Kizlar geysuya bugun baktırdım o da fena değildi fal baktırıp çıkan oldu mu ?
#ncarenotbizedefalbak
binnazdaki kredi indirimi bile beni cezbetmedi. nasıl uzaklaşmışsam
inatçı değil midirler?Soğuma kızzz çok tatlı insan kovalar alışmasını bekle ve gör..keşke benm şansıma kova çıksaydı diyorum sen kaçıyosun aaaa ayıpppen azından inatçı deiller bu çok hoş bir huyyy Allah oğlak'a da vere
kız çıktı bana geysu, rahatlayabilirsinAy şu Geysu çıksın artık birine yaa. "Geysu anda iyiydi ama gelecek beklemede" cümlesinden gına geldi.
+1ncarenot
Beni de. Bi de üzerime bir cool'luk çöktü
Kahkaha attıminatçı değil midirler?
Etsin kanki defneye at bana iyi baktı
Ay nasıl kaçırmışız biz bu haberi :)kız çıktı bana geysu, rahatlayabilirsin
Artı asla yapmayacağım ya da yapmak istemediğim bi şeyi sırf inat uğruna yapmışlığım da vardır.Oğlak kadınıyım, maalesef istediğim şeyi sırf karşımdakine inat olsun diye ve de sırf karşımdakini sinir etmek için yapmadığım çok olur. Berbat özellik evet...
canım aynı şeyi hep yaşıyorum da:)))))Kova kadınıyım noktasına virgülüne beni tarif etmişin bacım
Artı asla yapmayacağım ya da yapmak istemediğim bi şeyi sırf inat uğruna yapmışlığım da vardır.
canım zaten fazla düşsen ortada hiç adam olmaz bak böyle bırak onu tamammı o zamanla senin varlıgına alışıcak seni kabullenicek kabullenmesiyle artık 2 kişilik düşüncek ozaman cidden tadından yenmez kovalar, ama yani biraz sabır bir de şeyi kabul et en iyi zamanlarınızda bile ortada sebep yokken yalnız kalmak isteyebilir..böyle kovalar yani hal tavırları böyleAdamın üstüne fazla düşmüyorum ki istediğini yapsın .kıskanmam etmem .sadece iki gün yazıyor diyelim 2 günde yazmıyor ben buna gıcık oluyorum:))
YÜKSELENİM AKREPİnatçılık huyu tam akrebe ters..akrep tutku için yaşar oglak inata binerse bilin bakalım kim kazanır
Anladım cnm tavsiyeler için çok tşk :) dikkate alıcamcanım zaten fazla düşsen ortada hiç adam olmaz bak böyle bırak onu tamammı o zamanla senin varlıgına alışıcak seni kabullenicek kabullenmesiyle artık 2 kişilik düşüncek ozaman cidden tadından yenmez kovalar, ama yani biraz sabır bir de şeyi kabul et en iyi zamanlarınızda bile ortada sebep yokken yalnız kalmak isteyebilir..böyle kovalar yani hal tavırları böyle
falcılar anlar mı bilmem canım ama bence kova olmayan anlayamaz çünkü dışardan cidden kafa bir milyon olarak görüyonuyoruz malesefAnladım cnm tavsiyeler için çok tşk :) dikkate alıcam
Boşu boşuna falcılara para basmışız ona acıdım bak şimdi keşke önceden aklıma gelseymiş adamın burç özelliklerini incelemek :)
YÜKSELENİM AKREPbi de sen o inatla tutkuyu birleşince düşün
Nili severim ama kahvesııı.. cerenı bılmıyorum,dıgerlerı bende cıkmadı.. birsz once oneri olarak lena baktırdım tarıhı cıkarsa yazarım ama begendımmmArkadaşlar Binnaz'da gözüme çarpıp forumda aratıp net bilgiye ulaşamadıklarım veya ulaşıp muallakta kaldıklarım:
-Gizem Sitare
-Şevval Erdal
-Pelin Bilge Özdoğru
-Ceren Dernek
-Nil Güneş
Fikirleriniz nedir?
YÜKSELENİM AKREPbi de sen o inatla tutkuyu birleşince düşün
Anladım cnm tavsiyeler için çok tşk :) dikkate alıcam
Boşu boşuna falcılara para basmışız ona acıdım bak şimdi keşke önceden aklıma gelseymiş adamın burç özelliklerini incelemek :)
Bana çıktı çok spesifik şeyleri.Ay şu Geysu çıksın artık birine yaa. "Geysu anda iyiydi ama gelecek beklemede" cümlesinden gına geldi.
+1ncarenot
Beni de. Bi de üzerime bir cool'luk çöktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?