- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
Hahahahah bana astrologlar şöyler der bende astrologum falan dedio nasıl bir astrolog 27 ekime yay dedi
oradan atış serbest olunca herkes her şey olabilirHahahahah bana astrologlar şöyler der bende astrologum falan dedi
Bana da ehti eftalya çok iyi değildi. Auranın tarzı sence de biraz değişik değil mi :)) böyle sarhoş gibiydioradan atış serbest olunca herkes her şey olabilirbana çok dandikti eftelya ama Aura konusunda sana katılıyorum Masalcığım. 33 dakika fal göndermiş her anı dolu doluydu:)
Ya bi arkadaş fal 30 dkydı demiş ben hayatta oturup 30 dk dinleyemem ya imkansız sabredemem.
yaa neden öyle dedinbiz barıştık ama gidecek mi yani
Eftelya lütfiye sirac a baktırdım ağırlıktan günlerce kurtulamadım inan ki Aurayı öneriyorlar baktıramıyorum yine aynı olucam diye çok etkilendim inanılmaz değişik bi uygulama hiç böyle olmamıştım..
Ya bi arkadaş fal 30 dkydı demiş ben hayatta oturup 30 dk dinleyemem ya imkansız sabredemem.
Ay gitmez inşallah ama astrologlar uyarıyor bu geri dönüşlere aldanıp sakın tekrar başlamayın diye. Sadece retronun etkisinden dolayıymış. Yarım kalan bir şeyler varsa yeniden başlayıp tamamen bitirtme görevi görüyormuş bu retro ne yazık kiama sizin için farklı olabilir tabii ki olumlu düşünmek lazım
yaa neden öyle dedinbiz barıştık ama gidecek mi yani
Ay gitmez inşallah ama astrologlar uyarıyor bu geri dönüşlere aldanıp sakın tekrar başlamayın diye. Sadece retronun etkisinden dolayıymış. Yarım kalan bir şeyler varsa yeniden başlayıp tamamen bitirtme görevi görüyormuş bu retro ne yazık kiama sizin için farklı olabilir tabii ki olumlu düşünmek lazım
Bence de olumsuz düşünme, senin başlattığın bir süreç söz konusu bir de. Ona kalırsa retroda sözleşme yapmayın, pahalı şeyler almayın falan da derler. Yılbaşında bir sürü insan sözleşme yeniliyor retro var diye imza atmadıklarını düşünsenize
Asıl mart'ta Venüs retrosu var
al bendende o kadar çok sıkıldım ve çok kötü bir faldı. ağır saçma sapan konuşmalar ve tespitler berbat bir faldı.dun aksam auraya tarot gonderdim. 18 dk fal bakmis gecmise dair tek bir cumle disinda durum tepsiti yok an yok tamamen gelecege odakli ve gelecek de oyle ayrintili degildi. oyle guzel olacak boyle mutlu olcaksin deyip durmus 18 dk boyunca. cumleler arasi 10sn farkla duraklayarak bakmis. begenmedim ben cok da skldim dinlerken. ya tarotu iyi degil ya da cok enerjisiz bir anina denk geldim buyuk hayal kirikligi
Saçma sapan şeylerden ayrılık olabiliyormuş. Biz de önceki venüs retrosunda ayrılmıştık ama hala bitmemiş şeyler var biliyoruz ikimiz de. Belki bu retroda başka şeyler olabilirBöyle yazınca arkadaşlar sığınaklara diye bağırasım geldiÇok mu kötü venüs retrosu?
geri dönen ben oldum ona sevineyim o zaman:):) gitmem diye düşünüyorum bakalım:)
bana öyle sert konuşursa zaten hiç baktırmam ne o öyle kim ki bana sert konuşacak mış..Auroya baktırdım 15 dakika bakmış baya baya şey bilmiş şaşırdım ama öyle bi konuşuyo ki şimdi dedim telefondan çıkıp ağız burun dalıcak bu kadın bana ahaha nasıl sertama hiç öyle ağırlık falan olmadı kızlar ya çok mu takıyosunuz acaba aksine ben konuşma tavrından dolayı bazı yerlerinde gülerek dinledim
Sana sert konuşmuyor zaten konuşma tarzı o şeyi düşün mesela kadının adını hatırlayamadım tavukları pişirmişem diye şarkısı olan kadın var ya ona benziyor sesi de konuşması dabana öyle sert konuşursa zaten hiç baktırmam ne o öyle kim ki bana sert konuşacak mış..
Bence de olumsuz düşünme, senin başlattığın bir süreç söz konusu bir de. Ona kalırsa retroda sözleşme yapmayın, pahalı şeyler almayın falan da derler. Yılbaşında bir sürü insan sözleşme yeniliyor retro var diye imza atmadıklarını düşünsenize
aman bosver ya hic takma bunu kafana ben böyle seyleri ne bilirim ne itibar ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?