- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
Basirly efsunlu bi site sanki....Girmeye fal atmaya korkuyorum başağırısı ağırlık yapıyo inanılmaz bi şek
Kadının görüntüsünden bile pembeci enerjisi alıyorum fiyatı artmış hiç baktırmam o fiyata...
Eftelya lütfiye sirac a baktırdım ağırlıktan günlerce kurtulamadım inan ki Aurayı öneriyorlar baktıramıyorum yine aynı olucam diye çok etkilendim inanılmaz değişik bi uygulama hiç böyle olmamıştım..basirly konusuna katiliyorum baktirdigim fali dinleyemedim bile ondan sonrada zaten kimseye baktirmadim
Aura daha ağır o zaman baktırma auraya. Eftalya astrologum ben dedi burçlardan doğum haritasından yorum yapıyor. Denizde öyle. Ama bence ordakiler binnazdakilere 1000 basarEftelya lütfiye sirac a baktırdım ağırlıktan günlerce kurtulamadım inan ki Aurayı öneriyorlar baktıramıyorum yine aynı olucam diye çok etkilendim inanılmaz değişik bi uygulama hiç böyle olmamıştım..
Eftelya lütfiye sirac a baktırdım ağırlıktan günlerce kurtulamadım inan ki Aurayı öneriyorlar baktıramıyorum yine aynı olucam diye çok etkilendim inanılmaz değişik bi uygulama hiç böyle olmamıştım..
Eftelya ne astroloğu varlıklarla bakıyor remen ses tonu bile ürkütücü..Can da iyimiş...bilmiyorum elim varmıyor yine daralıcam diye..Aura daha ağır o zaman baktırma auraya. Eftalya astrologum ben dedi burçlardan doğum haritasından yorum yapıyor. Denizde öyle. Ama bence ordakiler binnazdakilere 1000 basar
Gerçekten miEftelya ne astroloğu varlıklarla bakıyor remen ses tonu bile ürkütücü..Can da iyimiş...bilmiyorum elim varmıyor yine daralıcam diye..
Ay aynen bi sürü dua duşta tuzla arınma üzerlik yaktım evde.:))neler yaptım etkisi öyle geçti...dinlemeden kapadim ve inanirmisin birsürü dua okudum öyle hafifledim hemende sildim birdaha bodozlama atlamam birseyin üstüne enerjisini sevmedigim, denemedigim birine baktirmam dahada zaten o zamandan beri baktirmadimda
Taze baktırdığım fallarla yorumlamaya geldim kıslar:)
Elif Hanzade: yani bilmiyorum 2. Yorum alışım bu kadın bana güzel bakıyor nokta atışı yapıyor sormadığım sorunlarımı biliyor. Ama her zaman iyi bakmayabiliyor @antoniebud a iyi bakmamıştı.
Benna Küçüker: beğenmedim. pembe, iade aldım değmez o paraya.
Defne Tanrıkulu: daha önce yazmıştım ben beğendim. Pembe yorum yapmadı.
Byv Nurbanu: Gizem hatunken daha iyi bakmıştı ama yine çok beğendim elinizde kahve varsa Fama- Sema-serkan çetesinden uzak durun Nurbanuya atın
Byv sevilay: eskiden baktırmıştım ama eklemek istedim bence fama çetesinden değil fena değil deneyebilirsiniz.
Selena: çok umutluydum fal geldi bu muydu ya dedimama çok nazik çok kibar biri gelecekle ilgili dediği çıkarsa yazarım. Pembeci değil.
Blackpearl tellwe: siz bilirsiniz ama bence baktırmayın çok bir şeyi yok beğenmedim.
Maya Demir:sevmeyeni çok forumda. Ama normalde çokgüçlü kitleye sahip yani kızçeler bence iyi bi falcı görüyor nokta atışı vardı bir dediğide çıktı.
Ve bir not eklemek istiyorum. Elif Hanzade ve Mayayı tenzih ederim. Binnazdakilerin çoğunun ve byvdeki çetenin gerçek falcı olduğunu düşünmüyorum. Boşuna paranızı vermeyin
evet canım bide fincana hiiç bakmıyo burçlar ve tarot yorumu kart açıyo hemen çat çat...Gerçekten miCan fena değil ama bi arkadasıma baktı sallamış
Sonunda güllük gülistanlık olucak diyenlermerhaba, pembeci ne demek acaba ::)
Sonunda güllük gülistanlık olucak diyenler
Ben ama tarih tutmadı, tarihe cok takmasam da. Genel tespitleri yerindeydi.Benden baska Ada Balcıya baktirip fena degil diyen var mi aramizda
Hatta bazi kisimlari baya baya iyiydi
Ya bi arkadaş fal 30 dkydı demiş ben hayatta oturup 30 dk dinleyemem ya imkansız sabredemem.basirly konusuna katiliyorum baktirdigim fali dinleyemedim bile ondan sonrada zaten kimseye baktirmadim
Benim aksine uykum kaçıyo gerginlik yapıyo bende...Basirly cidden garip site dün Can'a attım, fal geldi dinledim sildim hemen uykum geldi. Bildiği şeyler olmuş bazı şeyleri de sallamış sanki. 1 sene sonrası gibi tarihler vermiş ardından 2-3 ay içinde demiş anlamadım kafamı karıştırdı.
seka_ hayatımKızlarseka nın tavsiyesi üzerine Esmaların Gizli Hazinesi kitabını aldım D&R dan harika bi kitap hangi esma hangi akşam gündüz okunur tek tek açıklanmış..Çok beğendim ben...
o nasıl bir astrolog 27 ekime yay dediAura daha ağır o zaman baktırma auraya. Eftalya astrologum ben dedi burçlardan doğum haritasından yorum yapıyor. Denizde öyle. Ama bence ordakiler binnazdakilere 1000 basar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?