Binnaz Abla

Amann hera dan uzak dur.. kaç çeşit isimle sayfa açıp kapatti. Paraları alıp sonra cirkeflesiyorlar. Bizim kübra ya yildiz yükseltme parası almıştı 300 TL... sonra da salladı kızı.

Aman falcılar artık Havas ilmine mi başladılaryazık kıza.parayı alıp erteleyip çirkefe bağlıyorlar
Bnmde yıldızım çok alçak.astroloji haritamda da çıktı.kafamdan atmıyorum.
BEnden tavsiye olmaz ama sakın kanmayın derim başka bişey demem

Bana falsepetinde Rezzan demişti.öyle ağırlık varmış ki bnde fincanıma bakarken gözlerinden yaşlar gelmiş
Ne kadar duygusal bir fincanım varmış kızlar ya

Gece gece sinirlendim yine ya .. ne biliyim üslup olayini davranislarini verdigim parayi bir kenara koyuyorum sonucta Fal denen seyin uydurma olusunu bir tarafa koyuyorum , nasipte olan varsa oluyor olmayacaksa ne kadar zorlasak da olmuyor olcak mi olmicak mi diye bilmek istiyoruz ama sonucta bildigini iddaa edenlerle dustugumuz durumda ortada.. Artik daha fazla aci tecrube yasamadan birakmaya calismaliyiz kizlar.. bugun @zehrina nin yazdigi uzun fal aslinda hepimizin 1 senesinin ozeti birakanlar zaten bunun aci tecrubesini yasamis oluyor , birakamayanlar icinde bizim yasadiklarimiz malum kizlar en sonunda geldiginiz nokta magduriyet oluyor baska da bisey olmuyor kimseyi suclayamiyorum da kizamiyorum da cunku gercekten bir cesit bagimlilik.Falcilara durust degilsiniz desem bence bana bakip kocaman bir kahkaha atar canim ben evimden gelecegi gordugumu iddaa ediyorum sen daha hangi kafayla benim durustlugumu sorguluyosun der .. oyuzden yine kotuyu soyletme derler ya eskiler , bizim irademizle bu işi bitiricez en azindan kendi adimiza

Yaaa banada hatta esnemisti esma falan da veriyor adetten ne de olsa hem fal bakip hem esma veriyorlar

7şer felak nas ayetel kürsiyi bir bardak suya oku iç dedi.böyle çok yapan kişiler bana dua ediyorlar demişti

Amann hera dan uzak dur.. kaç çeşit isimle sayfa açıp kapatti. Paraları alıp sonra cirkeflesiyorlar. Bizim kübra ya yildiz yükseltme parası almıştı 300 TL... sonra da salladı kızı.
Çok sağolunn

7şer felak nas ayetel kürsiyi bir bardak suya oku iç dedi.böyle çok yapan kişiler bana dua ediyorlar demişti
Duanın zararı olmaz da receteyi aldigimiz yer ilginc. Yani gunaha giriyorsam sevabiyla gireyim diyorlar. Evet ya cok ksii faydasini gordu demisti deneyeyim diyecegim de ben rituel misali seyler yapamiyorum.

Rezzanlarin 2side fos ya. Falalem + falsepeti

Doğru diyorsun canım.her dua herkeste aynı etkiyi göstermez

Ahaaaa bu cümlede var bende
senin yapabilecegin bir sey yok ipler karsı tarafın elinde, kesinlikle adım atma ama bu adam hayırlı gelecek.....
"Uzun vade de iyi ki olmuş bu ayrılık diyeceksin" de var mı sende

Yok canım onu soylemedi bana

bir sürü var hangisi? bunlar büyü gibi şeyler yahu bilemedim

Hande'yi bi dene derim:)

blackpearl falcı değil iddia ediyorum enerji falan değil onun faldan anladığı yok, ecem eski özeninde olsaydı dikkate al derdim ama salllıyor milleti, geysuya baktıralı çok oldu ama anda fena değildir

Ben blackpearl'e 3kez baktırdım birinde kart ikisinde kahve olmak üzere..Bu zaman kadar baktırdıklarım arasında gerek yüzyüze olsun gerekse online olsun en iyi ilk 3e giriyor diyorum
ve en azından hani siz elektrik alamadıysanız begenmediyseniz bile o falcı deil şeklinde yorum yapmamanız lazımdı aslında çünkü bana ve birkaç kişiyede burdan takiğ ettiğim kadarıyla Çok yakın bir gelecekte dedikleri şeyler çıkmış..keşke 'o falcı değil' demeseydiniz çünkü bana iddia ediyorumki 3 falındada dediği şeylerin yüzde 70i çıktı evet kısa ve öz bakıyor ama çıkıyor dedikleri...
Ben son günlere biraz problem yaşadım özel hayatımı anlatmıyorum ama şöyle diyebilirim neler çıktı derseniz
-ilk falında sevgilimin tipini tarif ettiki öyle bir ozelligi vardı bariz atıpta tutulcak şey deildi onu bildi ama geleceğe yönelik bildi yani sevgilin şu şu tipte biri yakında onla konuşman olucak çok sevinceksin....diyip ayrıntıyı anlatmıyorum özel hayatımı sonundada şöyle hissedeceksin demişti ve ben 4 gün sonra onu yaşadım hissettiğim şeyleri de 1haftadır yaşamaktayım

-ikinci falında maddiyatımla alakalı asla olmaz dediğim bir şeyi geleceğe yönelik söyledi ben iplemedim çünkü dedim ya inanmıyordum çıkacagına...geçen hafta cuma günü bunu yaşadım

-üçüncü falındada yine biriyle görüşmem olucagını söyledi söylediği kişini fiziksel özelliklerini anında bildi

en önemliside benim ruh halimi gelecekteki sevgilimin bana acıklamasını ve o maddiyatla ilgili durumu cok kısa sürede bilmesiydi ki böyle tutturan birine FAlcı demem de ne derim bilemedim bunu yazmayı görev biliyorum kızlar...

Dasdar pearl verdiği zamanı tutturdu mu peki. Analiz ve tarifler bende de tuttu. Ama tarihler çoktan geçti bende. Sende nasıldı?

Dasdar pearl verdiği zamanı tutturdu mu peki. Analiz ve tarifler bende de tuttu. Ama tarihler çoktan geçti bende. Sende nasıldı?

Evet.Hatta çok daha önce tuttu 2 hafta dedi baktıktan 4 gün sonra tuttu
ikinci falında da 3 hafta dedi 2 hafta sonra tuttu...Bana dediği analiz geleceğe yönelik bir kişini analizi ve durumuydu o tuttu birde hatta ben burda istanbul fal da ve tellwedede ilk 3falcım diye paylaşmıştım..birde biliyorsunuz az çok ben çok karamsar biriyim bana fallar çıkmıyor hiç diye bu topicte az ağlamadım ama blackın özellikle tarihleri zaten bende tuttu ki hala dediği iki şeyi biri maddiyatımla alakalı(3hafta sonra dediği şey) öbürü sevgilimle alakalı şeyi hala yaşıyorum etkisndeyim..benim 1.black 2.akrepgoz artık...

Yani o kadar mükemmel bir falcıysa bence ben söylemeden de beğendiğinizi böyle güzelce,detaylıca belirtebilirdiniz ben beğenmedim. Kendisinin de bu sitede olduğuna %90 eminim bu yüzden de niye beğenmediğimi detaylandıramayacağım.
1-2 tane tamamen alakasız tespit yapmış olmasaydı ben de böyle düşünmezdim,böyle düşündüğüm,düşündüğümü paylaştığım için de pişman mı olmalıyım anlmadım

Ben bunu size bırakıyorum çünkü ben hem tellwede yazım hem istanbul fal topicinge yazım benim vicdanım rahat ben polemige girmiyorum bu topicin amacı begendiklerimiz ibegenmediklerimizi yazmak deilmi herkesi tek kalemle siliyorsunuz siz bunu fark etmek zor olmadı üstelik haksız bir uslupla insanı sucluyorsunuz şuan yaptıgınız gibi olmayan şeyden bir durum ortaya çıkırıp Hakka giriyorsunuz ben falları yasadım diyorum benim en begenndigim 3falcıyada boyle uslup kullanılınca tepki vermem kadar dogal ne olabilir..ben tartısmayacagım inanan inanır inanmayan inanmaz benim vicdanım temiz.....nokta

kızlarr ben geldım kızlarrrr hey kzmnt masal kızı uujttunuz benı kızlarrrrrr kızlar ben geldım hobaaa kop kop koppp coşalım kızlar heyooo ben geldım kızlarr loooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…