Kız kafasında kuruyo zaten benimkinin umut ışığı verdiği bile yok. Bende çok kıskançlık yapıyorum o zaman dikkatli olayım. Sağool:)Benim sahsi fikrim , adamla aran iyiyse kizi hic takma kiz kudurduguyla kalsin.Sen sevgilini hos tut gezin tozun yavas yavas sana dahada yaklasinca kizdan otomatikman uzaklasir zaten sonucta senden hoslaniyorki seninle tatlim.Fal at ama kafanida fala gore kurma gecmiste bende aynen senin yasadigin tarzda bir iliski yasamistim ama ben adami asiri kiskandigim icin cok ustune dustum sonhc kaybettim gerci o kizlada olmadi baska biriyle evlendi,daha sonra evlenmeden ve evlendikten sonra beni aradi ama ben tabiki reddettim napicam o yolunu almis zaten .O yuzden sen rahat ol kizi da gormezden gel. ,cok optum.
:))))
Yapma iliskini yipratirsin kiz yokmus gibi davran ben yaptim sen yapma.Kız kafasında kuruyo zaten benimkinin umut ışığı verdiği bile yok. Bende çok kıskançlık yapıyorum o zaman dikkatli olayım. Sağool:)
İlişkimde sorun yok her zaman olan sorunlar var ama bu kız şizofren gibi. Herşeyi takip ediyo, girişimi çıkışımı. Adamıda aynı şekilde. İş istese bile beni seviyo benden istedi gibi algılıyor, peşimden ayrılmıyo uyarmama rağmen. Zamanında büyük olay yaşattı ve biz aynı yerde çalıştığımız için üst kısımların duyması çok sıkıntı. Büyük hocaların diyim. Üniversitedeyiz de. Böyle saçmalıklar psikolojimi bozuyor iyice.
Dene canım tavsiye ederim. hisleri kuvvetli
benimki çok dengesiz. bi dediği bi dediğini tutmaz. neye kızıp kızmayacağını anlayamıyorum. sorun olmayacağını söylediği her şeye daha sonra sinirlenme hakkını kendinde bulabiliyor meselaKızlar konuyla pek alakası Yok ama merak ediyorum kova burcu erkekler biraz dengesiz mi oluyor
Peki peki ya şey böyle sebepsiz mesafe koyma olayı oluyor mu ? Bi çok yakın sonra buz ?benimki çok dengesiz. bi dediği bi dediğini tutmaz. neye kızıp kızmayacağını anlayamıyorum. sorun olmayacağını söylediği her şeye daha sonra sinirlenme hakkını kendinde bulabiliyor mesela
arada uzaklaşmak ister evet :)Peki peki ya şey böyle sebepsiz mesafe koyma olayı oluyor mu ? Bi çok yakın sonra buz ?
Of benim bu sevdiğim kova burcu muuuş ya
Dünden beri burç araştırıyorum.astrolog olup çıkıcam
Ne yapmak lazımarada uzaklaşmak ister evet :)
tatlım oncelikle tebrıkler.. karsı tarafı bence guzel yorumlayan gizem hatun var aklıma kalan..Kızlar kızlar selamlar olsun herkese. Ne kadar yazmasam da uzun süredir ara ara fallara devam ediyorum ama çook azalttım. Yakınlarda geysuyu ve çingeneyi(kaçıncı baktırışım sayamadım) tekrar denedim. Binnazda indirimi görüncede dayanamadım tabi kredi aldım da kime atsam bilemiyorum. Öneriniz var mıdır?
Bu arada çoook uzun süre sonra çok güzel bir ilişkim var(nazar değmesin). Adamla aramız iyi hoş ama ne yazık ki aynı iş yerindeyiz ve aynı yerde onu seven gerizekalı bir kız daha var. Daha birbirimizi tanıma aşamasında ortalığı karıştırdı ve adamla olacak ilişki uzadı, ama neticede oldu. Kızımız yine coşmuş adamın iyi niyetini yanlış anlama modları girdi diye tahmin ediyorum ve kuduruyorum bu sıralar. Fallarım bu yüzden.
Blackpeara mı ne attım az öncde tellwede. Humaya çok uzun süredir baktırmadım. Eski sevgilin dönecek hep dese de bazen tutturuyor. Onu mu denesem? yakın zamanlarda deneyen varmı?
valla taktik bulursan bana da söyle. tek yaptığımız şey birbirimizi yemek. ilacım olsa başıma sürerdimNe yapmak lazım
Kııız taktik ver yoksa ben mi yol yakınken uzaklaşayım
:) hahah bula bula kova bulduk desene:)neyse biraz uğraşıcaz artıkvalla taktik bulursan bana da söyle. tek yaptığımız şey birbirimizi yemek. ilacım olsa başıma sürerdim
bir de çok özgürlükçü be. ama tek taraflı:) hahah bula bula kova bulduk desene:)neyse biraz uğraşıcaz artık
Gizemhatun bana çıkmadı.tatlım oncelikle tebrıkler.. karsı tarafı bence guzel yorumlayan gizem hatun var aklıma kalan..
bu arada sende sana cıkanları bızle paylassana :)) hem cok mutlu oluruz (biraz daha gaza geliriz :)
Anlık durumu ve kişilik analizi cidden çok iyiAnlık durumda iyi miydi veya dedikleri mi çıktı? :)
Bende ki de öylebir de çok özgürlükçü be. ama tek taraflı
ben inanmazdım bu burçlara ama araştırıp şu özgürlükçülüğün kovanın özelliği olduğunu gördüğümden beri inanıyorum nerdeyse. sen ona çok bağlan ama o sana pek bağlanmasın ister. en azından bendeki model böyle
tatlım byv da hira ya ne gondermıstın? bir de baya ucuzmus ben mı yanlıs goruyorum? bu arada ozetledıgın ıcın tesekkurlerGizemhatun bana çıkmadı.
Nurbanu ilk falında kısmen çıktı diğerleri tırt. (Aynı kişi olabilir deniyor)
byv'de Hira yıllar önce resmen direk tturmuş geçen tekrar attım bakalım çıkar mı.
Huma ilk falında full çıkmıştı sonra hep eskisi dönecek dedi kaderin o dedi ama onunla olmaz.Ara ara falların kısmen çıktığı oldu.
Çingeneyi severim ben, bazen akıl verir ama.
Serüven başlarda hep çıktı bana.
Herra yakın gelecekte çıktı.
Geysuyu anda beğendim, bakalım beklemede.
binnazda ceren esmersoy çok pembeciydi ama tarihleri hariç büyük çoğunluğu tuttu. ( o an öyle den kgeldi belkide)
Kemal devrim, selin imer, elif hanzade, asenat falan tutmadı hiç.
ben tellwede eceme bayılırım bu arada. O kız bana çıkıyor.
Şu anlık aklıma gelenler bunlar:)
tarot attım geçenki seferde. İlki kahveydi galiba. Ucuz evet ilk başta o yüzden denemiştim kadın sonra aylarca fal bakmadı. Görünce tekrar atiyim dedim bende ama beğenmeyenide çok bilemedim hani o yüzden.tatlım byv da hira ya ne gondermıstın? bir de baya ucuzmus ben mı yanlıs goruyorum? bu arada ozetledıgın ıcın tesekkurler
benimkinde de üstüne düşünce ters teperBende ki de öyle
Ben üstüne düşünce yazmıyor .bu sefer ben yazmıyorum hiç sormuyorum bir yazmalar vs vs şaşırıyorum.
Nasıl olcak o iş acaba biz kadınlar sevilmek isteriz ilgi bekleriz ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?