Kıslar baktırdım yorumum şöyle; beğendim geçmişi güzel anlatmış kişiyi beni güzel anlatmış karşımdakinin şuanki durumunuda bildi. Olumsuz konuştu pembeci değil. Ben beğendim. Ama siz baktırırsınız beğenmezsiniz falan sorumluluk kabul etmiyorum
Canım kesinlikle katılıyorum sana. Spor yapmak zihni inanılmaz dinlendiriyor onu da tavsiye ederim ve kitap okumak.. Ben de bu şekilde kurtuldum hem fal derdinden hem aşk acısından ve tabi dua ederek :)K kubik0 canım onu bende yapmaya başladım, hatta resim çiziyorum çok çok iyi geliyor. Uzun bir süre arkadaşlarım kendine bir uğraş bul dediklerinde saçma gelirdi ama şuan öyle bir sardım ki:) fal aklıma gelmio eskisi gibi. Forumu okumak da hoşuma gidiyor, arada bir yazıyorum. Malum kadın tripleri indirim kelimesi herşeyin önünde
ahahha önce fiyatları artırıp sonra yuksek fıyattan indirimmi yapmış oldular:) az kazanıyorlar ya biraz daha yükseltsinler:)Akşam bu kadın kahvede 20 lira değil miydi şimdi 32 yazıyor.
Kıslar baktırdım yorumum şöyle; beğendim geçmişi güzel anlatmış kişiyi beni güzel anlatmış karşımdakinin şuanki durumunuda bildi. Olumsuz konuştu pembeci değil. Ben beğendim. Ama siz baktırırsınız beğenmezsiniz falan sorumluluk kabul etmiyorum
bir yolun var %50 indirim yapmış ama Fama'da 100 tl yazıyor
ahahahha falcısının site yönetimini dinlemediği dandik bir sitebir yolun var %50 indirim yapmış ama Fama'da 100 tl yazıyor
Ya çok güldüm ahhahahbir yolun var %50 indirim yapmış ama Fama'da 100 tl yazıyor
Aa ben akşamda 32 gördüm ama ben tarot attım bilemicemAkşam bu kadın kahvede 20 lira değil miydi şimdi 32 yazıyor.
bilgehatuna attımbyv ın indirimleri güzel ama atacak falcı yok
iyi mi canım daha önce atmıs mıydınbilgehatuna attım
atmadım daha önce canım ama forumda arattım beğeneni çok gördüm tellweden geçmiş bir deniyim dedim. istersen falım gelsin sonra at sen iyiyseiyi mi canım daha önce atmıs mıydın
atmadım daha önce canım ama forumda arattım beğeneni çok gördüm tellweden geçmiş bir deniyim dedim. istersen falım gelsin sonra at sen iyiyse
Çooook sevindim hayırlı olsun inşallah çok daha güzelleri çıkar canım benimolumlu çıktı. tarihleriyle çıktı. ilkbahara kadar uzattığı bir kısım vardı o ne olur bilemem, ama gerisi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?