Binnaz Abla

Kızlar seka nın tavsiyesi üzerine Esmaların Gizli Hazinesi kitabını aldım D&R dan harika bi kitap hangi esma hangi akşam gündüz okunur tek tek açıklanmış..Çok beğendim ben...

Taze baktırdığım fallarla yorumlamaya geldim kıslar:)
Elif Hanzade: yani bilmiyorum 2. Yorum alışım bu kadın bana güzel bakıyor nokta atışı yapıyor sormadığım sorunlarımı biliyor. Ama her zaman iyi bakmayabiliyor @antoniebud a iyi bakmamıştı.
Benna Küçüker: beğenmedim. pembe, iade aldım değmez o paraya.
Defne Tanrıkulu: daha önce yazmıştım ben beğendim. Pembe yorum yapmadı.
Byv Nurbanu: Gizem hatunken daha iyi bakmıştı ama yine çok beğendim elinizde kahve varsa Fama- Sema-serkan çetesinden uzak durun Nurbanuya atın
Byv sevilay: eskiden baktırmıştım ama eklemek istedim bence fama çetesinden değil fena değil deneyebilirsiniz.
Selena: çok umutluydum fal geldi bu muydu ya dedim ama çok nazik çok kibar biri gelecekle ilgili dediği çıkarsa yazarım. Pembeci değil.
Blackpearl tellwe: siz bilirsiniz ama bence baktırmayın çok bir şeyi yok beğenmedim.
Maya Demir: sevmeyeni çok forumda. Ama normalde çokgüçlü kitleye sahip yani kızçeler bence iyi bi falcı görüyor nokta atışı vardı bir dediğide çıktı.

Ve bir not eklemek istiyorum. Elif Hanzade ve Mayayı tenzih ederim. Binnazdakilerin çoğunun ve byvdeki çetenin gerçek falcı olduğunu düşünmüyorum. Boşuna paranızı vermeyin

basirly konusuna katiliyorum baktirdigim fali dinleyemedim bile ondan sonrada zaten kimseye baktirmadim

basirly konusuna katiliyorum baktirdigim fali dinleyemedim bile ondan sonrada zaten kimseye baktirmadim
Eftelya lütfiye sirac a baktırdım ağırlıktan günlerce kurtulamadım inan ki Aurayı öneriyorlar baktıramıyorum yine aynı olucam diye çok etkilendim inanılmaz değişik bi uygulama hiç böyle olmamıştım..

Aura daha ağır o zaman baktırma auraya. Eftalya astrologum ben dedi burçlardan doğum haritasından yorum yapıyor. Denizde öyle. Ama bence ordakiler binnazdakilere 1000 basar

dinlemeden kapadim ve inanirmisin birsürü dua okudum öyle hafifledim hemende sildim birdaha bodozlama atlamam birseyin üstüne enerjisini sevmedigim, denemedigim birine baktirmam dahada zaten o zamandan beri baktirmadimda

Aura daha ağır o zaman baktırma auraya. Eftalya astrologum ben dedi burçlardan doğum haritasından yorum yapıyor. Denizde öyle. Ama bence ordakiler binnazdakilere 1000 basar
Eftelya ne astroloğu varlıklarla bakıyor remen ses tonu bile ürkütücü..Can da iyimiş...bilmiyorum elim varmıyor yine daralıcam diye..

dinlemeden kapadim ve inanirmisin birsürü dua okudum öyle hafifledim hemende sildim birdaha bodozlama atlamam birseyin üstüne enerjisini sevmedigim, denemedigim birine baktirmam dahada zaten o zamandan beri baktirmadimda
Ay aynen bi sürü dua duşta tuzla arınma üzerlik yaktım evde.:))neler yaptım etkisi öyle geçti...

merhaba, pembeci ne demek acaba ::)

Basirly cidden garip site dün Can'a attım, fal geldi dinledim sildim hemen uykum geldi. Bildiği şeyler olmuş bazı şeyleri de sallamış sanki. 1 sene sonrası gibi tarihler vermiş ardından 2-3 ay içinde demiş anlamadım kafamı karıştırdı.

Benim aksine uykum kaçıyo gerginlik yapıyo bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…