- 12 Ekim 2012
- 632
- 876
- 103
Kızlar binnazda hüma dışında iyi bir yorumcu önerebilir misiniz gerçekten ihtiyacım var kredimi boşa harcamak istemiyorum
bana 2 ay demişti kızlar ve tuttu süresi
Bazen nefretide haketmiyorlar ya.Boşvermek eniyisiNefret ediyorum tüm erkeklerden burçları ne olursa olsun aynı hepsi
ay ne guzel cıkan fal haberiii :))Cıkan fal haberım var
Selenanın ıkı yıl once dedıgı her falımdada bahsettıgı bır konu vardı olucak dıyordu cıktı.seruvende bır yıl oncekı falında bahsetmıs bu konudan.
Benimde Binnaz da denemediğim yorumcu kalmadı. Aşğ yukarı tespitler aynı ve yerinde.Sadece merak ettiğim bir iki yorumcu daha var.Hira Soydan,Marzuka yavuz, Kesira Sirel, Damla Aksoy bunlara baktırdığın oldu mu?
Ayrıca Nagehana bende rüya atmıştım.rüya yorumu iyidi. kahvesini denedin mi?
Hiraya ben baktırdım sence nasıldı?Benimde Binnaz da denemediğim yorumcu kalmadı. Aşğ yukarı tespitler aynı ve yerinde.Sadece merak ettiğim bir iki yorumcu daha var.Hira Soydan,Marzuka yavuz, Kesira Sirel, Damla Aksoy bunlara baktırdığın oldu mu?
Ayrıca Nagehana bende rüya atmıştım.rüya yorumu iyidi. kahvesini denedin mi?
Bence Hira çok hisli bir kadın.geçmişimi birbir saydı.gelecek için dediği bir konuda çıkmıştı.lakin esas adamın dönmesi için verilen vadeye birkaç ay var.sonucu beklemiyorum.fakat geçmişimi bilmesi ve beni aydınlatmasını sevmiştim.Hiraya ben baktırdım sence nasıldı?
İki ay geçti artık fal baktırmıyorum.lakin Nagehanın kahvesinide beğenmiştim.enazından benim durum analizi iyidi.rüya yorumunu yaşamıştım.çok meşur olmayan yorumcular bende çok daha iyidi.biriki şeyde olsa ucundan yakaladıkları oluyordu.binnazdakilerde puan kaygısı olmasa belkim birşeyler bileceklerde ahh o puan kaygıları yok muYok canım nagehan hariç saydıklarını denemedim.Nagehan'ın kahvesinide denemedim canım.Uzun zamandır nagehan'ı online görmüyorum bana mı öyle geliyor yoksa
Serkan arslan çok farklı biri yani öyle bir konuşuyor ki hala iyimi kötümü olduğunu çözemediğim tek falcı desem.o adamda farklı bir durum var.sende nasıldı tam olarak?ben dört kez gittim kendisineKızlar ben serkan arslan'a kahve falı göndermiştim.Kahve de kulba göre zaman veriliyormuş.Ve en kısa vade 1,5-2 ay arası demişti.Nehil stabil 15 gün veriyor
üsenmezsem bende bi ara eski fallarimi dinleyim :)
bu fali nasildi peki?
evet canım çok teşekkür ederim katina için sordum ama kahve de olabilir aslındaCanım sen hüma dediğin için katina falına mı baktırmak istiyorsun?Bennayı dene istersen
Yakaladın mı :))Asenat girdi kızlarrrr yaşıyormuşşşş:))))
Yakaladın mı :))
bir tane alır kapatır yarın saat bilmemkaçta giricem der 2 ay kaybolur yine :)))tekrar sizlerleyim yazmış, illa buradan biri yakalar
şuan meşgul görünüyor alım yapar mı acaba ?Asenat girdi kızlarrrr yaşıyormuşşşş:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?