O tamam zaten.... öbürü ne oldu ?Olmucak dedin olmadıı
Peki peki ya şey böyle sebepsiz mesafe koyma olayı oluyor mu ? Bi çok yakın sonra buz ?
Of benim bu sevdiğim kova burcu muuuş ya
Dünden beri burç araştırıyorum.astrolog olup çıkıcam
Selin imer in ilk falı çok etkilemişti beni nacizane görüşüm :)Şevval ve Nil geçiniz...1 tane bir şey yoktu ne bana dair ne karşı tarafa ne anlık duruma...
Ne yapmak lazım
Kııız taktik ver yoksa ben mi yol yakınken uzaklaşayım
Öbürü evlencez diyor ama anlaşamıyoruzO tamam zaten.... öbürü ne oldu ?
Kızz oğlak erkeği çok iyi aslında. Aşırı inatçı sinir bozucu olsalar da hiç anlaşamasamda. Sevdikleri zaman bırakmıyorlar çok sadıklar
Hahhhh işte bunlarla gel bana....Öbürü evlencez diyor ama anlaşamıyoruz
Oğlak kadınıyım, maalesef istediğim şeyi sırf karşımdakine inat olsun diye ve de sırf karşımdakini sinir etmek için yapmadığım çok olur. Berbat özellik evet...Oğlak erkeği sadikmidir bilmem ama tam bir inatçı keçi dediğim dedik kıskanç ve gururlu haksız olsalar dahi
#ncarenotbizedefalbakHahhhh işte bunlarla gel bana....
Ayhhhh çok heyecanlıtarihim tuttu mu ?
Adamın üstüne fazla düşmüyorum ki istediğini yapsın .kıskanmam etmem .sadece iki gün yazıyor diyelim 2 günde yazmıyor ben buna gıcık oluyorum:))ben kova burcuyum canım onun ruh durumunu en iyi ben anlarım sen bana sor sizin ilişkinizi rüya bahçesine çevireyim
Etsin kanki defneye at bana iyi baktıbinnazdaki kredi indirimi bile beni cezbetmedi. nasıl uzaklaşmışsam
Adamın üstüne fazla düşmüyorum ki istediğini yapsın .kıskanmam etmem .sadece iki gün yazıyor diyelim 2 günde yazmıyor ben buna gıcık oluyorum:))
Deme beeeOnlar öyle ama dönüşleri muhteşem oluyor merak etme
unutmuyorlar seni ben bunu normal arkadaslıkta yaşadım aşk nasıl olur kim bilir
Deme beee
İnşallah o "normal" insan oluncaya kadar ben soğumam ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?