Binnaz Abla

inatçı değil midirler?

Adamın üstüne fazla düşmüyorum ki istediğini yapsın .kıskanmam etmem .sadece iki gün yazıyor diyelim 2 günde yazmıyor ben buna gıcık oluyorum:))
canım zaten fazla düşsen ortada hiç adam olmaz bak böyle bırak onu tamammı o zamanla senin varlıgına alışıcak seni kabullenicek kabullenmesiyle artık 2 kişilik düşüncek ozaman cidden tadından yenmez kovalar, ama yani biraz sabır bir de şeyi kabul et en iyi zamanlarınızda bile ortada sebep yokken yalnız kalmak isteyebilir..böyle kovalar yani hal tavırları böyle

Anladım cnm tavsiyeler için çok tşk :) dikkate alıcam
Boşu boşuna falcılara para basmışız ona acıdım bak şimdi keşke önceden aklıma gelseymiş adamın burç özelliklerini incelemek :)

ben yay erkeklerinden birşey anlamadım açıklayan varsa bana onu açıklasın 2 yay erkeği hayatıma girdi ikiside pişman etti beni

Boşu boşuna falcılara para basmışız ona acıdım bak şimdi keşke önceden aklıma gelseymiş adamın burç özelliklerini incelemek :)
falcılar anlar mı bilmem canım ama bence kova olmayan anlayamaz çünkü dışardan cidden kafa bir milyon olarak görüyonuyoruz malesef

Nili severim ama kahvesııı.. cerenı bılmıyorum,dıgerlerı bende cıkmadı.. birsz once oneri olarak lena baktırdım tarıhı cıkarsa yazarım ama begendımmm

Canım inan şuan kovayı tercih ederim
sen bir oglak 'a günde 5 saat iltifat çekebilirmisin resmen böyle olursun bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…