Kesinlikle katiliyorum ve asiri dis gorunuse onem veriyolar bunuda farkettim ben kendim zaten bakimliyimdir ama su lafini net duydumm hep boyle istiyorum.Ailesi cevresi benimle ilgili iyi konusunca adamin dahada ilgisi artiyo.Dun mesela ailesinin yanindaydim bugun bana cektigi mesajlar dahada farkliKızlar çok yakın bir arkadaşım başak. Adam işten güçten sevgili yapmaya vakit bulamıyorVe çok şey istiyor zaten bunu bana kendisi de söyler. Herşeyin en iyisi, en güzeli olsun istiyorum. Tüm bunları düşünürken elimdekini, çevremdekini kaçırıyorum der Başak sevgilim olmadı ama cidden erkeği çok zor. Normalde çok iyi anlaşırız, çok kafa dengi çocuk ama sıkıntısı varsa hiç çekilmiyorlar cidden
Hadi ya seruven mi bence degil ya seruven bana hic tutturamazdi ama rezzan ablayi begenirim ben yaFalalem rezzan ablaya fal ataniniz var mi aranizda? Begeneneniz oldu mu? Seruven diyorlardi ona ama dogru mu bilmiyorum..
kızlar size yaşadığım bir durumu paylaşmak istiyorum. ben benimkiyle barışında Sema'ya fal attım bakalım son durumlar ne diye:) sonra ona soru kısmında bir soru sordum o da bana senin falında net göremedim seninki için de gönder bakayım dedi. sanırım kazıklandım:) sizleri de uyarmak istedim. su falı atmıştım bu arada
Kesinlikle katiliyorum ve asiri dis gorunuse onem veriyolar bunuda farkettim ben kendim zaten bakimliyimdir ama su lafini net duydumm hep boyle istiyorum.Ailesi cevresi benimle ilgili iyi konusunca adamin dahada ilgisi artiyo.Dun mesela ailesinin yanindaydim bugun bana cektigi mesajlar dahada farkli
kızlar dün doğum gnüm diye binnaz abla 15 tl lik fal hakkı hediye etmiş bana. kimi önerirsiniz
Gülistan Akın
Nihal küçükkurt
zeynep asil
doruk ege
lidya duyar
eda bilir
gülende boran
rabia barika
cemre yağmur
pınar gökçe
suzan bilgin
benmde içime sinmedi o. ücretli baktırmayacğm ama yine de çöpe gitmesinDiğerlerini denemedim ama Rabia Barika'dan uzak dur. Fiyasko, çöp
benmde içime sinmedi o. ücretli baktırmayacğm ama yine de çöpe gitmesin
2 hesabım var ikisine de gelmiş fal hakkı birini 15'liğe kullancm diğeri kalsın bakalm ekleme yaparım üzerine başka zaman :)Yeni fiyatlardan haberdar değilim ama 15 tl'lik pek de düzgün bakan yok diye biliyorum üstüne ekleme yapıp biraz belki daha iyi bakan birini deneyebilirsin
Ben kitap falina 3 kere gittim bombos canim 1.de begendim 2.de biraz sallama olmus dedim 3.su tam fiyaskoyduSerüven'e 2 yıl önce baktırdım. Kitap falını övüp duruyorlar benim ki tarottu ama tırttı. Tutmadı.
pınar gökçe iyi değil bence 6 dklik ses attı bana başlar da sustu biraz yarım yamalak soru okudu. Su anki durumu da bilemedi gelecek ile ilgili söyledikleri çıkmadı . Sonra çıkışır gibi söz söyledi -- "Sen derslerine bak aşk seni bulur " bu söylediği hala da bulamadı o ayrı :)kızlar dün doğum gnüm diye binnaz abla 15 tl lik fal hakkı hediye etmiş bana. kimi önerirsiniz
Gülistan Akın
Nihal küçükkurt
zeynep asil
doruk ege
lidya duyar
eda bilir
gülende boran
rabia barika
cemre yağmur
pınar gökçe
suzan bilgin
gulende borana baktırdım güzel baktıpınar gökçe iyi değil bence 6 dklik ses attı bana başlar da sustu biraz yarım yamalak soru okudu. Su anki durumu da bilemedi gelecek ile ilgili söyledikleri çıkmadı . Sonra çıkışır gibi söz söyledi -- "Sen derslerine bak aşk seni bulur " bu söylediği hala da bulamadı o ayrı :)
Geç yazmışım . Beğendiysen güzel :)gulende borana baktırdım güzel baktı
değindiği şeyler doğru konulara değinmiş canım :)Geç yazmışım . Beğendiysen güzel :)
Aa cidden mi. Tekrar erkek arkadaşın içinde mi attın yani fal?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?