi yada köyü enerjilerini boş yere üstümüzde toplamayalım dimiŞu fallardan aldığım kötü enerjiyi en kısa sürede üstümden atmam lazım.Çok kararlıyım. Hele Basiryl'den sonra ne kadar saçmaladığımı fark ettim ve ordaki falcıların hepsinden çok negatif bir enerji aldım resmen. Şimdiye dek hiç böyle olmamıştım.
Şu an regl dönemim Kuran okuyamam ama tesbih falan bişeyler çekmem lazım. Resmen daraldım. Bundan kurtulabilmem için önereceğiniz bişey var mı kızlar?Kim yazdı hatırlamıyorum ama bir arkadaş en az 1 ayın üzerinde yani 40 gün fal atmayınca hem rahatladığını hemde gelişmeler yaşadığını söylemişti. Fal baktırdıkça kısır döngü içinde hayatımın devam ettiği gerçeğiyle nihayet aklımı buluşturabildim. Ve şunu düşündüm fal baktırdığın zaman ve o falcıya inandığın zaman yaptığın ibadetin sevabını 40 gün alamayacağımızı biliyoruz ya, duamız da bu süreç içinde kabul olmuyor olabilir. Allah'ın kimin duasını kabul edeceği elbet bilinmez ama razı gelmediği birşeyi yaptığımızı da biliyorum sonuçta O yüzden hiçbir gelişme olmuyor , duamı yaşarken kendimi bulamıyor olabilirim. Falcıların verdiği tarihte ki gelişmeleri bile kendi elimle yok ediyor olabilirim. Bedava fal da olsa denemeyeceğim. Şu 40 gün olayını deneyip arınmam şart benim!
Ya latif çek sayısız anlamı lütfu ve keremi bol olan ihsan eden en çabuk etki eden esmadirŞu fallardan aldığım kötü enerjiyi en kısa sürede üstümden atmam lazım.Çok kararlıyım. Hele Basiryl'den sonra ne kadar saçmaladığımı fark ettim ve ordaki falcıların hepsinden çok negatif bir enerji aldım resmen. Şimdiye dek hiç böyle olmamıştım.
Şu an regl dönemim Kuran okuyamam ama tesbih falan bişeyler çekmem lazım. Resmen daraldım. Bundan kurtulabilmem için önereceğiniz bişey var mı kızlar?Kim yazdı hatırlamıyorum ama bir arkadaş en az 1 ayın üzerinde yani 40 gün fal atmayınca hem rahatladığını hemde gelişmeler yaşadığını söylemişti. Fal baktırdıkça kısır döngü içinde hayatımın devam ettiği gerçeğiyle nihayet aklımı buluşturabildim. Ve şunu düşündüm fal baktırdığın zaman ve o falcıya inandığın zaman yaptığın ibadetin sevabını 40 gün alamayacağımızı biliyoruz ya, duamız da bu süreç içinde kabul olmuyor olabilir. Allah'ın kimin duasını kabul edeceği elbet bilinmez ama razı gelmediği birşeyi yaptığımızı da biliyorum sonuçta O yüzden hiçbir gelişme olmuyor , duamı yaşarken kendimi bulamıyor olabilirim. Falcıların verdiği tarihte ki gelişmeleri bile kendi elimle yok ediyor olabilirim. Bedava fal da olsa denemeyeceğim. Şu 40 gün olayını deneyip arınmam şart benim!
Falların enerjimizi düşürdüğü, yaşayabileceğimiz güzellikleri nile engelleyebileceği konusunda kesinlijle katılıyorum. Allah'ın şirkle eş değer tuttuğu bir olayı yapıyoruz, orada söylenenlerle umut edip üstüne dua ediyoruz. Aslımda beklentilerimizin boşa çıkması o kadar normal ki mantıklı düşününce. 40 gün faldan uzak durup Allah'a yaklaşmak için çaba gösterdiğimizi düşününce elbette güzel yollar bizlere açılacaktır diye düşünüyorum ben de. Hem insan neye umut bağlarsa onun için enerjisini harcamayı alışkanlık haline getirir. Bunu başarabilirsek ver elini bir ömür huzur, mutluluk.
Bencede sürekli fal baktırmak enerji düşürüyor ve. Olanı oldurmuyor olmazı olduruyor hayatımızda. 40 günü bilmem açıkçası ama baktırmama kararı aldıktan sonra bile bence insan hafifliyor.birde şöyle bi şey oldu bende esmaları günlük haytımda okuduğumdan beri fal atmak hiç içimden gelmiyor. İnş böyle devam eder çünkü gerçekten bi şeyleri engellediğine kesinlikle inanıyorum. Başka insanların iyi yada köyü enerjilerini boş yere üstümüzde toplamayalım dimi
Falların enerjimizi düşürdüğü, yaşayabileceğimiz güzellikleri nile engelleyebileceği konusunda kesinlijle katılıyorum. Allah'ın şirkle eş değer tuttuğu bir olayı yapıyoruz, orada söylenenlerle umut edip üstüne dua ediyoruz. Aslımda beklentilerimizin boşa çıkması o kadar normal ki mantıklı düşününce. 40 gün faldan uzak durup Allah'a yaklaşmak için çaba gösterdiğimizi düşününce elbette güzel yollar bizlere açılacaktır diye düşünüyorum ben de. Hem insan neye umut bağlarsa onun için enerjisini harcamayı alışkanlık haline getirir. Bunu başarabilirsek ver elini bir ömür huzur, mutluluk.
İstemek başarmanın yarısıdır yaparsın...yaparız yapabiliriz:)))Ben en azından kafamda en deli soruların olduğu dönemde min. 40 gün baktırmamayı başarmış olmak istiyorum. Çünkü benim fal baktırmadığım -normal dönemler- ihtiyaç duymadığım, hayatımda biri olduğu, bir sorunumun, merak ettiğim bir konunun olmadığı dönemler. Ama ne vakit -anormal dönemime- yani sevgilimden ayrıldım ya da kalbime biri düştü, seviyor mu? Ne olcak? Barışcak mıyız? Nedeni ne? Vb. soruların aklımı kurcalamaya başladığı o -anormal döneme- girdim deneye deneye yüzlerce fal baktırdım. Ben kendim için en azından şu -anormal dönemimde- zor olanı yapmak ve 40 gün uzaklaşmak istiyorum. Umarım başarırım.
bizi bu kadar salak mı sanıyorlar ya?!
Sayın pro üyemiz size özel mesaj atamıyorum bişey sorabilirmiyim:)))bizi bu kadar salak mı sanıyorlar ya?!
Ben söylemiştim... 48 gün oldu fal göndermeyeli:)) 1 haftadır filanda bir kaç bir şey oldu... Ama en mühimi kendimi fal baktırdığım zamanlardan daha iyi hissediyorum....Şu fallardan aldığım kötü enerjiyi en kısa sürede üstümden atmam lazım.Çok kararlıyım. Hele Basiryl'den sonra ne kadar saçmaladığımı fark ettim ve ordaki falcıların hepsinden çok negatif bir enerji aldım resmen. Şimdiye dek hiç böyle olmamıştım.
başarırsın ne var ki:))) çok da kolay oluyor... kendime bir sürü zamanım kalıyor... Neydi öyle ?Ben en azından kafamda en deli soruların olduğu dönemde min. 40 gün baktırmamayı başarmış olmak istiyorum. Çünkü benim fal baktırmadığım -normal dönemler- ihtiyaç duymadığım, hayatımda biri olduğu, bir sorunumun, merak ettiğim bir konunun olmadığı dönemler. Ama ne vakit -anormal dönemime- yani sevgilimden ayrıldım ya da kalbime biri düştü, seviyor mu? Ne olcak? Barışcak mıyız? Nedeni ne? Vb. soruların aklımı kurcalamaya başladığı o -anormal döneme- girdim deneye deneye yüzlerce fal baktırdım. Ben kendim için en azından şu -anormal dönemimde- zor olanı yapmak ve 40 gün uzaklaşmak istiyorum. Umarım başarırım.
bes ay var bir önceki falla arasında. zamanları harfiyen cıkmıstı. ondan öncekilerde cıkmıstı. ben ona zaman icin atardım genellikle cnm.Çok sık aralikla mi baktirdin ondan dir belki
Ahaha evde güneş gözlüğü takan abla di mi?
Canım kız yok mu dedi Geysu peki? Yoksa hiç konuya değinmedi mi? Sen kızın varlığından emin misin?
Bot falcı onlarOtomatik atıyor. Emin olduğun falcının duvarına yazarsan promosyon bakar mısınız diye bazıları fal kodunu alıp bakıyor. Bunun harici promosyon fallar tamamen genel geçer/gazete astroloji köşesi türünde
a ah gercekten mi? inanılmazBende acaba famanın falından mı yürüdü demiştim demek ki bu düşüncede yalnız değilim. Fama bende hiç ayrıntı bilmeden felaket tellalı gibiydi. Sema ilk falda güzelce anlattı etti ikinci falda famadan daha acımasızdı..
Bu tezat nedir ne değişti dediğimde bu falı unut ilk falı bekle dedi
Garip.
evet evet direk famanın falı kelimeleri değiştirip yazmış sema aynı temada dün gece tekrar girip baktım fallara Fama beni Mayıs'ta esmer 30'lu yaşlarda biriyle tanıştırmış, Sema'da Nisan Haziran arası 30'lu yaşlarda esmer biriyle tanıştırmış. Tarih yine Mayıs'a denk geliyora ah gercekten mi? inanılmaz
sema sana laflar hazırladım ...evet evet direk famanın falı kelimeleri değiştirip yazmış sema aynı temada dün gece tekrar girip baktım fallara Fama beni Mayıs'ta esmer 30'lu yaşlarda biriyle tanıştırmış, Sema'da Nisan Haziran arası 30'lu yaşlarda esmer biriyle tanıştırmış. Tarih yine Mayıs'a denk geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?