Binnaz Abla

Geysu bana da bilememis malesef :/

Kızlar geçenlerde rüya yorumu için bir kaç yer önermistiniz, topikte arattım bulamadım tekrar yazabilir misiniz.
canım birrüyagordum.com var paralı ,ben rezzan abla ya yorumlatmıştım eski zamanda bir yolun varda ki,gerçekten memnun kalmıştım,onun dışında da pismanperi yardımcı oluyor istersen eğer bir sor ona :)

[QUOTE="Wonder-woman, post: 49513355, member: 771verdiğuım ben yazın sardım oraya ooo 3 ay altın üyeydim şimdi kredi aldım uzunca bir süre sonra(tabi benim için uzun) kime atcam onu bilemiyorum. Dursun bakalım elbet biri önerilir[/QUOTE]
Ben de bir ara sürekli fal peşindeydim de oraya verdiğim parayla alışveriş yapmaya başladığımdan beri keyfim yerine geldi. Hakikaten tavsiye ederim. :)) Aynen çok daralırsan atarsın bir de beklesin azcık :))

olumsuz çıkmadıgı oldu mu canım yada olumlu cıkmayanı,çok emin söyledi de bana bazı şeyleri
Oluyor ya bide sık ona fal üst üste bakıtırınca akıl veriyor.
Bana olumsuz bişey demişti mesela yazın benim için çok önemliydi ama olumlu oldu sonucu mesela

Kızlar konuyla pek alakası Yok ama merak ediyorum kova burcu erkekler biraz dengesiz mi oluyor
dengesiz değil de canım özgürlüğüne düşkün ve sıkılgan oluyorlar,şöyleki senin için bazı zamanlarda özgürlüğünden taviz vermişse kendi kendine kaldıgında ben niye böyle yaptım ya keşke hayır deseydim diye düşünüp kendine kızıp sana patlayabilir yani sen onu dışardan dengesiz görebilirsin aslında özgürlüğüyle senin aranda kalmıştır.Bu durumu çözmek için de onun alanına daha fazla saygı duy ve pek yaklaşma bırak o kendi teklif etsin böyle olunca pişman olmuyor ya da zorlanmış gibi hissetmiyor

Basirly cidden iyi geliyor 50 tane mail adresi alın kızlar teker teker yollayın ama krize iyi geliyor gerçekten

Peki peki ya şey böyle sebepsiz mesafe koyma olayı oluyor mu ? Bi çok yakın sonra buz ?
Of benim bu sevdiğim kova burcu muuuş ya
Dünden beri burç araştırıyorum.astrolog olup çıkıcam
ben kova burcuyum canım onun ruh durumunu en iyi ben anlarım sen bana sor sizin ilişkinizi rüya bahçesine çevireyim

Ayyyy sen mutlu mu oldun ? Maşallah sana... Allah tamamına erdirsin....

Kova kadınıyım noktasına virgülüne beni tarif etmişin bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…