- 30 Eylül 2012
- 453
- 390
- 323
madeleineto eline saglik sagol paylastigin icin coguna bende baktirdim ve 1 kisiye 2.kez gitmedim anlamayip 2.yi baktirdigim bi lena bi de nehirdi. Lenanin iki falida patladı nehir bana m a e r s y ş harflerinde birini saydi zaman vermedi.
Hic cikan falim yok henuz sende hosgeldin bu arada
madeleineto eline saglik sagol paylastigin icin coguna bende baktirdim ve 1 kisiye 2.kez gitmedim anlamayip 2.yi baktirdigim bi lena bi de nehirdi. Lenanin iki falida patladı nehir bana m a e r s y ş harflerinde birini saydi zaman vermedi.
Hic cikan falim yok henuz sende hosgeldin bu arada
Nehir iki hafta demişti bana ama tarihte patladıHoşbulduk canımverdiği tarihlerde sevdiğime hep ben yazdım karşı taraf çok pasifti hoş gene pasif.benna küçüker Ceren esemenin dediklerini yaşadım.hümadada kopuk yaşadım.yani baştan sona hümanın dedikleri çıkmadı.
Ama tarih olarak katinada lenayı yaşadım belki tesadüf bilmiyorum
Kahvede yine tarih olarak Selim imer,benna küçüker diyebilirim.
Nehir genelde kisa sure mi veriyor kizlar @zehrinamadeleineto hoşgeldin. Ben yorumladıklarından nehir e baktıdım sadece. Durum platonik dediğin için benim konuyla bağlantılı fal baktırma sebebin. Nehir bir şeyi bildi demişsin. Neyi bildi? Merak ettim.
Ben Nehir'in an yorumlamasını beğenmiştim. Dediği gibi olur mu bilemiyorum. Verdiği süre 1 aydı. Süre doldu Aralık ayında ama Geysu'nun bana dediği konu verdiği tarihten 1 ay sonra olduğu için zaman konusunda çok da günü gününe tutmasını beklemiyorum. Nehir'in falını biraz daha yorumlar mısın rica etsem :)
Nehir genelde kisa sure mi veriyor kizlar @zehrinamadeleineto simdi dinledin 15 gun tas catlasa bi karsilasma ve bi'anlik kalakalmak suresi vermis sonra agir isliycek demis. Yine herkes ayni tarihleri verip toptan patlicak of
@zehrina benim daha kimse yokken nehir 2 aya biri var dedi olmadi henuz ama o tarihlerde birinden hoslandim ve ilk falda da benzer harfler vermisti ama o kisiyle hicbir halt olmuyor iste olursa cikacak amin :)
evet canım malesef kendi aptallığım farkındayım
madeleineto hoşgeldin. Ben yorumladıklarından nehir e baktıdım sadece. Durum platonik dediğin için benim konuyla bağlantılı fal baktırma sebebin. Nehir bir şeyi bildi demişsin. Neyi bildi? Merak ettim.
Ben Nehir'in an yorumlamasını beğenmiştim. Dediği gibi olur mu bilemiyorum. Verdiği süre 1 aydı. Süre doldu Aralık ayında ama Geysu'nun bana dediği konu verdiği tarihten 1 ay sonra olduğu için zaman konusunda çok da günü gününe tutmasını beklemiyorum. Nehir'in falını biraz daha yorumlar mısın rica etsem :)
Kızlar ben serkan arslan'a kahve falı göndermiştim.Kahve de kulba göre zaman veriliyormuş.Ve en kısa vade 1,5-2 ay arası demişti.Nehil stabil 15 gün veriyorNehir genelde kisa sure mi veriyor kizlar @zehrinamadeleineto simdi dinledin 15 gun tas catlasa bi karsilasma ve bi'anlik kalakalmak suresi vermis sonra agir isliycek demis. Yine herkes ayni tarihleri verip toptan patlicak of
@zehrina benim daha kimse yokken nehir 2 aya biri var dedi olmadi henuz ama o tarihlerde birinden hoslandim ve ilk falda da benzer harfler vermisti ama o kisiyle hicbir halt olmuyor iste olursa cikacak amin :)
Ilk falda 2 vade vermisti bana kulbu goremedigi icin o kadin cok emin konusuyor diye etkilendim herhalde ama asenatta oyle emin konustu bam! Patladi.Kızlar ben serkan arslan'a kahve falı göndermiştim.Kahve de kulba göre zaman veriliyormuş.Ve en kısa vade 1,5-2 ay arası demişti.Nehil stabil 15 gün veriyor
Cıkan fal haberım var
Selenanın ıkı yıl once dedıgı her falımdada bahsettıgı bır konu vardı olucak dıyordu cıktı.seruvende bır yıl oncekı falında bahsetmıs bu konudan.
Evet selena bazen cok sasırtıyor benı ask ıle ılgılı bır konu degıldı kuzum.vade yoktu yanı.1 yil 2 yil.. banada var ya oyle mevzular aklima cakilmis oldugu yok ama
Heee desene sunu zaten biz alistik ask disi konuların cıkmasına :) benim cikan tek olayim bi tartismayi bildi selena o kadar..Evet selena bazen cok sasırtıyor benı ask ıle ılgılı bır konu degıldı kuzum.vade yoktu yanı.
Benım ıcın asktan daha onemlı bır konuHeee desene sunu zaten biz alistik ask disi konuların cıkmasına :) benim cikan tek olayim bi tartismayi bildi selena o kadar..
Nehir genelde kisa sure mi veriyor kizlar @zehrinamadeleineto simdi dinledin 15 gun tas catlasa bi karsilasma ve bi'anlik kalakalmak suresi vermis sonra agir isliycek demis. Yine herkes ayni tarihleri verip toptan patlicak of
@zehrina Merhaba Zehrina;
anladığım kadarıyla nehir herkese 15 gün diyor.
sana Platoniğim doğduğumdan beri. detayı sana özelden yazayım canım
Nefret ediyorum tüm erkeklerden burçları ne olursa olsun aynı hepsi
Benimde Binnaz da denemediğim yorumcu kalmadı. Aşğ yukarı tespitler aynı ve yerinde.Sadece merak ettiğim bir iki yorumcu daha var.Hira Soydan,Marzuka yavuz, Kesira Sirel, Damla Aksoy bunlara baktırdığın oldu mu?VEEE PART 3 BU SON KIZLAR
Ebru İyihuylu:Falda net konuşmamış.Dediği tarihler resmen haftanın 1 gününü verebilir nitelikteydi.patladı!
Zeynep Aksu:Bu teyzenin hiçbir dediği olmadı bende!Fal mı anlatıyor nasihat mı veriyor belli değil.nabza şerbet misali gibi.Katina ile tarot gönderdim.birbirinden farklı yorumlar yaptı.beğenmedim.al benden sana kırmızı karttt
İlker Asiltürk diye biri vardı ilk binnazda ona gönderdim.Her türlü hem patladı.artık binnaz’da yok.
Hilal Yıldız:Bir kahve bir rüya yorumu gönderdim.Resmen aynı şeyi yazmış.his denen bişey yok.hiçbir dediği çıkmadı
Umay Bilgin: yazış tarzı çok küstah geldi!!Birşey üzerinden hayali senaryoyu döndürdü de döndürdü.Patladı
Defne Tanrıkulu:Doğum tarihi ve burç/yükselen burç yorumundan yola çıkıyor.Ve kredim çokken birkaç farklı kişiye fal gönderecektim.Bu kadında inadına konuşmayı uzattı ve kredilerim bitti.Patladı dediği tarihte mesaj bile gelmedi.
Elmas Sezer:Faldan ziyade benim enerji ve yıldız düşüklüğümden bahsetti.anlattı da anlattı.patladı
Müge Aydın:İki kere kahve gönderdim yorumunu beğenmiştim.hoşlandığım adamı bir güzel giydirdi anı iyi bildi gelecekte bir,iki dediği oldu ama uzun zamandır göremiyorum.girerse belki bir daha denerim.
Nagehan Bilge:Rüya gönderdim çok olumsuzdu.net bişey diyemem.
Gizem Sitare:Rüya gönderdim.Kahve ve iskambile beklermiş beni O kadar olumsuz konuştun ki korktum içimden hiçbirşey göndermek gelmedi.
Selin Can:bütün dediklerin fasa fiso.ne an ne gelecek ne ben ne de karşı tarafın hisleri,durumu hiçbirşey bilemedin!Otur kocaman 0 sana!
Şennur Yıldırım:Hoşlandığım çocuk için gönderdim.Benimle karşı tarafın durumunu tamamen karıştırdı.Patladı!
Elani Soylu:Hayatında biri olmayan biri için önemsiz biri var ama sen aşkınla yaşayacağın ana bak dedi.Ne anı salak!Patlak fal! Ve iade
Umut Işık:Geleceğe yönelik net tarihler istiyorsanız buyurun.buyurduk ve patladın hiçbir şeyi de bilemedin!.Sen bana gel bende sana her ayın 4 farklı gününün tarihlerini vereceğim.Boş havaPatladı!!!!!!!
Yağmur tekin: Bir kere gönderdim verdiği tarih tuttu.Herkesi antalyada kahve içmeye çağırıyor.Ben sana kahve falı gönderiyorum sen bana hırslısın istediğini elde edeceksin diyorsun elde edemedim ama.doğal taşlar tak diyorsun.bir de 50 lira olmuş.Ben bişey demiyorum.
Natali Derinsu:Sevmedim,enerjim uymadı.
Benden bu kadar kızlar!Merak eden,sormak isteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım.
parama,enerjime,kaybolan zamanıma acıdım resmen
zaten her sey asktan onemli benceB
Benım ıcın asktan daha onemlı bır konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?