Bana da öyleydiAuradan falim geldi valla asiri pozitif seyler soylemis sagolsun 15 dak bakmis ama sahane bir hayat bir profili cizmis amib diyorumda merak ettigim su herkese bu kadar olumlumuydu ?
dinlemeden kapadim ve inanirmisin birsürü dua okudum öyle hafifledim hemende sildim birdaha bodozlama atlamam birseyin üstüne enerjisini sevmedigim, denemedigim birine baktirmam dahada zaten o zamandan beri baktirmadimda
Sana sert konuşmuyor zaten konuşma tarzı o şeyi düşün mesela kadının adını hatırlayamadım tavukları pişirmişem diye şarkısı olan kadın var ya ona benziyor sesi de konuşması da
Hah evet o ahahaha benziyo ama dimibende de öyle demek basiryl ile tanışmam gerekiyormuş baktırmamak için
Dilber Ay
bende de öyle demek basiryl ile tanışmam gerekiyormuş baktırmamak için
Dilber Ay
haklısınız kızlar:) zaten az kalmış bitmesine:)
Aynen ya ahaha 3 tane yeni geldi bu dönemde ama istemiyorum hiç birini eskileri göndersene bana da retro yaKızlar bu retro bir bana yaramadı ne gelen var ne giden, hayır eskilerden de gelen olmadı. Retro bana etki edemiyor galiba
bende de öyle demek basiryl ile tanışmam gerekiyormuş baktırmamak için
Ahahah Dilberay banada arada esnedi uykusu varsa demekkki ,hersey sahane olucak deyip durdu bir hayat profili cizdiki bana ohoo evli mutlu cocuklu bir elim yagda bir elim balda ee amin diyorum hos pembeci de olsa hosuma gitti artik fali geyigine attigim icin bu bana 2 3 hafta gider.
Dilber Ay
Hah evet o ahahaha benziyo ama dimi
Kızlar bu retro bir bana yaramadı ne gelen var ne giden, hayır eskilerden de gelen olmadı. Retro bana etki edemiyor galiba
Dilberay kız allah iyiliğini versin:))Sana sert konuşmuyor zaten konuşma tarzı o şeyi düşün mesela kadının adını hatırlayamadım tavukları pişirmişem diye şarkısı olan kadın var ya ona benziyor sesi de konuşması da
Aaaaaay demeyin öyle şeyler yaaaAy gitmez inşallah ama astrologlar uyarıyor bu geri dönüşlere aldanıp sakın tekrar başlamayın diye. Sadece retronun etkisinden dolayıymış. Yarım kalan bir şeyler varsa yeniden başlayıp tamamen bitirtme görevi görüyormuş bu retro ne yazık kiama sizin için farklı olabilir tabii ki olumlu düşünmek lazım
Benimde dün telefonum bozuldu acaba retro dan mi ama sonra kendiliğinden bugün de düzeldi.retronun bana tek "getirisi" her türlü aksiliği yaşamış olmam. bilgisayarıma su dökülmesinden otomatik rapordaki saçma hataların bana denk gelmesine kadarson 1 haftadır almadığı bir canım kaldı çünkü.
en çok 1 ay dedi, tam 1 ay sonra gerçekleştiUcundan derken? Bir de, sınırlı bir tarih mi verdi? Mesela iki hafta içinde, bir ay içinde yoksa 2-3 aylık bir vakti var diye geniş aralık mı verdi.
Şu 4 vadede falan demiyorlar mı uyuz oluyorum.
bu retro tam olarak ne zaman başlamış acaba :)Ay gitmez inşallah ama astrologlar uyarıyor bu geri dönüşlere aldanıp sakın tekrar başlamayın diye. Sadece retronun etkisinden dolayıymış. Yarım kalan bir şeyler varsa yeniden başlayıp tamamen bitirtme görevi görüyormuş bu retro ne yazık kiama sizin için farklı olabilir tabii ki olumlu düşünmek lazım
Aynen yaRetrosu metrosu bende de işlemiyor. Hayat bana "Olmayınca olmuyor be Kubik" diyor adeta. :)))))
19 aralıktı sanırımen çok 1 ay dedi, tam 1 ay sonra gerçekleşti
bu retro tam olarak ne zaman başlamış acaba :)
İnşallah diyelim ama ben artık umudumu kestim kendimden.Aynen yaneyse ki venüs balığa geçmiş belki bu işimizi görür
Aynen yaneyse ki venüs balığa geçmiş belki bu işimizi görür
kızlar ben balık burcuyum ama şu işlerden hiç anlamıyorum venüs balığa gelince ne olacak şimdiAynen yaneyse ki venüs balığa geçmiş belki bu işimizi görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?