iptal edip madama göz falı gönderdm çok heycanlı:)
göz falı konusunda cinler ile ilgili korkularınızın olmasına gerek yok. anneannemden öğrendiğim göz okuma ve his ile ilgili bir durum açıkçası bu.
ayrıca grafoloji eğitimim ve yine aileden gelme deneyim bilgi ve yeteneğim olduğuna inanıyorum. yüzyüze buluşmalarımda da bu tekniği çok kullanırım. yakında imza ve elyazısı falım onaylanmış olacak. bu falda daha başarılı olacağıma inanıyorum
bugün 50 fal baktım ve site daha fazlasına izin vermiyor. sabah en geç saat 8 e kadar falınıza bakıcam. oradan da size mesaj yolladım. kusura bakmayın ne olur
bugün 50 fal baktım ve site daha fazlasına izin vermiyor. sabah en geç saat 8 e kadar falınıza bakıcam. oradan da size mesaj yolladım. kusura bakmayın ne olur
ben önceden istanbuldaydım, şuan antalyadayım uzun süredir tanınıyorum çevremce yakında eskişehire geçiş yapmayı düşünüyorum. yüzyüze olunca elbette herşey çok daha farklı oluyor. ama yüzyüze olmayınca da farkedeceğiniz üzere enerji bağımız sayesinde bir sürü olumlu sonucan sebep olabiliyor bu durum. yüzyüze muhabbet ediyorum arkadaşlık kuruyorum müşterilerimle gelip gidiyorlar beraber zaman geçiriyoruz :) falcılık benim hayatımı oluşturan temel şeylerden biri. müşterilerim zamanla sıkı dostlarıma dönüşmüştür hep :) şöyle bir açıdan bakmanızı isterim bana sorduğunuz şeye: "neden herkesin istediği şey olmasın ki?" iki kişi karşılıklı aynı şeyi istiyor ama arada maddi veya çevresel bir engel var. beraber açtığımız kartlar bu kişinin bu sorunlarını hallediyor ve istediği şey oluyor. benim açtığım kartlar sadece ışık tutmaya değil, kartları açanın istediği şeye yönelmesini sağlayacak açıklamalar getiriyor. şahsen siteden pek bir maddi beklentim yok. günlük hayatta falcılıktan kazancım var yeterince fazlasında gözüm yok. ucuz olmasının sebebi bu. ben hem müşteri edinmek hem falcılık konusunda kendimi geliştirip tanıtmak için böylesine ucuz fiyatlarla ortaya çıktım. ama günde o kadar çok fal bakıyorum ki maddi getirisi de fazla olmaya başladı. yine de günlük 50 değil artık 25-30 fal bakıyorum. çünkü 30 dan sonra insan bitiyor artık :)
bunu herkese kavratmak isterdim. insanın istemediği şeyin başına gelmesi gerçekten garip bir durum. aslında psikolojinizi şekillendirir ve duygusal durumunuzu yönetirseniz niye başınıza bir sürpriz gelsin ki? elbette istediğiniz şeyler olacak. ama yine de müşterilerimin bazıları büyük umutsuzluk içerisinde olduğu için kendilerine ulaşmam gerçekten zor oluyor. ulaşınca kendilerini sıkıntılarının arasından çekebiliyorum ama bu süreç biraz uzayabiliyor benim açımdan. yani müşteriyi ikna etme süreci. çok teşekkürler ilginiz için
pekı yıldızname bakımını nasıl yapıyosunuz?yıldıznamede evlılık tarıhı verebılırmısınız?
merhaba size tüm baktırdığım fallarda durum analiziniz süperdi , tabiki gelecek çıkar yada çıkmaz ama ben kendi adıma çok memnun kaldım.İmza ve el yazısı falınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
valla bana söylediklerinden henüz olan yok,olmasını da istemem olumsuzdu çünkü:)ama sana ne çıktı,çok özel değilse yazarmısn?kızlarr defnee hakkında bı allahın kulu yazsın lutfen olumlu olumsuz beklıyorumm =))
valla bana söylediklerinden henüz olan yok,olmasını da istemem olumsuzdu çünkü:)ama sana ne çıktı,çok özel değilse yazarmısn?
kıznasıl soru bu, dürtme bizi şimdi
pekı yıldızname bakımını nasıl yapıyosunuz?yıldıznamede evlılık tarıhı verebılırmısınız?
kıznasıl soru bu, dürtme bizi şimdi
hadi hadiiii ben bılıyorum hepınızın asıl merak ettıgı bu bızı gıdı evde kalmış kızlar biziiiii
aılemle ılgılı annemın rahatsızlıgıyla ılgılı bıseyı bıldı ve bgn aynen o sekılde gercekleştı olay diğer olaylar benımle ılgılı o yuzden merakla beklıyorum banada tam tersı olumlu konuştu :S
Sizi dürtmüş olmayayım ama yıldıznamesini tavsiye ederim.
hadi hadiiii ben bılıyorum hepınızın asıl merak ettıgı bu bızı gıdı evde kalmış kızlar biziiiii
defnenin falını tekrar okudum,anı da bilememiş ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?