Tam kendimi dolduruyorum bisey icin oyle biyerde oyle birsey soyluyoki ben kendimi hatali buluyorum.Ah bu insan ne dusunuyomus diyorum.Nasil davranmam gerektigini kestiremiyorum.Bende tipik bi yengecim duygusalligim hatsafada ona gostermicem diye kendimi cok kasiyorum.Bi bakiyorum butun oncelligi baska seyler sanki sonra oyle bise yapiyo diyoki hayir benmisim diyorum
Aynen ya su kontrol sevdasi nedir allah askina 3 gunluk dunya olucaksa olsun! Olmicaksa bilsek ne guzel olur hep bi celiskihahah bana artık lebara yenge deyin lütfen
evet, bunu ben de fark ettim. çok düşünür hatta bir adım sonrasını değil beş adım sonrasını düşünür. e bunu ben de yapıyorum? korkak bu başak erkekleri şekerim. tüüüüm kalbimi açmışım ne korkuyorsun
Basaklarin hayati istir 1 Basaklar 2 Oglaklar ama durusttir basaklar romantiktir iyidir bence cogu burc erkegine gore benim karsina cikan biri olmustu basak burcu isi gucu yuzunden ayrildik ama oyle capkinligi filan yoktu allah icin sonrada unuttum zaten .
Kız bitmedi mi halaKızlar falı falan boşverin her yerde indirim çılgınlığı var alışveriş candır gerisi heyecandır.
Fal indirimleri değil canım mağazalardaki indirimler. :))Kız bitmedi mi hala
Anladım onu diyorum zaten yılbası indirimi bazı yerlerde bittiFal indirimleri değil canım mağazalardaki indirimler. :))
Zara 5 ocakAnladım onu diyorum zaten yılbası indirimi bazı yerlerde bitti
hahah bana artık lebara yenge deyin lütfen
evet, bunu ben de fark ettim. çok düşünür hatta bir adım sonrasını değil beş adım sonrasını düşünür. e bunu ben de yapıyorum? korkak bu başak erkekleri şekerim. tüüüüm kalbimi açmışım ne korkuyorsun
hahah bana artık lebara yenge deyin lütfen
Ne kadarda ortak yonumuz varmisben de yengecim...çok daha iyi anlıyorum seni. bir an diyorsun ki; yok ya ben bu adamın zerre umrunda değilim. sonra bir an geliyor göklerdesin, çünkü adam seni o kadar iyi tanıyıp çözmüş ki seni en çok mutlu edecek şeyi yapmış. sonra yine aynı şeyler.
ben beğenmedim ve de çıkmadı falıFalalem rezzan ablaya fal ataniniz var mi aranizda? Begeneneniz oldu mu? Seruven diyorlardi ona ama dogru mu bilmiyorum..
4-5 ay önce baktırmıştım... çok boş bir faldı....Falalem rezzan ablaya fal ataniniz var mi aranizda? Begeneneniz oldu mu? Seruven diyorlardi ona ama dogru mu bilmiyorum..
Kızlar çok yakın bir arkadaşım başak. Adam işten güçten sevgili yapmaya vakit bulamıyorVe çok şey istiyor zaten bunu bana kendisi de söyler. Herşeyin en iyisi, en güzeli olsun istiyorum. Tüm bunları düşünürken elimdekini, çevremdekini kaçırıyorum der Başak sevgilim olmadı ama cidden erkeği çok zor. Normalde çok iyi anlaşırız, çok kafa dengi çocuk ama sıkıntısı varsa hiç çekilmiyorlar cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?