Binnaz Abla

Bana da böyle denmişti binnaz'da Elay Göktürk demişti ben kimseyi göremiyorum vs, ben özellikle belirtiyorum başka bir kızın olduğunu o yüzden.

sema nın dedigi vakit gecti. bugune kadar uc kere baktırdım ücünde de tarihlerde yanılmadı ben de geldım surda semanın tarihleri cıktı dedim. birsürü kisi de belki benden belki baska sebeplerle baktırdı belki...bu sefer cıkmadı iste..gidip kendisine diyim. bisi demek isteyen var mı, direk yazayım diyorum

Ne güzel bir falcımızdı ne gerek vardı famanın fallarından yürümeye? Üzdü

Fincanin kapsama alani azmis demekki..

Ne güzel bir falcımızdı ne gerek vardı famanın fallarından yürümeye? Üzdü
Bende acaba famanın falından mı yürüdü demiştim demek ki bu düşüncede yalnız değilim. Fama bende hiç ayrıntı bilmeden felaket tellalı gibiydi. Sema ilk falda güzelce anlattı etti ikinci falda famadan daha acımasızdı..
Bu tezat nedir ne değişti dediğimde bu falı unut ilk falı bekle dedi
Garip.

famanın bana yazdıgı mesajı 30 sayfa önce bulabilirsin ve bir kelimesi bile çıkmadı biz çocukla gayet görüştükte hayatında da biri yok..baştan sonra saçma bir faldı ama ona inansaydım mesaj atmayacaktım oyuzden inanma hiç kötü fallarına sen neye inanırsan öyle olur

düşünce gücü çok çok önemli aslında ve içimizden geldiği gibi yapmalı. mesela falcı "sen sakın bişey yapma bekle" der ama senin bişey yapman gerekiyordur. hisler önemli..

Bir de soru cevap kısmında garip bir çark etme durumları var tabi

kızlar tellwenin promosyon falları hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce gerçekten bakıyorlar mı?
toro diye birisi bakmış mesela. sanki gerçekten bakmış gibi hissettim, ne düşünürsünüz?

Bazen gerçekten falcılar bakıyor artık kime denk gelirse. Hatta şöyle bir şey var orada yeni falcı olanlar bilmemkaç promosyon bakmak zorunda ama bota da denk gelinebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…