Binnaz Abla

Kesinlikle katiliyorum ve asiri dis gorunuse onem veriyolar bunuda farkettim ben kendim zaten bakimliyimdir ama su lafini net duydumm hep boyle istiyorum.Ailesi cevresi benimle ilgili iyi konusunca adamin dahada ilgisi artiyo.Dun mesela ailesinin yanindaydim bugun bana cektigi mesajlar dahada farkli

Aa cidden mi. Tekrar erkek arkadaşın içinde mi attın yani fal?

Kesinlikle Başak erkeğinin cümlesini söylüyorum size: " Düğündeyim çok güzel kızlar var. Bakıyorum tam diyorum bu benim tipim. Başımı bi çeviriyorum yok o değil şu benim tipim" ve arkadaş ortamında hep dalga geçerler sen tikky kız seviyorsun diye. Aslında burda kast edilen tarz olarak tikky kız. Yani daha kokoş, daha bakımlı. Ve aileyi önemserler aynen onların fikirlerine göre hareket eder.

Yine de gönlünüzce olsun kızlar yaa. Burç falan da bi yere kadar gönül ferman dinlemiyor astroloji mi dinlesin.

kızlar dün doğum gnüm diye binnaz abla 15 tl lik fal hakkı hediye etmiş bana. kimi önerirsiniz

Gülistan Akın
Nihal küçükkurt
zeynep asil
doruk ege
lidya duyar
eda bilir
gülende boran
rabia barika
cemre yağmur
pınar gökçe
suzan bilgin

@zehrina başak burçları çok fena. eski sevgilim başaktı. ve aileciydi resmen abisi ile yengesinin dibinden ayrılmazdı. onlarla tatil yapmak için deli olurdu

Diğerlerini denemedim ama Rabia Barika'dan uzak dur. Fiyasko, çöp

Merhaba kızlar.Aranıza yeni katıldım.

O kadar fal baktırdım ki yazmak istedim.çoğunlukla binnaz ablada.fal sepetinde daha az baktırdım.tellwe,basirly denemedim.forumu dışardan okudum.inanın hepinizin yorumlarından da yola çıktım.

Binnaz abladan başlayalım (PART 1)

hülya demir: ne dediyse olmadı.başta hayatının aşkı dedi sonra sorunları anlatınca senin anlattığın sorunlar fincana hiç yansımamış dedi.acele bakıyor ve özenli baktığını düşünmüyorum.

Selin imer:benim platoniğe kafayı takmıştı.tamam geçtim başkası için gönderiyorum kalbin paramparça kırılmış cam gibisin diyor.fiyatı bir ara 500 kredi oldu.Haketmiyor.Sadece verdiği tarihte kısa bir görüşme oldu onu da tesadüf diye düşünüyorum.

Benna küçüker:Gönderdiğim kahve fallarında tarihler tuttu.Katina da attım.Çok duygusal biri değil daha çok mantığı çalışıyor.ben sizin yerinizde olsam şöyle yapardım diye.yorum bana kalsın ama genel olarak katinasını da el falını da beğendim.

Açelya tuğra:patladı.hiçbir dediği çıkmadı.anlattığı hikaye tutarsız!

Kemal devrim:başta iki defa verdiği tarihler tuttu ama sonra hiçbiri çıkmadı.olmadı kemocan!

Ceren esemen:Rüya yorumu başarılıydı.Rüyada dediklerini yaşadım.Kahve falında da tutarlı.belki çok gittiğimden yorumları hep tutarlı ve seviyeliydi.Yalnız falı ilgili cevap kısmı kısa ve soğuk.daha ilgili olmalı!

Maya demir:Beynimi yaktınnnn…Falda niyetimi yazıp gönderdim.site aracılığıyla mail geldi niyetinizi biraz daha açabilirmisiniz falınıza bakamıyor diye niyeti de açtık biraz.Hiç çıkmadı.12 dakikalık falda 30 sn aralıklarla "kesinlikle ama kesinlikle" dedi.Maya karşına renkli gözlü,uzun boylu çocuk çıkacak evleneceksin dedin.Evet çıktı ama başkasıyla nişanlıymış.evlendi şimdi de.Patladı.Otur sıfır!

Firuze Aydınediklerinden ilerliyor.Detayı vermem ama ne benim ne de özel hayatım ile ilgili hiçbirşey bilemedi.O da fahriye gibi ağzınızı arıyor.kendisine toz da kondurmuyor.medyummuş izmirde.Sanada içten bir 0

Fahriye ışıksaçan:telefondan katina falı baktırdım.Ağzımı aradı sonra anlatmaya başladı.Detaysızda bir şeyi bilin kardeşim ya 52,5 lira alıyorsunuz!.Ayrıca sesinden elektrik alamadım alo deyince kapatacaktım.iade aldım.Enerji mi tutmadı bilmiyorum.

Yeni fiyatlardan haberdar değilim ama 15 tl'lik pek de düzgün bakan yok diye biliyorum üstüne ekleme yapıp biraz belki daha iyi bakan birini deneyebilirsin
2 hesabım var ikisine de gelmiş fal hakkı birini 15'liğe kullancm diğeri kalsın bakalm ekleme yaparım üzerine başka zaman :)

PART 2

Bade ermen:Benim platonik için 2 hafta farkla gönderdiğim fal o kadar farklı geldi ki.birinde evlendirdi birinde yolun karışık,sabır isteyen,zor uzun dedi.Ayrıca çok bekletiyorsun falı.Sana da sıfır

Lena koval:Katinası da tarotu dafena değil.birkaç dediğini yaşadım ama beklemekten ben çürüdüm.fena değil.

Emir can:Ya ben okuduğumu algılayamıyorum yada bu adam yazdığını okumadan gönderiyor.Tarih olay her türlü patladı!

Tuana Akın:dediği tarihler oldu ama öyle bir tablo çizdi ki olmadı.bir kere dediğini yaşadım sonrası gelmedi.Acaba falcılar ilk kez gönderince mi özenli bakıyolar sonra sallıyorlarKahvede en kısa vade 1,5 ay diye duymuştum.Patladı.

Mehmet yıldızsüren:Hayırlı günler efendim fallarınızı bekliyorum.Bende cevap veriyorum.Patladı

Nehir ateşoğlu:İlk fal gönderdim bir dediği çıktı 4 yıldız verdim.İkinci falı gönderdiğimde neden 4 yıldız verdiğimi söyleyerek 5 yıldız dışı önemli değilmiş ona söylendi.siteye şikayet ettim.sevgili bile olmadığım bir erkeğin ayaklarıma kapanıp af dilemesi ağlaması kadar saçma bişey olabilirmi allah aşkına?Ayrıca size katılıyorum.bütün alfabedeki harfleri bana da saydın nehir

Elif Hanzade:Patladı.Hiçbir dediği çıkmadı.Öyle bir cümle kurdu ki şoka girdim.Resmen bana iftira niteliğindeydi.iade aldım.

Ceren ezgi:Bir arkadaş yazmıştı.elif hanzade’nin öğrencisiymiş.elif’e toz kondurmuyor ceren.Verdiği vade patladı.Sana adım atacak diyen adama ben adım attım.tutmadı.sana da kırmızı kart

Asenat kılıç:Kızlar bana zalim diyeceksiniz ama yazın telefonla fal aldığı zaman 3 defa aynı gün içinde kendisiyle konuştum.Çok ılımlı,tatlı,seviyeli,dobra biri.Dediklerinin bazılarını yaşadım.Noldu asenat sana?Seni beklemekten yoruldum ses verrrrrrrr

Hüma bal:hümaya çok gidince samimiyet buluyor falda muhakkak akıl vermeye başlıyor.Herkesin aklı kendine hüma.Sen beni eleştiremezsin bende seni.kartları yorumla bildiğim bana kalsın.Ufak detaylarla dediklerini yaşadım.Ama çoğunlukla patladı diyebilirim.

Sahra Buhari:Kesinlikle hisleri yok!Mayısta gönderdiğim falda verdiği tarih çıktı hatta inanmamıştım.kasımda gönderdim elmaslar,taşlar görerek beni evlendirdi.Geçen 2 hafta evvel gönderdim.Evlilik yok,aşk için kapıyı kolay açmayacaksın deyince önceki dediklerini söyledim.Bu falda çıkmadı bekle biraz dedi.Arkadaki ses içimi kemirdi.

Serkan Arslan:Ne zaman arasam aynı şeyleri söylüyor ama kesinlikle benim enerjime göre nokta atışları var.çok kibar anlayışlı biri.birkaç dediğini yaşadım.gene gidebilirim ama şimdi değil

Fal sepeti rezzan abla ve Nesibe:Hiçbir dedikleri çıkmadı kızlar.Ufak bir detay bile olmadı.Falı çıkanlara saygı duyuyorum ama bende cık.Ve fal gönderdiğimde o kadar enerjimi emdiler ki inanın iki gün kendime gelemedim!Yürürken resmen dengemi kuramadım.

Şimdilik aklıma bunlar geliyor.Ben baya zengin etmişim bu falcıları ya

VEEE PART 3 BU SON KIZLAR

Ebru İyihuylu:Falda net konuşmamış.Dediği tarihler resmen haftanın 1 gününü verebilir nitelikteydi.patladı!

Zeynep Aksu:Bu teyzenin hiçbir dediği olmadı bende!Fal mı anlatıyor nasihat mı veriyor belli değil.nabza şerbet misali gibi.Katina ile tarot gönderdim.birbirinden farklı yorumlar yaptı.beğenmedim.al benden sana kırmızı karttt

İlker Asiltürk diye biri vardı ilk binnazda ona gönderdim.Her türlü hem patladı.artık binnaz’da yok.

Hilal Yıldız:Bir kahve bir rüya yorumu gönderdim.Resmen aynı şeyi yazmış.his denen bişey yok.hiçbir dediği çıkmadı

Umay Bilgin: yazış tarzı çok küstah geldi!!Birşey üzerinden hayali senaryoyu döndürdü de döndürdü.Patladı

Defne Tanrıkulu:Doğum tarihi ve burç/yükselen burç yorumundan yola çıkıyor.Ve kredim çokken birkaç farklı kişiye fal gönderecektim.Bu kadında inadına konuşmayı uzattı ve kredilerim bitti.Patladı dediği tarihte mesaj bile gelmedi.

Elmas Sezer:Faldan ziyade benim enerji ve yıldız düşüklüğümden bahsetti.anlattı da anlattı.patladı

Müge Aydın:İki kere kahve gönderdim yorumunu beğenmiştim.hoşlandığım adamı bir güzel giydirdi anı iyi bildi gelecekte bir,iki dediği oldu ama uzun zamandır göremiyorum.girerse belki bir daha denerim.

Nagehan Bilge:Rüya gönderdim çok olumsuzdu.net bişey diyemem.

Gizem Sitare:Rüya gönderdim.Kahve ve iskambile beklermiş beni O kadar olumsuz konuştun ki korktum içimden hiçbirşey göndermek gelmedi.

Selin Can:bütün dediklerin fasa fiso.ne an ne gelecek ne ben ne de karşı tarafın hisleri,durumu hiçbirşey bilemedin!Otur kocaman 0 sana!

Şennur Yıldırım:Hoşlandığım çocuk için gönderdim.Benimle karşı tarafın durumunu tamamen karıştırdı.Patladı!

Elani Soylu:Hayatında biri olmayan biri için önemsiz biri var ama sen aşkınla yaşayacağın ana bak dedi.Ne anı salak!Patlak fal! Ve iade

Umut Işık:Geleceğe yönelik net tarihler istiyorsanız buyurun.buyurduk ve patladın hiçbir şeyi de bilemedin!.Sen bana gel bende sana her ayın 4 farklı gününün tarihlerini vereceğim.Boş havaPatladı!!!!!!!

Yağmur tekin:
Bir kere gönderdim verdiği tarih tuttu.Herkesi antalyada kahve içmeye çağırıyor.Ben sana kahve falı gönderiyorum sen bana hırslısın istediğini elde edeceksin diyorsun elde edemedim ama.doğal taşlar tak diyorsun.bir de 50 lira olmuş.Ben bişey demiyorum.

Natali Derinsu:Sevmedim,enerjim uymadı.

Benden bu kadar kızlar!Merak eden,sormak isteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım.
parama,enerjime,kaybolan zamanıma acıdım resmen

pınar gökçe iyi değil bence 6 dklik ses attı bana başlar da sustu biraz yarım yamalak soru okudu. Su anki durumu da bilemedi gelecek ile ilgili söyledikleri çıkmadı . Sonra çıkışır gibi söz söyledi -- "Sen derslerine bak aşk seni bulur " bu söylediği hala da bulamadı o ayrı :)

gulende borana baktırdım güzel baktı

madeleineto eline saglik sagol paylastigin icin coguna bende baktirdim ve 1 kisiye 2.kez gitmedim anlamayip 2.yi baktirdigim bi lena bi de nehirdi. Lenanin iki falida patladı nehir bana m a e r s y ş harflerinde birini saydi zaman vermedi.

Hic cikan falim yok henuz sende hosgeldin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…