Canım çıksn bişey değildi olan bişey var,dün Madam Salu katıldı aramıza.Gunaydin kizcagizlarim. ..neler olmus bura hareketlenmis)) cikan bisey var mi:26:
Yani bunu Madam'ın kendisi tabiki daha net açıklayacaktır.Ama canım benim anladığım Madam Salu ve baktığı fallar sanki iksir gibi olumsuzu ortadan kaldırma özelliğine sahip.Madam'da bu doğrultuda zaten olacak olan şeylere inanmamızı istiyor sadece.Hem yazmıştıya ortadan kalkmayan bir olumsuzluk gördüğümde bunu size belirtiyorum diye.Demek ki Madam fal bakarken bizim için kendi yöntemleriyle herhalde bizim için negatif olanı ortadan kaldırıyor.Ben böyle anladım şeker.Ama bilemem doğrumu anlamışım.Madam kendisi eminim net açıklayacaktır.
Canım çıksn bişey değildi olan bişey var,dün Madam Salu katıldı aramıza.
aaaaa ne güzel sizin adınıza sevindim kızlarr malesef bizim enerjimiz uyusmadı sanırım çünkü benim falım malesef olamamıstı...geleceği bilemem...
Madam'la konuşursunuz burda açıklık getirir belki sanada.
Sanirim ben de uyusamadim ama bugun bir goz fali gonderdim.bakalim
Bana bunu bir falci soylemisti, isini bilen bir falci fincan/kartlar olumsuz olsa bile olumluya cevirmeyi bilmeli diye. Bu mesele mi acaba,
Madam'la konuşursunuz burda açıklık getirir belki sanada.
Ben bu ay sonuna kadar baktırmayı düşünmüyorum ama inşallah ay sonu açılışı Madam'ın imzasıyla yapacağım.Arkadaşlar madamsalunun imza falı açılmış baktırsakmı ki
isteyenlere madamın falını kopyalayıp atabilirim o kadar yüzeyselkiii yani açıklık gietrecek bi durum bile göremedim :)))7-8 satır
Ben bu ay sonuna kadar baktırmayı düşünmüyorum ama inşallah ay sonu açılışı Madam'ın imzasıyla yapacağım.
bende bu ay son deyip attım ,canım gelince paylaşırım
isteyenlere madamın falını kopyalayıp atabilirim o kadar yüzeyselkiii yani açıklık gietrecek bi durum bile göremedim :)))7-8 satır
Hıımm bilemedim ki canım benim yani istersen atabilirsin(çok özel değilse tabiki)seve seve okurum.
Canım benim okudum dışardayım eve gidince hemen yazıyorum fikrimi.attım canım mesajlarında...ya inanki öyle yorum yaptığı için değil tarif ettiği gibi bişy yaşamadım ki:))))1-2 hafta vermiş 1 hafta geçti bekleyelim:)))
Canım benim okudum dışardayım eve gidince hemen yazıyorum fikrimi.
Madamin goz falini ben begendim. Sacmalamamis, pekala olabilecek seyleri yazmis ve soylemis
Herkes öve öve bitermiyor. sen neden memnun kalmadın ki. merak ettim 7-8 satır ne yazmışki. sorularına mı cevap vermemiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?