Binnaz Abla

Kız kafasında kuruyo zaten benimkinin umut ışığı verdiği bile yok. Bende çok kıskançlık yapıyorum o zaman dikkatli olayım. Sağool:)

Kızı takarsan emin ol kendine stres yapar ve ister istemez bunu ilişkine yansıtırsın. Erkekler bunalıyor böyle şeylerden hazır kızın da ilgisi var elinle adamı kıza itersin bence.

Fal da atma neden atıyorsun ki. İlişkinin tadını çıkarmaya bak. Kıza da nispet yap bol bol

Dene canım tavsiye ederim. hisleri kuvvetli

Denemiştim. Beğenmiştim ama dedikleri çıkan kimse var mı merak ediyorum.

Kızlar konuyla pek alakası Yok ama merak ediyorum kova burcu erkekler biraz dengesiz mi oluyor
benimki çok dengesiz. bi dediği bi dediğini tutmaz. neye kızıp kızmayacağını anlayamıyorum. sorun olmayacağını söylediği her şeye daha sonra sinirlenme hakkını kendinde bulabiliyor mesela

benimki çok dengesiz. bi dediği bi dediğini tutmaz. neye kızıp kızmayacağını anlayamıyorum. sorun olmayacağını söylediği her şeye daha sonra sinirlenme hakkını kendinde bulabiliyor mesela
Peki peki ya şey böyle sebepsiz mesafe koyma olayı oluyor mu ? Bi çok yakın sonra buz ?
Of benim bu sevdiğim kova burcu muuuş ya
Dünden beri burç araştırıyorum.astrolog olup çıkıcam

tatlım oncelikle tebrıkler.. karsı tarafı bence guzel yorumlayan gizem hatun var aklıma kalan..
bu arada sende sana cıkanları bızle paylassana :)) hem cok mutlu oluruz (biraz daha gaza geliriz :)

:) hahah bula bula kova bulduk desene:)neyse biraz uğraşıcaz artık
bir de çok özgürlükçü be. ama tek taraflı

ben inanmazdım bu burçlara ama araştırıp şu özgürlükçülüğün kovanın özelliği olduğunu gördüğümden beri inanıyorum nerdeyse. sen ona çok bağlan ama o sana pek bağlanmasın ister. en azından bendeki model böyle

tatlım oncelikle tebrıkler.. karsı tarafı bence guzel yorumlayan gizem hatun var aklıma kalan..
bu arada sende sana cıkanları bızle paylassana :)) hem cok mutlu oluruz (biraz daha gaza geliriz :)
Gizemhatun bana çıkmadı.
Nurbanu ilk falında kısmen çıktı diğerleri tırt. (Aynı kişi olabilir deniyor)
byv'de Hira yıllar önce resmen direk tturmuş geçen tekrar attım bakalım çıkar mı.
Huma ilk falında full çıkmıştı sonra hep eskisi dönecek dedi kaderin o dedi ama onunla olmaz.Ara ara falların kısmen çıktığı oldu.
Çingeneyi severim ben, bazen akıl verir ama.
Serüven başlarda hep çıktı bana.
Herra yakın gelecekte çıktı.
Geysuyu anda beğendim, bakalım beklemede.
binnazda ceren esmersoy çok pembeciydi ama tarihleri hariç büyük çoğunluğu tuttu. ( o an öyle den kgeldi belkide)
Kemal devrim, selin imer, elif hanzade, asenat falan tutmadı hiç.
ben tellwede eceme bayılırım bu arada. O kız bana çıkıyor.
Şu anlık aklıma gelenler bunlar:)

Bende ki de öyle
Ben üstüne düşünce yazmıyor .bu sefer ben yazmıyorum hiç sormuyorum bir yazmalar vs vs şaşırıyorum.
Nasıl olcak o iş acaba biz kadınlar sevilmek isteriz ilgi bekleriz ama :))

tatlım byv da hira ya ne gondermıstın? bir de baya ucuzmus ben mı yanlıs goruyorum? bu arada ozetledıgın ıcın tesekkurler

tatlım byv da hira ya ne gondermıstın? bir de baya ucuzmus ben mı yanlıs goruyorum? bu arada ozetledıgın ıcın tesekkurler
tarot attım geçenki seferde. İlki kahveydi galiba. Ucuz evet ilk başta o yüzden denemiştim kadın sonra aylarca fal bakmadı. Görünce tekrar atiyim dedim bende ama beğenmeyenide çok bilemedim hani o yüzden.

Bende ki de öyle
Ben üstüne düşünce yazmıyor .bu sefer ben yazmıyorum hiç sormuyorum bir yazmalar vs vs şaşırıyorum.
Nasıl olcak o iş acaba biz kadınlar sevilmek isteriz ilgi bekleriz ama :))
benimkinde de üstüne düşünce ters teper
düşmeyince de gelir ilgi ister. ama kendisi çok zor gösterir

Fal kutusunda hediye kredim 9 kredilik kim var kimi onerirsiniz bu ara beles fal baktirmayada alistim nasilsa patlayacak bari parasiz olsun?Fal kutusu pembeci ama kotunun iyisi olsun bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…