Binnaz Abla

@antoniebud nehir bana en geç 15 güne kadar demişti canım.Ekim başı.benim konuştuğum tarih kasım sonuydu.Zaman patladı!Bana dediği olayı da yaşamadım.Ah nehir

Yok canım nagehan hariç saydıklarını denemedim.Nagehan'ın kahvesinide denemedim canım.Uzun zamandır nagehan'ı online görmüyorum bana mı öyle geliyor yoksa

Hiraya ben baktırdım sence nasıldı?

Hiraya ben baktırdım sence nasıldı?
Bence Hira çok hisli bir kadın.geçmişimi birbir saydı.gelecek için dediği bir konuda çıkmıştı.lakin esas adamın dönmesi için verilen vadeye birkaç ay var.sonucu beklemiyorum.fakat geçmişimi bilmesi ve beni aydınlatmasını sevmiştim.

Yok canım nagehan hariç saydıklarını denemedim.Nagehan'ın kahvesinide denemedim canım.Uzun zamandır nagehan'ı online görmüyorum bana mı öyle geliyor yoksa
İki ay geçti artık fal baktırmıyorum.lakin Nagehanın kahvesinide beğenmiştim.enazından benim durum analizi iyidi.rüya yorumunu yaşamıştım.çok meşur olmayan yorumcular bende çok daha iyidi.biriki şeyde olsa ucundan yakaladıkları oluyordu.binnazdakilerde puan kaygısı olmasa belkim birşeyler bileceklerde ahh o puan kaygıları yok mu

Kızlar ben serkan arslan'a kahve falı göndermiştim.Kahve de kulba göre zaman veriliyormuş.Ve en kısa vade 1,5-2 ay arası demişti.Nehil stabil 15 gün veriyor
Serkan arslan çok farklı biri yani öyle bir konuşuyor ki hala iyimi kötümü olduğunu çözemediğim tek falcı desem.o adamda farklı bir durum var.sende nasıldı tam olarak?ben dört kez gittim kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…