Binnaz Abla

Peki peki ya şey böyle sebepsiz mesafe koyma olayı oluyor mu ? Bi çok yakın sonra buz ?
Of benim bu sevdiğim kova burcu muuuş ya
Dünden beri burç araştırıyorum.astrolog olup çıkıcam

Kova burcu bir erkekle cok iyi bir arkadaşlığım oldu..bildiklerimi anlatıyım

Çok özgürlüğüne düşkündürler ama latif ve dürüsttürler yani bunun nedeni kendilerini kasmamaları içlerinden geldiği gibi davranmaları ve ilişkilerde en az kıskanc olan erkek guruhudur kovalar bence şanslısın ama bu senin bir soguk yapıyor demen Rahat tavırları olmalarından ötürüdür...kova iki tane erkek tanıdım hemde ikiside otoriter bir grupta olmalarına ragmen acaip rahat adamdırlar ama işte dürüstler ben onu gördüm

takma yani soguklugunu geçici...

K kubik0 canım onu bende yapmaya başladım, hatta resim çiziyorum çok çok iyi geliyor. Uzun bir süre arkadaşlarım kendine bir uğraş bul dediklerinde saçma gelirdi ama şuan öyle bir sardım ki:) fal aklıma gelmio eskisi gibi. Forumu okumak da hoşuma gidiyor, arada bir yazıyorum. Malum kadın tripleri indirim kelimesi herşeyin önünde

Kızz oğlak erkeği çok iyi aslında. Aşırı inatçı sinir bozucu olsalar da hiç anlaşamasamda. Sevdikleri zaman bırakmıyorlar çok sadıklar

Aslında yıllardır en iyi anlaştıgım 2 kız arkadaşım oğlak benim ilk kez bir oglakla çıkıyorum bilemedim biraz ketum ondan sıkılıyorum şu ketumlugu beni öldürüyor sadıktır ya onu hissettim bak vallahi

Bağlarsam bırakmaz o zmn ha,akrep bayanlarıyla naparlar sence kuzu..yada akrep kızı onlara napar

Adamın üstüne fazla düşmüyorum ki istediğini yapsın .kıskanmam etmem .sadece iki gün yazıyor diyelim 2 günde yazmıyor ben buna gıcık oluyorum:))

Onlar öyle ama dönüşleri muhteşem oluyor merak etme
unutmuyorlar seni ben bunu normal arkadaslıkta yaşadım aşk nasıl olur kim bilir

Deme beee
İnşallah o "normal" insan oluncaya kadar ben soğumam ondan

Soğuma kızzz çok tatlı insan kovalar alışmasını bekle ve gör..keşke benm şansıma kova çıksaydı diyorum sen kaçıyosun aaaa ayıppp en azından inatçı deiller bu çok hoş bir huyyy Allah oğlak'a da vere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…