Binnaz Abla

ben gerçekten merak ettim. falda nasıl bir alaka kurup evinden bahsetmiş olabilir? özel bir kısım yoksa atarsan dinlerim

Kendi ayaklarına sıktılar yılbaşında bile baktıran olmadı bence bu cevap onlara kafi:)

Hahaha bağğğzıı yerlerr biz ona ipliklerinin pazara çıktığı KK diyoruz

13 OCAK İÇİN GÜZEL HABERLERİM VAR. DEDİKLERİMİ BIREYSEL ALINIZ. GLOBAL ETKİLER KARIŞIK VE DE ZAYIF.

Venus ve Neptün Balık'ta kavuşuyor.

Yani; Biz olmanın güzelliğinden faydalanmak için paha biçilemez bir enerjidir.

Velev ki sevdiğiniz yok. Bu sefer kendi yalnızlığınizda mutlu yükselmeye acik olun.

Biri varsa da zaten değmeyin keyfinize. Dağ gibi 1 aylık bir Merkür iyice uzaklaşırken ve hala siz kopmadan devamsaniz; şartlar ne olursa olsun birbirinizi ödüllendirin.

DUALARIN DİREKT VE UHREVI OLARAK SEMAYA INTIKALI COK YÜKSEK OLACAKTIR. ISTER MEDİTASYON YAPIN, ISTER DUA EDİN, ISTER NAMAZ KILIN, ISTERSENIZ BIRILERINE DESTEK OLUN. KARIŞAMAM, KARIŞILMAZ. ÇOK EFEKTİF HİSSEDİP YAŞAYACAGINIZI DÜŞÜNÜYORUM.

♆♀ UZUN ZAMANDIR BEKLENEN PARA, İŞ, SAĞLIK VE DUYGUSAL HABERLERİN YA DA ATILIMLARIN GERÇEKLESME ZAMANLARINDAN "BİRİDİR".

UMUDUNUZ YOKSA VE HALA UMUDA KATIK EDİYORSANIZ BIR ŞEY DIYEMEM. GELIR GEÇER BU ENERJİ.

ARI VE TEMIZ OLAN ŞEYLER TITRESTIRIN. GÜZEL SEYLER NIYET EDIN.
BIR DE SIZE BIR SIR; TÜM DİNLERDE OLDUĞU ÜZERE "ÖNCE CEM'İ CÜMLE SONRA BEN" BAKIŞ AÇISINDAN YOLA ÇIKARAK DÜNYA VE INSANLIK İÇİN DE BIR DİLEK YÜKSELTİN. BAKIN O ZAMAN EVRENSEL MEKANİZMA NASIL NIYET EKENI KAYIRIYOR. SÖZ DE HEP YAPIYORUM DEMEYIN. ÇOĞU KANDIRMACA SIZ DE BILIYORSUNUZ. ICTEN OLALIM.

Alıntı

Arttıkl kafayı yedırttıler bıze... falsepeti yazıklar olsunn sendemı demek ıstıyorum( bıryolun var ve telwe zaten cadı kazanı falalem desen muammaaa bınnazda da ASENAT dışında yorumcu yokk(( onuda yakala yakalayabılırsennn tutkı yakaladın beklekı yorumlasınnn..artık yüzyüze yorumlara donmek ıyı beşiktaşta hande varmış onamı gıtsem dedım ? Hera varmış telden bakan ınstagramda sıtesı var ama hiççççççç gönlümden gelmedı herkese yıldızın düşük dıyomuş(( ben zaten yerlerdeyım yıldızım yuksek olsa ne yazar..bısuru isim var ama ne yapıcam fıkrım yok

hera dediğin hera bakımsa bulaşma ona. tam hatırlamıyorum ama bazı olaylar dönmüştü. lebara yardımcı olmuştu hatta

Tellwe'de iade vermiyor evet. Sırf yeşil çingene için kredi yüklemiştim o zaman. O da iade etti. Dedim kredimi iade almak istiyorum falcı falımı iade etti. Neymiş yüzlerce falcı varmış tellwe'de illa ki biri bana uygun olurmuş. Sanki ben görmüyorum o falcıları. Evet var, var ama tırt hepsi.

Amann hera dan uzak dur.. kaç çeşit isimle sayfa açıp kapatti. Paraları alıp sonra cirkeflesiyorlar. Bizim kübra ya yildiz yükseltme parası almıştı 300 TL... sonra da salladı kızı.

Sen saka yapiyosun falalem rezzan abla seruven miymis
Evet... serüvenin baktığı kitap falını fal sepetinde rezzan bana sesli okudu....anladık parayı seviyorsunuz. Nasıl kazandığınızında bir ehemmiyeti yok sizin için o da tamam... Eee tamam bir şekilde bizde bulaştık fal denen çukura ona da tamam ama bu kadarda salak yerine koymayın inşanı di mi ?
Serüven olarak kitap falında beğenmiştim. Kitaptaymış keramet....
Rezzan olarak da kitap falını okudu işte.
Hep aynı soruyu sordum isimde aynı olunca açtı okudu... tek sefer kandırdın beni... o para hiccccc bitmez rezzan abla....

Canim falsepeti de saygisiz tayfaya katildiysa emin ol bende gitmem cok yazik etmis falsepeti onlarin icinde en iyi site yonetimi diyebilirdim.. sunu anlamiyorlar sanirim 1 kisiye yaptiginiz saygisizlik aslinda sizin kendi seviyenizi belli ediyor 30 40 lirayla siteniz batmazdi ama bu uslup tarziyla siz kendinizi belli ettiniz. Ayni seyi telwe yonetimi bana famanin yaptigi saygisizligi ortbas etmeye calisirken onlara da soylemistim.Çok yazik isletme sahibi olmanin gerektirdigi onurlu davranisa sahip olamayisiniz.

Ha falsepeti bir de fal alem de rezzan abla var da ben ona fal atardim arada bir ,falsepeti rezzani hic denememistim ayrica isim mi kalmadi ya rezzan ismi 10 yerde kullaniliyor
Fal sepeti değil afedersin. Falalem rezzan...

Verdikleri para ile batmazlar ve en iğrenç olan kısım maillerimi engellemiş olmaları...Tek bir yerden mail atmak yerine başka yerden mail atamam sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…