Binnaz Abla

Kızlar geçenlerde rüya yorumu için bir kaç yer önermistiniz, topikte arattım bulamadım tekrar yazabilir misiniz.

Kızlar kızlar selamlar olsun herkese. Ne kadar yazmasam da uzun süredir ara ara fallara devam ediyorum ama çook azalttım. Yakınlarda geysuyu ve çingeneyi(kaçıncı baktırışım sayamadım) tekrar denedim. Binnazda indirimi görüncede dayanamadım tabi kredi aldım da kime atsam bilemiyorum. Öneriniz var mıdır?
Bu arada çoook uzun süre sonra çok güzel bir ilişkim var(nazar değmesin). Adamla aramız iyi hoş ama ne yazık ki aynı iş yerindeyiz ve aynı yerde onu seven gerizekalı bir kız daha var. Daha birbirimizi tanıma aşamasında ortalığı karıştırdı ve adamla olacak ilişki uzadı, ama neticede oldu. Kızımız yine coşmuş adamın iyi niyetini yanlış anlama modları girdi diye tahmin ediyorum ve kuduruyorum bu sıralar. Fallarım bu yüzden.
Blackpeara mı ne attım az öncde tellwede. Humaya çok uzun süredir baktırmadım. Eski sevgilin dönecek hep dese de bazen tutturuyor. Onu mu denesem? yakın zamanlarda deneyen varmı?

Çingene ve geysu çıktı mı sana:)

İlişkiniz varsa şu an neden fal atmak istiyorsunuz? İlişkinizi bu kız bildiği halde mi bu şekilde erkek arkadaşınıza yakın?

İlişkiniz varsa şu an neden fal atmak istiyorsunuz? İlişkinizi bu kız bildiği halde mi bu şekilde erkek arkadaşınıza yakın?
İlişkimde sorun yok her zaman olan sorunlar var ama bu kız şizofren gibi. Herşeyi takip ediyo, girişimi çıkışımı. Adamıda aynı şekilde. İş istese bile beni seviyo benden istedi gibi algılıyor, peşimden ayrılmıyo uyarmama rağmen. Zamanında büyük olay yaşattı ve biz aynı yerde çalıştığımız için üst kısımların duyması çok sıkıntı. Büyük hocaların diyim. Üniversitedeyiz de. Böyle saçmalıklar psikolojimi bozuyor iyice.

Bu arada tellwe herra yakın zamanda çıkmıştı bana. Eskiden bütün falcıları denediğim için zamanınfa hepsine yorum yapmıştım son 1-2 aydır olanlar da hep aynı falcılar:)

Kemal devrim kesinlikle deneyin çok iyi nokta atışları ve dedikleri çıktı gibi bir şey.
Ceren ezgi oda iyi hisleri kuvvetli...
Lena kova dedikleri çıktı
Firuze aydın bekliyorum ama bir dediği oldu ve ilk o bildi çok iyi biri
Kerem Avşar durum analizi iyi malesef olmadı
Ada balcı,) cidden hislerin çok kuvvetli ne dedi ise yaşadım verdiği zaman zarfında
Umut isik dedikleri çıkmadı
Elif isik,) nokta atışları süper Şubat ayını bekliyorum
Hülya demir harbi bir bayan ama dediklerini yaşamadım durum analizi iyi.
Ben son 6 aydır baktırdim şimdi azalttım bir ara çok kötüydüm şimdi hem maddi hem manevi toparlamaya çalışıyorum..
Ama artık binnaz abla lena, ceren,firuze kemal benim için arkadaş oldular. Daldan çok terapi ve yaşam koçum gibi

Benim sahsi fikrim , adamla aran iyiyse kizi hic takma kiz kudurduguyla kalsin.Sen sevgilini hos tut gezin tozun yavas yavas sana dahada yaklasinca kizdan otomatikman uzaklasir zaten sonucta senden hoslaniyorki seninle tatlim.Fal at ama kafanida fala gore kurma gecmiste bende aynen senin yasadigin tarzda bir iliski yasamistim ama ben adami asiri kiskandigim icin cok ustune dustum sonhc kaybettim gerci o kizlada olmadi baska biriyle evlendi,daha sonra evlenmeden ve evlendikten sonra beni aradi ama ben tabiki reddettim napicam o yolunu almis zaten .O yuzden sen rahat ol kizi da gormezden gel. ,cok optum.
:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…