Binnaz Abla

merhaba size tüm baktırdığım fallarda durum analiziniz süperdi , tabiki gelecek çıkar yada çıkmaz ama ben kendi adıma çok memnun kaldım.İmza ve el yazısı falınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

bugün 50 fal baktım ve site daha fazlasına izin vermiyor. sabah en geç saat 8 e kadar falınıza bakıcam. oradan da size mesaj yolladım. kusura bakmayın ne olur

50 falmı fal bakımınız gayet özenli, detaylı, beğeniyorum yani sizin istanbula yolunuz hiç düşmüyor mu?

bugün 50 fal baktım ve site daha fazlasına izin vermiyor. sabah en geç saat 8 e kadar falınıza bakıcam. oradan da size mesaj yolladım. kusura bakmayın ne olur

çok enteresan oldu.fal attığımızı buraya yazardık.şu sıradayız falan derdik şimid siz cevap veriosunuz ahahah çok hoşuma gitti.
bu arada ben de dün size fal attım 2.falımdı az biraz kafam karıştı.

bende dayanamadım sıze ıskambıl attım ve ılgınıze cok sasırdım gercekten telwede fal baktırmayı sevmıyorum ama gercekten bılgılı ve donanımlı bı bayansınız bellı sımdıden teşekkurler demek dusuyo bıze sabah beklıycem falımı

pekı yıldızname bakımını nasıl yapıyosunuz?yıldıznamede evlılık tarıhı verebılırmısınız?

tabiki kusura bakmıyrm ama ne yalan söyleyeyim çok da falım gelmişti,neyse artk beklycez,çaresi yok(

valla bana söylediklerinden henüz olan yok,olmasını da istemem olumsuzdu çünkü:)ama sana ne çıktı,çok özel değilse yazarmısn?

aılemle ılgılı annemın rahatsızlıgıyla ılgılı bıseyı bıldı ve bgn aynen o sekılde gercekleştı olay diğer olaylar benımle ılgılı o yuzden merakla beklıyorum banada tam tersı olumlu konuştu :S

hadi hadiiii ben bılıyorum hepınızın asıl merak ettıgı bu bızı gıdı evde kalmış kızlar biziiiii

hahahhaha su anda krıze gırdım bgn cok yakın arkdaşlarımla bu konuda konuştuk hıc olmıycak bı ınsan evlenme teklıfı almış boy boy fotolar ne dedıkodu ne dedıkodu ıstemeyız desekte yok yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…