Gizemhatun bana çıkmadı.
Nurbanu ilk falında kısmen çıktı diğerleri tırt. (Aynı kişi olabilir deniyor)
byv'de Hira yıllar önce resmen direk tturmuş geçen tekrar attım bakalım çıkar mı.
Huma ilk falında full çıkmıştı sonra hep eskisi dönecek dedi kaderin o dedi ama onunla olmaz.Ara ara falların kısmen çıktığı oldu.
Çingeneyi severim ben, bazen akıl verir ama.
Serüven başlarda hep çıktı bana.
Herra yakın gelecekte çıktı.
Geysuyu anda beğendim, bakalım beklemede.
binnazda ceren esmersoy çok pembeciydi ama tarihleri hariç büyük çoğunluğu tuttu. ( o an öyle den kgeldi belkide)
Kemal devrim, selin imer, elif hanzade, asenat falan tutmadı hiç.
ben tellwede eceme bayılırım bu arada. O kız bana çıkıyor.
Şu anlık aklıma gelenler bunlar:)
bence değil yaGizemhatun ve Geysu sence aynı kişi olabilir mi? Forumdaki bu şüphe yüzünden Gizemhatun'u denemeye çekiniyorum.
Artık fiyatı da uçar, iyi mi ki o kadarKızlar bi busra Karadağ dediniz aksamdan beri kadın 20 fal falan aldı. Topigin gücüne bakın.
Kimse cevap vermedi demirele attim.Fal kutusunda hediye kredim 9 kredilik kim var kimi onerirsiniz bu ara beles fal baktirmayada alistim nasilsa patlayacak bari parasiz olsun?Fal kutusu pembeci ama kotunun iyisi olsun bari.
Ben aldım, ama niye aldım bilmiyorum kimseye arasın da yokKızlar binnazdn kredi aldınız mı yaa ben kendimi zor tutuyorum :))
Bende hata veriyor ödeme işlemi yapamıyorum. Bu fal atmamam için bir işaret mi acabaKızlar binnazdn kredi aldınız mı yaa ben kendimi zor tutuyorum :))
Ben de almamak için direniyorum. :))) aslında binnazda nehiri merak ediyorum ama en iyisi hiç bulaşmamak :)))Ben aldım, ama niyebuldım bilmiyorum kimseye arasın da yok
Ben de tellweden bi atak bekledim gelmeyince dediğin gibi baktırmaman gerek dedim kendi kendime. :)))Bende hata veriyor ödeme işlemi yapamıyorum. Bu fal atmamam için bir işaret mi acaba
Ben aldım, ama niye aldım bilmiyorum kimseye arasın da yok
Bende hata veriyor ödeme işlemi yapamıyorum. Bu fal atmamam için bir işaret mi acaba
Peki peki ya şey böyle sebepsiz mesafe koyma olayı oluyor mu ? Bi çok yakın sonra buz ?
Of benim bu sevdiğim kova burcu muuuş ya
Dünden beri burç araştırıyorum.astrolog olup çıkıcam
Kızlar bi busra Karadağ dediniz aksamdan beri kadın 20 fal falan aldı. Topigin gücüne bakın.
Bence acele karar verme elbet gizli yetenekler vardır zamanla ortaya çıkar.Kızlar bu krediler sırf indirimi duyunca aldık ya Patladı mı elimizde kime atcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?