bence de degil..ama gizem hatun ve nurbanu cok benzıyorGizemhatun ve Geysu sence aynı kişi olabilir mi? Forumdaki bu şüphe yüzünden Gizemhatun'u denemeye çekiniyorum.
bekliyorussDefneye atcam ben kıslar yorumlarımı yazarım
Bence üçüde aynııııı ama mükemmel bakıyor banabence de degil..ama gizem hatun ve nurbanu cok benzıyor
evet bana da cok guzel baktılar..gerci daha yeni kesfettim cıkar mı bılmem de keske cıksaBence üçüde aynııııı ama mükemmel bakıyor bana
3 gündür ben yine dellendim fal diye. Sırf atmamak için eve kahve almıyorum.@zehrina
Ben ikisine de baktirdim gizem hatun hiç kimsenin söylemediği bir şeyi bildi farklıydı her ikisinin yorumu sorduğum soruya olumlu cevap verdiler ama farklı şekilde zamanı var daha çıkarsa paylaşacağım burada şunu biliyorum ki sonuç geysu nun dediği gibi asla olamazbence değil ya
Geysu bana da bilememis malesef :/Ben ikisine de baktirdim gizem hatun hiç kimsenin söylemediği bir şeyi bildi farklıydı her ikisinin yorumu sorduğum soruya olumlu cevap verdiler ama farklı şekilde zamanı var daha çıkarsa paylaşacağım burada şunu biliyorum ki sonuç geysu nun dediği gibi asla olamaz
canım birrüyagordum.com var paralı ,ben rezzan abla ya yorumlatmıştım eski zamanda bir yolun varda ki,gerçekten memnun kalmıştım,onun dışında daKızlar geçenlerde rüya yorumu için bir kaç yer önermistiniz, topikte arattım bulamadım tekrar yazabilir misiniz.
olumsuz çıkmadıgı oldu mu canım yada olumlu cıkmayanı,çok emin söyledi de bana bazı şeyleriçingeneyi çok severim ben. Bazen çıkar bazen çıkmaz. Tanıyor artk beni ama güzel bakıyor. Geysuya ilk defa attım bakalım
Oluyor ya bide sık ona fal üst üste bakıtırınca akıl veriyor.olumsuz çıkmadıgı oldu mu canım yada olumlu cıkmayanı,çok emin söyledi de bana bazı şeyleri
Basirly den beri ben de hiç atmadım. Sitenin girişine "Dikkat faldan uzaklaştırır." falan mı yazılsa acaba1 haftadır atmıyorum. Basirly bende miad oldu
Ordaki cana attın mı hiçBasirly den beri ben de hiç atmadım. Sitenin girişine "Dikkat faldan uzaklaştırır." falan mı yazılsa acaba
dengesiz değil de canım özgürlüğüne düşkün ve sıkılgan oluyorlar,şöyleki senin için bazı zamanlarda özgürlüğünden taviz vermişse kendi kendine kaldıgında ben niye böyle yaptım ya keşke hayır deseydim diye düşünüp kendine kızıp sana patlayabilir yani sen onu dışardan dengesiz görebilirsin aslında özgürlüğüyle senin aranda kalmıştır.Bu durumu çözmek için de onun alanına daha fazla saygı duy ve pek yaklaşma bırak o kendi teklif etsin böyle olunca pişman olmuyor ya da zorlanmış gibi hissetmiyorKızlar konuyla pek alakası Yok ama merak ediyorum kova burcu erkekler biraz dengesiz mi oluyor
ben kova burcuyum canım onun ruh durumunu en iyi ben anlarım sen bana sor sizin ilişkinizi rüya bahçesine çevireyimPeki peki ya şey böyle sebepsiz mesafe koyma olayı oluyor mu ? Bi çok yakın sonra buz ?
Of benim bu sevdiğim kova burcu muuuş ya
Dünden beri burç araştırıyorum.astrolog olup çıkıcam
Ayyyy sen mutlu mu oldun ? Maşallah sana...Kızlar ben eski sevgilimle görüştüm ve barıştık şunu söyliyim bana dediki neden bu kadar bekledin sana kızgındım ama arasaydın tekrar barışırdık bekledim dedi. Tabi diyemedim 60 tane fal attım hepsi de beklememi söyledi diye. Yani demem o ki içinizden geleni yapın beklemeyin
Kova kadınıyım noktasına virgülüne beni tarif etmişin bacımdengesiz değil de canım özgürlüğüne düşkün ve sıkılgan oluyorlar,şöyleki senin için bazı zamanlarda özgürlüğünden taviz vermişse kendi kendine kaldıgında ben niye böyle yaptım ya keşke hayır deseydim diye düşünüp kendine kızıp sana patlayabilir yani sen onu dışardan dengesiz görebilirsin aslında özgürlüğüyle senin aranda kalmıştır.Bu durumu çözmek için de onun alanına daha fazla saygı duy ve pek yaklaşma bırak o kendi teklif etsin böyle olunca pişman olmuyor ya da zorlanmış gibi hissetmiyor
Çıkan fal haberine seni yazcam bir senin falın çıktın bana ncarenooottttAyyyy sen mutlu mu oldun ? Maşallah sana...Allah tamamına erdirsin....
Yok orda yalnızca eftelyaya atmıştımOrdaki cana attın mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?