Binnaz Abla

Kub hosgeldin bu son mapusluk olsun
canımsın bıtanem özledınzmı gı benı ay canım yoklugum bellı oluymu gı canlarım hey kızlar kop kop ıopp everybody hobaa ayvalarım saradı oyy oy delı gonlum karadı oy oy b ahcevan geldii deh deh duldul deh deh dul dul sen bulbulsun bn bulbul kızlarrrrrrr

Yalnız ben sizin falla alakalı yorumunuza dair tek bir cümle kurmadım?
Arkadaşımız fikir sordu bende falcı hakkında oluşan kanaatimi paylaştım beni alıntılayarak yazarsanız bana cevap hakkı doğar doğal olarak.
Ne güzel uygun fiyatlı iyi bir yorumcu bulmuşsunuz belki bana baktığında gününde değildir, belki de hakikaten enerjidir ama kesinlikle atmasyondu falı. Bir daha denemeyeceğim,kimseye de tavsiye etmeyeceğim bir falcıyı kendi fikirlerimi beyan ettiğim bir çerçeve de silmemde de mantıksız bir durum göremiyorum? Sitede olduğuna kuvvetle ihtimal verdiğim hakkında da fikrim stabil. Tekrar söylüyorum ki; ben size nasıl beğenirsiniz? Demedim siz bana nasıl beğenmezsin? Demiş oldunuz

Bana verdiği tarih de hafta üzerindendi. Geçti.. bilmiyorum. Zaten bende zaman tutturan falcı çıkmadı henüz

Hayır ben tamamen falcı değil şeklindeki tutumunuza yorum taptım acıklamamaı da o şekilde yaptm cunku böyle olursa bu şekilde acıklama yapılırsa tamamen olumsuz etkileniyor dersiniz ki begenmedim dersinizki fal namına bir cumle yoktu ama bu kadar olumlu elektrik alınan birine ozellikle son gunlerde falcı bile deil şeklidne yorum biraz kotu kacıyor kusura bakmayın yani...ayrıca sitede mi deilmi bunlarla ilgilenmiyorum ben dedektif gibi birşeyleri yorumlama niyetim hiç olmadı ben sadece bu forumda gordugum birşey var bunu istanbul topicingede yasadım bir falcıyı begenmezsiniz olur biterde karalamaya gerek yok....kapatmaya gerek yok bir insanın kendisine tutan falcısının savunması da gayet dogal ben acıklamamı yaptım bitiriyorum...

Bana verdiği tarih de hafta üzerindendi. Geçti.. bilmiyorum. Zaten bende zaman tutturan falcı çıkmadı henüz

Bana da olmuyordu belli ki oan baktırdgımda olucak olan yakınmış olmuş
bana bir keresinde cafe falcısında 8ay sonra çıkmıştı ki oha felan yani olmuştum onada dedim hatta ne kadar geç çıktı diye çıkmış ya işte demişti

pitoşummm

Fallar patir patir patliyor kub resmen iflas ediyoruz

az daha gene kufur etcektım knk patlasın bızbızeyız cansın kızlarrrr gelın kızlarrrr
Sakın aynı şeyi yaparsanız bu sefer geri dönüşünüz olmaz, Kazen diyeyim anlarsınız sanırım, neyse topikten gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…