Binnaz Abla

Basaklarin hayati istir 1 Basaklar 2 Oglaklar ama durusttir basaklar romantiktir iyidir bence cogu burc erkegine gore benim karsina cikan biri olmustu basak burcu isi gucu yuzunden ayrildik ama oyle capkinligi filan yoktu allah icin sonrada unuttum zaten .

Aynen ya su kontrol sevdasi nedir allah askina 3 gunluk dunya olucaksa olsun! Olmicaksa bilsek ne guzel olur hep bi celiski

başak kesinlikle dürüsttür, yalanın ağırlığını taşıyamaz çünkü. hele ki değer veriyorsa asla yalan söylemez. bir gün olsun şüphe duymadım, etrafı pervane olan kadınlarla dolup taşmasına rağmen. bu güveni vermek çok önemli kesinlikle

"Erkek" işte

tamamen katılıyorum bir yengec olarak ne korkusu anlamadım gitti, hep bi ağırdan alma halleri yok mu bende hız seviyorum netlik seviyorum

Ne kadarda ortak yonumuz varmisSuan yeni bi is kurdu bide onu dusun akli fikri is sadece ben nerdeyim burda diyorum.Sonra oyle konusuyo ki butun cabasi bizim icin diyorum.Acaba ben mi takintiliyim cok ince dusunuyorum diyorum.Yok arkadas ben anladim herkes burcunun ozelligini tasiyomus ya

Falalem rezzan ablaya fal ataniniz var mi aranizda? Begeneneniz oldu mu? Seruven diyorlardi ona ama dogru mu bilmiyorum..

Kızlar çok yakın bir arkadaşım başak. Adam işten güçten sevgili yapmaya vakit bulamıyor Ve çok şey istiyor zaten bunu bana kendisi de söyler. Herşeyin en iyisi, en güzeli olsun istiyorum. Tüm bunları düşünürken elimdekini, çevremdekini kaçırıyorum der Başak sevgilim olmadı ama cidden erkeği çok zor. Normalde çok iyi anlaşırız, çok kafa dengi çocuk ama sıkıntısı varsa hiç çekilmiyorlar cidden

kızlar size yaşadığım bir durumu paylaşmak istiyorum. ben benimkiyle barışında Sema'ya fal attım bakalım son durumlar ne diye:) sonra ona soru kısmında bir soru sordum o da bana senin falında net göremedim seninki için de gönder bakayım dedi. sanırım kazıklandım:) sizleri de uyarmak istedim. su falı atmıştım bu arada

Genelde mukemmeliyetcilik var basaklarda evet ama benimki öyle asiri titiz ve mükemeliyeticde degildir ama s1k1ntisi oldugunda hiic cekilmiyorlar cok dogru erkek kardesimde basak burcu o da öyledir birazda hayalperestler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…