Binnaz Abla

Kızlar binnazda hüma dışında iyi bir yorumcu önerebilir misiniz gerçekten ihtiyacım var kredimi boşa harcamak istemiyorum

Hoşbulduk canım verdiği tarihlerde sevdiğime hep ben yazdım karşı taraf çok pasifti hoş gene pasif.benna küçüker Ceren esemenin dediklerini yaşadım.hümadada kopuk yaşadım.yani baştan sona hümanın dedikleri çıkmadı.
Ama tarih olarak katinada lenayı yaşadım belki tesadüf bilmiyorum
Kahvede yine tarih olarak Selim imer,benna küçüker diyebilirim.

Nehir iki hafta demişti bana ama tarihte patladı

madeleineto hoşgeldin. Ben yorumladıklarından nehir e baktıdım sadece. Durum platonik dediğin için benim konuyla bağlantılı fal baktırma sebebin. Nehir bir şeyi bildi demişsin. Neyi bildi? Merak ettim.

Ben Nehir'in an yorumlamasını beğenmiştim. Dediği gibi olur mu bilemiyorum. Verdiği süre 1 aydı. Süre doldu Aralık ayında ama Geysu'nun bana dediği konu verdiği tarihten 1 ay sonra olduğu için zaman konusunda çok da günü gününe tutmasını beklemiyorum. Nehir'in falını biraz daha yorumlar mısın rica etsem :)

Nehir genelde kisa sure mi veriyor kizlar @zehrina madeleineto simdi dinledin 15 gun tas catlasa bi karsilasma ve bi'anlik kalakalmak suresi vermis sonra agir isliycek demis. Yine herkes ayni tarihleri verip toptan patlicak of

@zehrina benim daha kimse yokken nehir 2 aya biri var dedi olmadi henuz ama o tarihlerde birinden hoslandim ve ilk falda da benzer harfler vermisti ama o kisiyle hicbir halt olmuyor iste olursa cikacak amin :)

Ben 1 kez attım nasıl süreler veriyor bilmiyorum bana eli kulağında taş çatlasın 1 ay dedi. 1 ay doldu. Değişiklik yok.

@zehrina Merhaba Zehrina;
anladığım kadarıyla nehir herkese 15 gün diyor.
sana Platoniğim doğduğumdan beri. detayı sana özelden yazayım canım

@zehrina sana platoniğim kısmı yanlış oldu.daha yeniyim kusura bakmayın.hayatım hep platonik geçiyor

Kızlar ben serkan arslan'a kahve falı göndermiştim.Kahve de kulba göre zaman veriliyormuş.Ve en kısa vade 1,5-2 ay arası demişti.Nehil stabil 15 gün veriyor

Kızlar ben serkan arslan'a kahve falı göndermiştim.Kahve de kulba göre zaman veriliyormuş.Ve en kısa vade 1,5-2 ay arası demişti.Nehil stabil 15 gün veriyor
Ilk falda 2 vade vermisti bana kulbu goremedigi icin o kadin cok emin konusuyor diye etkilendim herhalde ama asenatta oyle emin konustu bam! Patladi.

Cıkan fal haberım var
Selenanın ıkı yıl once dedıgı her falımdada bahsettıgı bır konu vardı olucak dıyordu cıktı.seruvende bır yıl oncekı falında bahsetmıs bu konudan.
1 yil 2 yil.. banada var ya oyle mevzular aklima cakilmis oldugu yok ama seruve ufacik bi paraya 2 3 parcada alacaksin demisti 2 yil oldu 2 ye 3 e bolunur mu o ayri mevzu

@zehrina Merhaba Zehrina;
anladığım kadarıyla nehir herkese 15 gün diyor.
sana Platoniğim doğduğumdan beri. detayı sana özelden yazayım canım

bana 2 ay demişti kızlar ve tuttu süresi

Nefret ediyorum tüm erkeklerden burçları ne olursa olsun aynı hepsi
Benimde Binnaz da denemediğim yorumcu kalmadı. Aşğ yukarı tespitler aynı ve yerinde.Sadece merak ettiğim bir iki yorumcu daha var.Hira Soydan,Marzuka yavuz, Kesira Sirel, Damla Aksoy bunlara baktırdığın oldu mu?
Ayrıca Nagehana bende rüya atmıştım.rüya yorumu iyidi. kahvesini denedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…