Binnaz Abla

Aaaaaa kızz benmkinin de yükseleni akrep ben napmışım böyle ben akrebim o oglak yukseleni akrep sizce kim kimi mahveder bu ilişkinin (olursa tabii) otoriter yoneticisi kim olur korktum yeminle beee

oo selamlar yükselen akrep. daha fena bir kombinasyon söyleyeyim: yengeç ve yükselen akrep + aileden gelen ölümüne inat. NASIL?

Hahaha çok şükür bu gece de birbirimizden beteriz kızlar

sevgilim oglak ben akrep onun yukselen akrep benimki ikizler

kovayı her erkege tercih ederim iltifata gerek yok düşünsenize
benm google dan nasıl iltifat edilir diye bire aratmışlıgım vardı iyi oldugumuz donemlerde
Ay tamam şimdi çözdüm sen onu her türlü yersin o da kendi kendini yer bence

ben yay erkeklerinden birşey anlamadım açıklayan varsa bana onu açıklasın 2 yay erkeği hayatıma girdi ikiside pişman etti beni

benim eski erkek arkadaşım yaydı. 5 yıl beraberdik, çocuk gibi hep kendi istediği olsun ister. ha bir de kendi istediği zamanda olacak başka bir başlıkta da söylemiştim: GEVŞEK ben bu kadar rahat insan görmedim, okulu bitmemiş ben ona tur bindirmişim hala rahatlık slkdfldsk ama şöyle söyleyeyim, sevgisinden bir gün olsun şüphe etmemiştim. sevdiğini ve söylemekten ve göstermekten çekinmez, bir de duygusaldır. kıskançtır. (hiç hoşlanmam)

kız çıktı bana geysu, rahatlayabilirsin

Nasıl kaçırdım ben bunu? Olumlu mu olumsuz mu? Pusuya yatmış Geysu'dan çıkacak fal haberi kovalarken kaçırmışım hem de

orası kesin ama onlarda da bir gelgit yapısı varmı çözemedim

Yay şiir gibidir. Ama gel gitlidir ama sıkılgan olduğu için. Yoksa nettir. Hatta fazla dan dun konuşur. Bunu içi dışı bir olarak tanımlar ama bana göre öküzlük bu Tutkulu aşkı yayla yaşadım ben. Romantik olmak isterse en kral romantik burç denilen yengeç ve balık halt eder yanında ama istemezse de ondan buzdolabı yoktur.

Yay'lar eğlenceli bir de. Rüzgarına kapılıp gidersen serseri olur çıkarsın. Yani çok dünya umrunda değil. Okulu asar, işi sallar. Keyfi o an ne istiyorsa onu yapar. Yay'a biraz gençlik zamanlarında rastlamak lazım bence yaş ilerleyince sıkıntı yedik, içtik, gezdik, tozduk. Ya sonra? Bağlanırsın çünkü ve o illa bi gün gidecektir.....

ya çoook açıklayacı oldu gerçektennn anlattıgın gibiymiş gözlerimlerim ama ben tam bi sen anlattıkça kafa salladım ondan önce çözememiştim peki duyguları değişken midir? ne kadar gururlu ve inatçıdırlar?

Bence Yay'lar da gurur yok. İnat hiç yok. Gevşekler. İstemek ve istememek durumu var. Biraz da yükselenim Yay olduğu için kendimden biliyorum. Seviyorsa gurur yapmaz gelir. Sevmiyorsa da sevmediği için gelmiyordur başka sebep arama altında. Onurunu kırıcı bir durum yoksa asla stratejik plan kovalamaz gerçekten nettir. Ama şunu açık diyeyim Yay erkeği cinsel haz peşinde koşmayı çok sever çünkü inanılmaz meraklıdır. Bir cümlenin başını söyleyip neyse yaa.... falan dersen bu adama öğrenene kadar o ısrar kıyamet sürer gider. Bu çok basit bir örnek. Ama bu merak duygusu sebebiyle birini gerçekten bedensel olarak da istiyorsa peşini bırakmayacak ısrarı devam edecektir. Tabir-i caize "takılalım" iç güdüsüyle hareket ettikleri için doğrudan -bunu aslında kötü amaçla söylemiyorum-ciddiyete biraz uzak tavırları oluyor. Bu da herkese uymuyor tabi. Bu yüzden ben duyguların değişken olduğunu düşünmüyorum en başından nasıl bir samimiyet ve niyetle yaklaştıysa öyle devam ediyor. Aslında kartları açık oynuyor Yay önemli olan onun baş döndürücü tavrına kapılmadan, bulutlara çıkmadan önce onu anlayabilmek. Köprüden önce son çıkışı kaçırırsan yandın

Ceren Dernek: bir ben denedim herhalde :) Kahve atmıştım yazın bir detayı bilmişti. Çok sıcakkanlı ve samimidir beğenirim kendisini.
Gizem Sitare: 10 dklık ses attı güzel konuştu. Ama patladı.

olumlu çıktı. tarihleriyle çıktı. ilkbahara kadar uzattığı bir kısım vardı o ne olur bilemem, ama gerisi çıktı

Defneye atcam ben kıslar yorumlarımı yazarım

Kıslar baktırdım yorumum şöyle; beğendim geçmişi güzel anlatmış kişiyi beni güzel anlatmış karşımdakinin şuanki durumunuda bildi. Olumsuz konuştu pembeci değil. Ben beğendim. Ama siz baktırırsınız beğenmezsiniz falan sorumluluk kabul etmiyorum

ben gerçekten yandım ozaman..:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…