Nazarrr bende baktırdım bir kısmı çıktı hatta verdiği taktikleri uyguluyorumDün black pearl enerjime giremediği için falımı iade etmiş ve nazarrr ı tavsiye etmişti. O da baktırmış iyiymiş falan. Ama kadın Serkan TEK'in kadın versiyonu. Serkan kardeş sürekli hanfendi diyordu ya bu kadında sürekli kızım diyor. Beynim yandı valla. Annem bile bu kadar kızım dememiştir bana.Falı da aman aman birşey değildi.
Kizlar Geysuya fal atmak istiyorum, kahve mi tarot mu tavsiye edersiniz?
lenormand kartları hangileri?Kızlar melek kartları konusu burda geçmişti dün akşam yine melekler sordum bu benim şapşik sevdiğim bana yazacak mı yakında diye "evet" diye cvp aldım
Bu sabah baktım yazmıştı
Birde lenormand karta bakmaya başladım falcılara kızıp kendim öğrenmeye çalışıyorum
Pazar günü 2-4 gün içinde haber alıcam diye çıktı
Artık ya olacağı vardı yada benim kartlar beni sevdi
Ben aşk acima cok iyi geldigini biliyorum onu dusundugum an ya latif demeye basliyordum bir sure sonra kalbim sakinlesti artik canim yanmiyoduYa latif çek sayısız anlamı lütfu ve keremi bol olan ihsan eden en çabuk etki eden esmadir
Katiliyorum. Ya latif ask acisina cok iyi geliyorBen aşk acima cok iyi geldigini biliyorum onu dusundugum an ya latif demeye basliyordum bir sure sonra kalbim sakinlesti artik canim yanmiyodu
bes ay var bir önceki falla arasında. zamanları harfiyen cıkmıstı. ondan öncekilerde cıkmıstı. ben ona zaman icin atardım genellikle cnm.
Ben aşk acima cok iyi geldigini biliyorum onu dusundugum an ya latif demeye basliyordum bir sure sonra kalbim sakinlesti artik canim yanmiyodu
Beni de Eftelya evlendirdiKızlar bu basirlydeki deniz beni bir sene sonra evlendirdi
Canım ben dualara engel olduggnu sanmıyorum ama kesinlikle cogu kez denedim fal baktırdıkca sürekli içim sıkılıyor enerjim düşüyor ve işlerim ters gidiyor o yüzden cok sık baktırmamak şazım diye düşünüyorum bir de bu prof falcıların üzerinde ciddi bir enerji oluşuyor onları cektigimizi düşünüyrm üzerimizeKizlar fal baktirmak sizce dualarimiza gercekten engel oluyor mudur? Yani bir genelleme yapmak tabi ki cok zor burda sürekli fal baktiranlarda cikti diye yaziyorlar ama bazen bazi dualara engel oluyor mudur sizce?
Benide benide hatta kocam çok zenginmisBeni de Eftelya evlendirdi
Bu hafta baktirmayali 40 gün olacak benim enerjim ne zaman temizleniiiiirCanım ben dualara engel olduggnu sanmıyorum ama kesinlikle cogu kez denedim fal baktırdıkca sürekli içim sıkılıyor enerjim düşüyor ve işlerim ters gidiyor o yüzden cok sık baktırmamak şazım diye düşünüyorum bir de bu prof falcıların üzerinde ciddi bir enerji oluşuyor onları cektigimizi düşünüyrm üzerimize
Kizlar fal baktirmak sizce dualarimiza gercekten engel oluyor mudur? Yani bir genelleme yapmak tabi ki cok zor burda sürekli fal baktiranlarda cikti diye yaziyorlar ama bazen bazi dualara engel oluyor mudur sizce?
Canım ben dualara engel olduggnu sanmıyorum ama kesinlikle cogu kez denedim fal baktırdıkca sürekli içim sıkılıyor enerjim düşüyor ve işlerim ters gidiyor o yüzden cok sık baktırmamak şazım diye düşünüyorum bir de bu prof falcıların üzerinde ciddi bir enerji oluşuyor onları cektigimizi düşünüyrm üzerimize
Tabii ki dua kul ile allah arasındaki en kısa yoldur kimin duası kabuk olur kimin ki olmaz bilemeyiz duada istek ve samimiyet cok önemli bence yoksa hangimizin günahları yok ki fal belki de en küçük günahımız canım ama ben gercekten aık baktırıdım zaman kötü etkileniyorun agırlıgı cöküyor baya kötü oluyorum yaniBende böyle bir konuyu düşünüyordum tevafuk oldu..mesele günah işleyen birinin bile içten bir duası kabul olabilir..bu dogrudur demiyorum yanlıs anlasılmasın ama dualar her daim geçerli..cunku Vehhab ismi var diyorum ben..sende böyle mi düşünüyoesun bilmiyorum acıkcası fikrini almak isterim..
Kendini şartlama kuzum içten bir tövbe et hatta namaz kıl samimiyet herseyin önündedir bi günde bile temizlenir allah isterse senin elinde yaniBu hafta baktirmayali 40 gün olacak benim enerjim ne zaman temizleniiiiir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?