Binnaz Abla

kızlar bu telwedekı duvarları okumak ne zevklıymış yaa bız sukredelım halımıze fal manyagı oldum dıyodum bızden manyakları var kız fotomodel olucam basvurum dıye bıle srmuş

Venusamber çook vasat bencede.Durum analizinde hiç hayatımda olmayan bişey yazmış mesela.E ben bu durumda gelecek için nasıl beklentiye girebilirim ki ?

kızlar bu telwedekı duvarları okumak ne zevklıymış yaa bız sukredelım halımıze fal manyagı oldum dıyodum bızden manyakları var kız fotomodel olucam basvurum dıye bıle srmuş
Tabi bişey söyliyim mi biz fal baktıranlar içinde en aklı başında olanlarız.Ben kendimi kafayı yemiş olarak görüyodum böyle yorumları görünce kendime haksızlık ettiğimi farkettim.

boşver aliyi veliyi ne yapcan. Gönlündeki olsun yeter.

Bu gidişle hiçbirinin olacağı yok ya..Neyse..Gece gece kendi kendimi depresyona sokmayayım.Madam 'ın dedikleri umut olsun,moral olsun hepimize,tüm iyi fallar çıkacak unutmayalım bunu.

hepinizin gönderilerini okudum. hepinizin fallarına uyanır uyanmaz bakacağım siteden de mesaj attım. hem sabahları enerjim tam yerinde oluyor. ve bu arada evet bir bayan fotomodellik sormuştu dün :) kendisiyle bir büyü sıkıntısını çözmüştük demeyin öyle baya ciddi durumlar vardı. fallarınızı beklettiğiniz için teşekkür ediyorum. karşılığında sabah erkenden bakacağım hepsine. yine bu arada :) ben de imza ve el yazısı falımın onaylanmasını sabırsızlık ile bekliyorum.

teşekkürederm madam hanım...

Tesekkur ederizz sabah sabirsizlikla bekliycez :)

Peki baktığınız yıldıznameye de olumlama ile mi bakıyorsunuz yoksa olacak olanları mı söylüyorsunuz ??

Gunaydin kizcagizlarim. ..neler olmus bura hareketlenmis)) cikan bisey var mi:26:

Kızlar yaaa ben madamsalunun demek istediğini anlamadım kendisini de yakalayamadım simdi baktığı falların hepsi olumlama mı yani gelecekle ilgili net cevaplar veren yıldızname de dahil ? Yani olcak olanı değil de olumsuz geliişicek bi durum için olumlama mı yaptırıo bize? Yani olumsuza da mı olucak demiş oluyo anlamadım ben

Yani bunu Madam'ın kendisi tabiki daha net açıklayacaktır.Ama canım benim anladığım Madam Salu ve baktığı fallar sanki iksir gibi olumsuzu ortadan kaldırma özelliğine sahip.Madam'da bu doğrultuda zaten olacak olan şeylere inanmamızı istiyor sadece.Hem yazmıştıya ortadan kalkmayan bir olumsuzluk gördüğümde bunu size belirtiyorum diye.Demek ki Madam fal bakarken bizim için kendi yöntemleriyle herhalde bizim için negatif olanı ortadan kaldırıyor.Ben böyle anladım şeker.Ama bilemem doğrumu anlamışım.Madam kendisi eminim net açıklayacaktır.

bende bu sekilde anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…