Binnaz Abla

dinlemeden kapadim ve inanirmisin birsürü dua okudum öyle hafifledim hemende sildim birdaha bodozlama atlamam birseyin üstüne enerjisini sevmedigim, denemedigim birine baktirmam dahada zaten o zamandan beri baktirmadimda

bende de öyle demek basiryl ile tanışmam gerekiyormuş baktırmamak için

Sana sert konuşmuyor zaten konuşma tarzı o şeyi düşün mesela kadının adını hatırlayamadım tavukları pişirmişem diye şarkısı olan kadın var ya ona benziyor sesi de konuşması da

Dilber Ay

Hah evet o ahahaha benziyo ama dimi

Denemedim bilmiyorum, görmedimde. Sildim uygulamayı korktum

Kızlar bu retro bir bana yaramadı ne gelen var ne giden, hayır eskilerden de gelen olmadı. Retro bana etki edemiyor galiba

Bana da gelen giden yok. Çok stabil durumdayım. Bir başka deyişle retro yörümgesinde bile değilim demek durumum o kadar vahim yani

Aaaaaay demeyin öyle şeyler yaaa gitmezler herhalde yaaa

Benimde dün telefonum bozuldu acaba retro dan mi ama sonra kendiliğinden bugün de düzeldi.

Ucundan derken? Bir de, sınırlı bir tarih mi verdi? Mesela iki hafta içinde, bir ay içinde yoksa 2-3 aylık bir vakti var diye geniş aralık mı verdi.

Şu 4 vadede falan demiyorlar mı uyuz oluyorum.
en çok 1 ay dedi, tam 1 ay sonra gerçekleşti
bu retro tam olarak ne zaman başlamış acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…