canımsın bıtanem özledınzmı gı benı ay canım yoklugum bellı oluymu gı canlarım hey kızlar kop kop ıopp everybody hobaa ayvalarım saradı oyy oy delı gonlum karadı oy oy b ahcevan geldii deh deh duldul deh deh dul dul sen bulbulsun bn bulbulKub hosgeldin bu son mapusluk olsun
Yalnız ben sizin falla alakalı yorumunuza dair tek bir cümle kurmadım?Ben bunu size bırakıyorum çünkü ben hem tellwede yazım hem istanbul fal topicinge yazım benim vicdanım rahat ben polemige girmiyorum bu topicin amacı begendiklerimiz ibegenmediklerimizi yazmak deilmi herkesi tek kalemle siliyorsunuz siz bunu fark etmek zor olmadı üstelik haksız bir uslupla insanı sucluyorsunuz şuan yaptıgınız gibi olmayan şeyden bir durum ortaya çıkırıp Hakka giriyorsunuz ben falları yasadım diyorum benim en begenndigim 3falcıyada boyle uslup kullanılınca tepki vermem kadar dogal ne olabilir..ben tartısmayacagım inanan inanır inanmayan inanmaz benim vicdanım temiz.....nokta
Evet.Hatta çok daha önce tuttu 2 hafta dedi baktıktan 4 gün sonra tuttu
ikinci falında da 3 hafta dedi 2 hafta sonra tuttu...Bana dediği analiz geleceğe yönelik bir kişini analizi ve durumuydu o tuttu birde hatta ben burda istanbul fal da ve tellwedede ilk 3falcım diye paylaşmıştım..birde biliyorsunuz az çok ben çok karamsar biriyim bana fallar çıkmıyor hiç diye bu topicte az ağlamadım ama blackın özellikle tarihleri zaten bende tuttu ki hala dediği iki şeyi biri maddiyatımla alakalı(3hafta sonra dediği şey) öbürü sevgilimle alakalı şeyi hala yaşıyorum etkisndeyim..benim 1.black 2.akrepgoz artık...
Yalnız ben sizin falla alakalı yorumunuza dair tek bir cümle kurmadım?
Arkadaşımız fikir sordu bende falcı hakkında oluşan kanaatimi paylaştım beni alıntılayarak yazarsanız bana cevap hakkı doğar doğal olarak.
Ne güzel uygun fiyatlı iyi bir yorumcu bulmuşsunuz belki bana baktığında gününde değildir, belki de hakikaten enerjidir ama kesinlikle atmasyondu falı. Bir daha denemeyeceğim,kimseye de tavsiye etmeyeceğim bir falcıyı kendi fikirlerimi beyan ettiğim bir çerçeve de silmemde de mantıksız bir durum göremiyorum? Sitede olduğuna kuvvetle ihtimal verdiğim hakkında da fikrim stabil. Tekrar söylüyorum ki; ben size nasıl beğenirsiniz? Demedim siz bana nasıl beğenmezsin? Demiş oldunuz
Bana verdiği tarih de hafta üzerindendi. Geçti.. bilmiyorum. Zaten bende zaman tutturan falcı çıkmadı henüz
pitoşummmBana da olmuyordu belli ki oan baktırdgımda olucak olan yakınmış olmuş
bana bir keresinde cafe falcısında 8ay sonra çıkmıştı ki oha felan yani olmuştum onada dedim hatta ne kadar geç çıktı diye çıkmış ya işte demişti
canımsın bıtanem özledınzmı gı benı ay canım yoklugum bellı oluymu gı canlarım hey kızlar kop kop ıopp everybody hobaa ayvalarım saradı oyy oy delı gonlum karadı oy oy b ahcevan geldii deh deh duldul deh deh dul dul sen bulbulsun bn bulbulkızlarrrrrrr
az daha gene kufur etcektım knk patlasın bızbızeyız cansın kızlarrrr gelın kızlarrrrFallar patir patir patliyor kub resmen iflas ediyoruz
Sakın aynı şeyi yaparsanız bu sefer geri dönüşünüz olmaz, Kazen diyeyim anlarsınız sanırım, neyse topikten gidiyorum.az daha gene kufur etcektım knk patlasın bızbızeyız cansın kızlarrrr gelın kızlarrrr
asla kufur yok ıkı gozum onume aksın sozzzzzSakın aynı şeyi yaparsanız bu sefer geri dönüşünüz olmaz, Kazen diyeyim anlarsınız sanırım, neyse topikten gidiyorum.
pitoşummm
cnm pitoşum sana fal bkcam bıtanemmmm muahh bnı sevıyunz demiAyyy kızz hoşgeldin canısı
kız ne sevimli buldum bu kısaltmayı valla güldürdün beni sevindim küboşşş
cnm pitoşum sana fal bkcam bıtanemmmm muahh bnı sevıyunz demi
bi çok falım çıkar cnm yarın gönder knkisen bakabiliyonmu ayol ayy tabi seviyoruz eglendiriyosun tatlım sevilmezmisin hadi bak bakıyım öküz yazacakmı diye..
bi çok falım çıkar cnm yarın gönder knki
kız valla bakıyom cansın sena huma cııktımı knkiHadi yaa senin fal baktıgını bilmiyordum içer atarm ayy şok oldum kız fal mı bakıyodun sen ovvv bravoo
bir sürü var hangisi? bunlar büyü gibi şeyler yahu bilemedim
Aynen.. özellikle kağıda kalp çiz iğne batır. Böyle arayacak/gelecekse aramasın/gelmesin
kız valla bakıyom cansın sena huma cııktımı knki
Dasdar blackpearl telwede değil mi arattım bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?