hahahay,doğru vallaha tolin:)
hahahhaha su anda krıze gırdım bgn cok yakın arkdaşlarımla bu konuda konuştuk hıc olmıycak bı ınsan evlenme teklıfı almış boy boy fotolar ne dedıkodu ne dedıkodu ıstemeyız desekte yok yanı
Sizi dürtmüş olmayayım ama yıldıznamesini tavsiye ederim.
Sizi dürtmüş olmayayım ama yıldıznamesini tavsiye ederim.
ben ıskambıl attım ınsallah bakalımm sen baktırıyosun galıbaa burda adını duymuştum ama kısmet buguneymışş
bak sen, sen peki böyle bir soru sordunmu cevabını alabildin mi?
hadı ya o derece yanı :S bana uzun bakmış bıde 12 dk onada sasırmıştım allah allah herkeste farklı demek ben kahve attım bu arada
ayol beni ne doktorlar ne mühendisler istedi de ben gitmedim
Ben Madam 'a üç kez baktırdım.Tarot,katina,yıldızname.O zamanda yazmıştım zaten, ben üç falında da çok etkilendim ve memnun kaldım.İskambili denemedim.Falın gelince yorumunu merakla bekliyorum kardeş.
kızlarr defnee hakkında bı allahın kulu yazsın lutfen olumlu olumsuz beklıyorumm =))
o kesın sormuştur varya kişi kendınden bılır işi
ben telwede fal baktırmayı sevmıyorum ama denedım madamı burdakı yorumlarınıda gorunce baya ozverılı bı bayan bellı ısıyle ılgılı venusanbere baktırdım en son kadın ortaya bı laf attı bısey sordum kac gundur cevap yokk :S
hadı ya o derece yanı :S bana uzun bakmış bıde 12 dk onada sasırmıştım allah allah herkeste farklı demek ben kahve attım bu arada
o kadar fal baktırdım da hiç aklıma gelmedi evliliği sormak
yazı falı iyiymiş ay yoksa yazı falı mı atsak? ama benim yazım bir düz bir yamuk nasıl bir cvp alacağımı şimdiden tahmin edebiliyorum
bana yazılı bakmıştı,belki konsantre olamamıştr bilemycem,çok da uzun bi fal değildi
Bana da bu adam sana layık değiil demiş. Bana ocağı bekle demiş, bakalım görücezBen de kahve baktırdım, bana da 10dk bakmış.
şey mertten neden memnun kalmadıgını ozelden yada burdan yazabılırmısın?ben merak ettım de:44:
Selinax'cığım dürtmüşmüyüm seni ne?Ben cevabımı aldım canım net olarak.Bu yüzden tavsiye ediyorum ya....bak sen, sen peki böyle bir soru sordunmu cevabını alabildin mi?
canım ben ona bı kere baktırdım baya bana evlılık falan dedı sonrakı falımda da bırak dedı bu adam olmaz dedi anlamadım ve konuşması ses tonu tabıkıde hasta rahatsız olabılır ama anlıyo ınsan ısteksız gıbıydı sordygum soruyada cevabı oyleydı hakkını yiğemem ama cocugun belkı rahatsızdır bısey olmuştur gunahını almıyım ama benım enerjım tutmadı galıba kendısıyle :S
belkıde gercekten degıldırbız salak gıbı bıseye takılıp kaldıgımız ıcın benımkınıde bı ovmuş ovmuş hakkını yıegemem ben genelde manyak olanım ama kac sene oldu hala okuzzz kadın sabret demış off bana herkes sabret dıyo
kendime bu kadar çok fal baktırdğım için kızıyırum,fal delisi oldm çıktım....baktrdkça vicdanen de huzursuzum aslında,ama bağımlılık oldu....
seven adam gitse de dner gelir yaaaa,ne bileyim...biz buralarda fallarla avunuyoruz onlar kimbilir nelerin peşinde...
o kesın sormuştur varya kişi kendınden bılır işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?