- 12 Ekim 2012
- 632
- 876
- 103
Amann hera dan uzak dur.. kaç çeşit isimle sayfa açıp kapatti. Paraları alıp sonra cirkeflesiyorlar. Bizim kübra ya yildiz yükseltme parası almıştı 300 TL... sonra da salladı kızı.
Bana falsepetinde Rezzan demişti.öyle ağırlık varmış ki bnde fincanıma bakarken gözlerinden yaşlar gelmiş
Ne kadar duygusal bir fincanım varmış kızlar ya
Yaaa banada hatta esnemisti esma falan da veriyor adetten ne de olsa hem fal bakip hem esma veriyorlar
Çok sağolunnAmann hera dan uzak dur.. kaç çeşit isimle sayfa açıp kapatti. Paraları alıp sonra cirkeflesiyorlar. Bizim kübra ya yildiz yükseltme parası almıştı 300 TL... sonra da salladı kızı.
Duanın zararı olmaz da receteyi aldigimiz yer ilginc. Yani gunaha giriyorsam sevabiyla gireyim diyorlar. Evet ya cok ksii faydasini gordu demisti deneyeyim diyecegim de ben rituel misali seyler yapamiyorum.7şer felak nas ayetel kürsiyi bir bardak suya oku iç dedi.böyle çok yapan kişiler bana dua ediyorlar demişti
Duanın zararı olmaz da receteyi aldigimiz yer ilginc. Yani gunaha giriyorsam sevabiyla gireyim diyorlar. Evet ya cok ksii faydasini gordu demisti deneyeyim diyecegim de ben rituel misali seyler yapamiyorum.
Rezzanlarin 2side fos ya. Falalem + falsepeti
Yok canım onu soylemedi banaAhaaaa bu cümlede var bende
senin yapabilecegin bir sey yok ipler karsı tarafın elinde, kesinlikle adım atma ama bu adam hayırlı gelecek.....
"Uzun vade de iyi ki olmuş bu ayrılık diyeceksin" de var mı sende
kızlar birşey daha merak ediyorum.bugün de bir merakım üstüm de
Tuğçe ışınsu "arama ritüel "i var denediniz mi hiç ?
Benim üçünçü denemem ya olaçağı vardı ya da bu ritüel işe yarıyor
Aramasını beklediğiniz biri varsa isterseniz deneyin belki işe yarar sizde de
bir sürü var hangisi? bunlar büyü gibi şeyler yahu bilemedim
Arttıkl kafayı yedırttıler bıze... falsepeti yazıklar olsunn sendemı demek ıstıyorum( bıryolun var ve telwe zaten cadı kazanı falalem desen muammaaa bınnazda da ASENAT dışında yorumcu yokk (( onuda yakala yakalayabılırsennn tutkı yakaladın beklekı yorumlasınnn..artık yüzyüze yorumlara donmek ıyı beşiktaşta hande varmış onamı gıtsem dedım ? Hera varmış telden bakan ınstagramda sıtesı var ama hiççççççç gönlümden gelmedı herkese yıldızın düşük dıyomuş (( ben zaten yerlerdeyım yıldızım yuksek olsa ne yazar..bısuru isim var ama ne yapıcam fıkrım yok
blackpearl falcı değil iddia ediyorum enerji falan değil onun faldan anladığı yok, ecem eski özeninde olsaydı dikkate al derdim ama salllıyor milleti, geysuya baktıralı çok oldu ama anda fena değildir
Dasdar pearl verdiği zamanı tutturdu mu peki. Analiz ve tarifler bende de tuttu. Ama tarihler çoktan geçti bende. Sende nasıldı?
Yani o kadar mükemmel bir falcıysa bence ben söylemeden de beğendiğinizi böyle güzelce,detaylıca belirtebilirdiniz ben beğenmedim. Kendisinin de bu sitede olduğuna %90 eminim bu yüzden de niye beğenmediğimi detaylandıramayacağım.Ben blackpearl'e 3kez baktırdım birinde kart ikisinde kahve olmak üzere..Bu zaman kadar baktırdıklarım arasında gerek yüzyüze olsun gerekse online olsun en iyi ilk 3e giriyor diyorum
ve en azından hani siz elektrik alamadıysanız begenmediyseniz bile o falcı deil şeklinde yorum yapmamanız lazımdı aslında çünkü bana ve birkaç kişiyede burdan takiğ ettiğim kadarıyla Çok yakın bir gelecekte dedikleri şeyler çıkmış..keşke 'o falcı değil' demeseydiniz çünkü bana iddia ediyorumki 3 falındada dediği şeylerin yüzde 70i çıktı evet kısa ve öz bakıyor ama çıkıyor dedikleri...
Ben son günlere biraz problem yaşadım özel hayatımı anlatmıyorum ama şöyle diyebilirim neler çıktı derseniz
-ilk falında sevgilimin tipini tarif ettiki öyle bir ozelligi vardı bariz atıpta tutulcak şey deildi onu bildi ama geleceğe yönelik bildi yani sevgilin şu şu tipte biri yakında onla konuşman olucak çok sevinceksin....diyip ayrıntıyı anlatmıyorum özel hayatımı sonundada şöyle hissedeceksin demişti ve ben 4 gün sonra onu yaşadım hissettiğim şeyleri de 1haftadır yaşamaktayım
-ikinci falında maddiyatımla alakalı asla olmaz dediğim bir şeyi geleceğe yönelik söyledi ben iplemedim çünkü dedim ya inanmıyordum çıkacagına...geçen hafta cuma günü bunu yaşadım
-üçüncü falındada yine biriyle görüşmem olucagını söyledi söylediği kişini fiziksel özelliklerini anında bildi
en önemliside benim ruh halimi gelecekteki sevgilimin bana acıklamasını ve o maddiyatla ilgili durumu cok kısa sürede bilmesiydi ki böyle tutturan birine FAlcı demem de ne derim bilemedim bunu yazmayı görev biliyorum kızlar...
Yani o kadar mükemmel bir falcıysa bence ben söylemeden de beğendiğinizi böyle güzelce,detaylıca belirtebilirdiniz ben beğenmedim. Kendisinin de bu sitede olduğuna %90 eminim bu yüzden de niye beğenmediğimi detaylandıramayacağım.
1-2 tane tamamen alakasız tespit yapmış olmasaydı ben de böyle düşünmezdim,böyle düşündüğüm,düşündüğümü paylaştığım için de pişman mı olmalıyım anlmadım
Kub hosgeldin bu son mapusluk olsunkızlarr ben geldım kızlarrrr hey kzmnt masal kızı uujttunuz benı kızlarrrrrrkızlar ben geldım hobaaa kop kop koppp coşalım kızlar heyooo ben geldım kızlarr loooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?