Binnaz Abla

Tamam o zaman sevdim :)

Canım çıksn bişey değildi olan bişey var,dün Madam Salu katıldı aramıza.

aaaaa ne güzel sizin adınıza sevindim kızlarr malesef bizim enerjimiz uyusmadı sanırım çünkü benim falım malesef olamamıstı...geleceği bilemem...

aaaaa ne güzel sizin adınıza sevindim kızlarr malesef bizim enerjimiz uyusmadı sanırım çünkü benim falım malesef olamamıstı...geleceği bilemem...

Madam'la konuşursunuz burda açıklık getirir belki sanada.

Madam'la konuşursunuz burda açıklık getirir belki sanada.

Sanirim ben de uyusamadim ama bugun bir goz fali gonderdim.bakalim

Bana bunu bir falci soylemisti, isini bilen bir falci fincan/kartlar olumsuz olsa bile olumluya cevirmeyi bilmeli diye. Bu mesele mi acaba,

Sanirim ben de uyusamadim ama bugun bir goz fali gonderdim.bakalim

Bana bunu bir falci soylemisti, isini bilen bir falci fincan/kartlar olumsuz olsa bile olumluya cevirmeyi bilmeli diye. Bu mesele mi acaba,

A demek gönderdin Cherry'm sonucun bekliyorum inşallah bu kez memnun kalırsın,hem Madam nasıl olsa burda artık,sorularınıda yanıtlayacaktır.

isteyenlere madamın falını kopyalayıp atabilirim o kadar yüzeyselkiii yani açıklık gietrecek bi durum bile göremedim :)))7-8 satır

Hıımm bilemedim ki canım benim yani istersen atabilirsin(çok özel değilse tabiki)seve seve okurum.

isteyenlere madamın falını kopyalayıp atabilirim o kadar yüzeyselkiii yani açıklık gietrecek bi durum bile göremedim :)))7-8 satır

Herkes öve öve bitermiyor. sen neden memnun kalmadın ki. merak ettim 7-8 satır ne yazmışki. sorularına mı cevap vermemiş?

Hıımm bilemedim ki canım benim yani istersen atabilirsin(çok özel değilse tabiki)seve seve okurum.

attım canım mesajlarında...ya inanki öyle yorum yaptığı için değil tarif ettiği gibi bişy yaşamadım ki:))))1-2 hafta vermiş 1 hafta geçti bekleyelim:)))

attım canım mesajlarında...ya inanki öyle yorum yaptığı için değil tarif ettiği gibi bişy yaşamadım ki:))))1-2 hafta vermiş 1 hafta geçti bekleyelim:)))
Canım benim okudum dışardayım eve gidince hemen yazıyorum fikrimi.

Herkes öve öve bitermiyor. sen neden memnun kalmadın ki. merak ettim 7-8 satır ne yazmışki. sorularına mı cevap vermemiş?

sen baktırdın mı canım???? belki herkes çok övdüğü için benim beklentim büyüdü diğer telwe falcılarından farklı bekliyordum..inanasım gelmedi geçmişle alakalı bi cümle etmiş oda yanlış olunca gelecek çıkarsa paylaşacağım

merhaba ben burdaki ablalarımdan bazılarına paralı fal baktırmıyam demiştim hala sözümü tutmaktayım
tellwede fal baktırdım 2-3 gün önce ama promosyon faldı MadamMaya diye bi falcı bakmış ama o kadar güzel bakmışki promosyon fal olmasına rağmen uzun bi yorum yapmış ve geçmişteki her şeyi bilmiş neredeyse gelecek içinde zaman vermiş, durum analizleri de çok iyiydi. bi deneyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…