Binnaz Abla

hahahay,doğru vallaha tolin:)

hahahhaha su anda krıze gırdım bgn cok yakın arkdaşlarımla bu konuda konuştuk hıc olmıycak bı ınsan evlenme teklıfı almış boy boy fotolar ne dedıkodu ne dedıkodu ıstemeyız desekte yok yanı

Sizi dürtmüş olmayayım ama yıldıznamesini tavsiye ederim.

nasılda bılıyorum varyaaaa valla daha bugun bırısı hakkında bende aynı seyı dusundun allah gunah yazmasın ama ule buda evlenıyo bı ben kaldım evde yaaaa didim

ben ıskambıl attım ınsallah bakalımm sen baktırıyosun galıbaa burda adını duymuştum ama kısmet buguneymışş

Ben Madam 'a üç kez baktırdım.Tarot,katina,yıldızname.O zamanda yazmıştım zaten, ben üç falında da çok etkilendim ve memnun kaldım.İskambili denemedim.Falın gelince yorumunu merakla bekliyorum kardeş.

ben telwede fal baktırmayı sevmıyorum ama denedım madamı burdakı yorumlarınıda gorunce baya ozverılı bı bayan bellı ısıyle ılgılı venusanbere baktırdım en son kadın ortaya bı laf attı bısey sordum kac gundur cevap yokk :S

o kesın sormuştur varya kişi kendınden bılır işi

o kadar fal baktırdım da hiç aklıma gelmedi evliliği sormak

yazı falı iyiymiş ay yoksa yazı falı mı atsak? ama benim yazım bir düz bir yamuk nasıl bir cvp alacağımı şimdiden tahmin edebiliyorum

şey mertten neden memnun kalmadıgını ozelden yada burdan yazabılırmısın?ben merak ettım de:44:

benım yazımdan fal bakabılmesı için once yazımı okuyabılmesı lazım ama o kabılıyet daha bende bıle yok

bana yazılı bakmıştı,belki konsantre olamamıştr bilemycem,çok da uzun bi fal değildi

olabılır bıtanem bana seslı bakmış baya detaylıydı ne zaman baktırdın bılemıycem ama gelıştırdımı kadın kendını naptı :) bı kaç seyıde soylemeden bılmış enerjı ısı olduguna ınanıyorum ben artık melek ztn tek falcım o bıde defneyı bı daha denerım son falımdan sonra sımdıde madamı denıycem cunku oyle bı hale geldım kı sırf paramız gıdıyo rezzan ablayı cok sevıyorum ama sırf nasıyat gıbı gelıyo artık nesıbede oyle mertle ztn olumluseyler soylemesıne ragmen sevmedım bellı bı yerden sonra tutmamız gerekıyo galıba kendımızı

Bana da bu adam sana layık değiil demiş. Bana ocağı bekle demiş, bakalım görücez Ben de kahve baktırdım, bana da 10dk bakmış.

belkıde gercekten degıldır bız salak gıbı bıseye takılıp kaldıgımız ıcın benımkınıde bı ovmuş ovmuş hakkını yıegemem ben genelde manyak olanım ama kac sene oldu hala okuzzz kadın sabret demış off bana herkes sabret dıyo

şey mertten neden memnun kalmadıgını ozelden yada burdan yazabılırmısın?ben merak ettım de:44:

canım ben ona bı kere baktırdım baya bana evlılık falan dedı sonrakı falımda da bırak dedı bu adam olmaz dedi anlamadım ve konuşması ses tonu tabıkıde hasta rahatsız olabılır ama anlıyo ınsan ısteksız gıbıydı sordygum soruyada cevabı oyleydı hakkını yiğemem ama cocugun belkı rahatsızdır bısey olmuştur gunahını almıyım ama benım enerjım tutmadı galıba kendısıyle :S

olabılır saygı duyarım herkesın herkesle enerjısı uyuşmayabılr bende anda basarılı oldugu ıcın ogrenmek ıstedım nedenını

kendime bu kadar çok fal baktırdğım için kızıyırum,fal delisi oldm çıktım....baktrdkça vicdanen de huzursuzum aslında,ama bağımlılık oldu....
seven adam gitse de dner gelir yaaaa,ne bileyim...biz buralarda fallarla avunuyoruz onlar kimbilir nelerin peşinde...

aynen oyle her yolladıgımda vıcdan yapıyorum naptım ben dıye ama tutamıyorum kendımı onların umru degıl bencıller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…