Bana ocak ayını bekle dedi ocan sonuna kadar zaman var bekleyip gorucezGizemhatun tarih tutturmada nasıl?
Kızlar inanmayın bu aralar geri dönenlere hep retro yüzünden. retro bittiğinde onlar da gidicek tekrar
Hangi kitaplari aldiniz acaba kullandiginiz materyaller nelerdir bende yeni basladim da yardimci olablriz belki birbirimizeAstroloji muhabbeti gecmis. Bende yeni basladim. Guzel kitaplar var. Internet destegi ile hakkindan gelicem haritaminbaya cahilmisim astroloji konusunda. Simdi aydinlandim. Dini bir yani varmis mis, baya sasirdim. Eger begenmediginiz acilar var ise duzeltmek mumkun imis. Ondan uzulmeyin.
40. Günü kutlayacağız yapma bunu yapma.Gizemhatun tarih tutturmada nasıl?
Gizemhatun tarih tutturmada nasıl?
benim tam ucundan tuttuGizemhatun tarih tutturmada nasıl?
Benden baska Ada Balcıya baktirip fena degil diyen var mi aramizda
Hatta bazi kisimlari baya baya iyiydi
ay dimi ben de oylesine atmistim bazi seyleri resmen benim cumlelerimle anlatmisben de begendim canım, rastgele atmıstım oysaki
Evet ben de begendim gecen yakalayinca attim gayet guzeldi. Kisaydi ama olsunduben de begendim canım, rastgele atmıstım oysaki
Kızlar inanmayın bu aralar geri dönenlere hep retro yüzünden. retro bittiğinde onlar da gidicek tekrar
neyse ki bitişine az kaldı, 8 ocakta kurtuluyoruz kendisinden. bu retroda başıma gelmeyen aksilik kalmadı!
40. Günü kutlayacağız yapma bunu yapma.
Bana ocak ayını bekle dedi ocan sonuna kadar zaman var bekleyip gorucez
Hangi kitaplari aldiniz acaba kullandiginiz materyaller nelerdir bende yeni basladim da yardimci olablriz belki birbirimize
Bende anlik durumu ve gecmisi iyi bildi gelecek icin sure vermisti ama o sure gecti ve patladiBenden baska Ada Balcıya baktirip fena degil diyen var mi aramizda
Hatta bazi kisimlari baya baya iyiydi
Gelecek yorumuna guvenmiyorum zaten cikacagini da sanmiyorum ,ama anlik yorum basariliydi bos biri degil gibiBende anlik durumu ve gecmisi iyi bildi gelecek icin sure vermisti ama o sure gecti ve patladi
benim tam ucundan tuttu
Kadının görüntüsünden bile pembeci enerjisi alıyorum fiyatı artmış hiç baktırmam o fiyata...bana cıkmadı, bence pembeci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?