ben gerçekten merak ettim. falda nasıl bir alaka kurup evinden bahsetmiş olabilir? özel bir kısım yoksa atarsan dinlerimİsteyene falıda atabilirim 16 dakikaya yakın fal zaten.On üç dakika çiçek böcek geri kalan üç dakikası mimar ya da bankacı olacakmışım bu arada ben sözel bölüm bitiren bir öğretmen adayıyım...Fal için üç dakika dediysem arada evini mumlarla donatmış evi havuz falan manzaralı imiş.Onları anlatmış.
Bende aynenben gerçekten merak ettim. falda nasıl bir alaka kurup evinden bahsetmiş olabilir? özel bir kısım yoksa atarsan dinlerim
Kendi ayaklarına sıktılar yılbaşında bile baktıran olmadı bence bu cevap onlara kafi:)M Motherofdragon deyince benim de aklıma şu geldi. famanın sayfasında yazanı gördünüz mü? bana özellikle yazılmış gibi geldi çünkü:
"Öncelikle hayran kaldım yorumunuza..Sizin için bazı yerlerde bazı olumsuz yorumlar gözüme çarpıyor lakin birkaç kişinin ütopik dünyaya alışkın tavırları ve çocukça halleri diyip gülüp geçiyoruz:) Siz enerjinizi sağlam tutun,iyi olanlar hep çamurlanır kötü olanlar da hayal dünyalarında olmayacak şeylerin hayali ile ömür geçirirler.Ağzınıza sağlık."
burda bize yaptıklarını söylediğimiz dönemde hep 1 puanları var. arkasından 5ler başlamış yine. fakat ne hikmetse hiiiiç sırada bekleyen görmüyorum :)
"Öncelikle hayran kaldım yorumunuza..Sizin için bazı yerlerde bazı olumsuz yorumlar gözüme çarpıyor lakin birkaç kişinin ütopik dünyaya alışkın tavırları ve çocukça halleri diyip gülüp geçiyoruz:) Siz enerjinizi sağlam tutun,iyi olanlar hep çamurlanır kötü olanlar da hayal dünyalarında olmayacak şeylerin hayali ile ömür geçirirler.Ağzınıza sağlık."
Dinledim ben böyle bir fal görmedim hiçbir şey dememiş kadın resmen denizi anlatmış denizi övmüş bilimsel bilgiler vermiş neyin kafası bu?gönderdim kızlar...
hera dediğin hera bakımsa bulaşma ona. tam hatırlamıyorum ama bazı olaylar dönmüştü.Arttıkl kafayı yedırttıler bıze... falsepeti yazıklar olsunn sendemı demek ıstıyorum( bıryolun var ve telwe zaten cadı kazanı falalem desen muammaaa bınnazda da ASENAT dışında yorumcu yokk (( onuda yakala yakalayabılırsennn tutkı yakaladın beklekı yorumlasınnn..artık yüzyüze yorumlara donmek ıyı beşiktaşta hande varmış onamı gıtsem dedım ? Hera varmış telden bakan ınstagramda sıtesı var ama hiççççççç gönlümden gelmedı herkese yıldızın düşük dıyomuş (( ben zaten yerlerdeyım yıldızım yuksek olsa ne yazar..bısuru isim var ama ne yapıcam fıkrım yok
Sen saka yapiyosun falalem rezzan abla seruven miymisFalalemde diğer sitelerde fal bakanların yedeği gibi... Yorumcularının hepsi başka sitelerde başka isimle biliniyor...
Bknz: Telwe Serüven = Rezzan Abla
Amann hera dan uzak dur.. kaç çeşit isimle sayfa açıp kapatti. Paraları alıp sonra cirkeflesiyorlar. Bizim kübra ya yildiz yükseltme parası almıştı 300 TL... sonra da salladı kızı.Arttıkl kafayı yedırttıler bıze... falsepeti yazıklar olsunn sendemı demek ıstıyorum( bıryolun var ve telwe zaten cadı kazanı falalem desen muammaaa bınnazda da ASENAT dışında yorumcu yokk (( onuda yakala yakalayabılırsennn tutkı yakaladın beklekı yorumlasınnn..artık yüzyüze yorumlara donmek ıyı beşiktaşta hande varmış onamı gıtsem dedım ? Hera varmış telden bakan ınstagramda sıtesı var ama hiççççççç gönlümden gelmedı herkese yıldızın düşük dıyomuş (( ben zaten yerlerdeyım yıldızım yuksek olsa ne yazar..bısuru isim var ama ne yapıcam fıkrım yok
Evet... serüvenin baktığı kitap falını fal sepetinde rezzan bana sesli okudu....anladık parayı seviyorsunuz. Nasıl kazandığınızında bir ehemmiyeti yok sizin için o da tamam... Eee tamam bir şekilde bizde bulaştık fal denen çukura ona da tamam ama bu kadarda salak yerine koymayın inşanı di mi ?Sen saka yapiyosun falalem rezzan abla seruven miymis
Canim falsepeti de saygisiz tayfaya katildiysa emin ol bende gitmem cok yazik etmis falsepeti onlarin icinde en iyi site yonetimi diyebilirdim.. sunu anlamiyorlar sanirim 1 kisiye yaptiginiz saygisizlik aslinda sizin kendi seviyenizi belli ediyor 30 40 lirayla siteniz batmazdi ama bu uslup tarziyla siz kendinizi belli ettiniz. Ayni seyi telwe yonetimi bana famanin yaptigi saygisizligi ortbas etmeye calisirken onlara da soylemistim.Çok yazik isletme sahibi olmanin gerektirdigi onurlu davranisa sahip olamayisiniz.BURADAN DA YAZIYORUM DANDİK FAL SEPETİ UMARIM OKURSUNUZ
ON ÜÇ DAKİKALIK FAL KISMINDA YORUMCUNUZ KENDİ EVİ ÇİÇEKLERİNİ ANLATTI VE SİZİN DEDİĞİNİZ TEK ŞEY 'içinden geçenleri söylemiştir yorumcumuz bir şey diyemeyiz tutmamış olabilir'
Verilen ücreti de iade yapmamak nasıl terbiyesizliktir bu nasıl bir sizin söylemeniz ile ciddi bir kurumdur.
Burayı eminim okuyorsunuzdur hayatım boyunca ne böyle bir kepazelik gördüm ne bir şey duydum!
Ha falsepeti bir de fal alem de rezzan abla var da ben ona fal atardim arada bir ,falsepeti rezzani hic denememistim ayrica isim mi kalmadi ya rezzan ismi 10 yerde kullaniliyorEvet... serüvenin baktığı kitap falını fal sepetinde rezzan bana sesli okudu....
Fal sepeti değil afedersin. Falalem rezzan...Ha falsepeti bir de fal alem de rezzan abla var da ben ona fal atardim arada bir ,falsepeti rezzani hic denememistim ayrica isim mi kalmadi ya rezzan ismi 10 yerde kullaniliyor
Verdikleri para ile batmazlar ve en iğrenç olan kısım maillerimi engellemiş olmaları...Tek bir yerden mail atmak yerine başka yerden mail atamam sanki...Canim falsepeti de saygisiz tayfaya katildiysa emin ol bende gitmem cok yazik etmis falsepeti onlarin icinde en iyi site yonetimi diyebilirdim.. sunu anlamiyorlar sanirim 1 kisiye yaptiginiz saygisizlik aslinda sizin kendi seviyenizi belli ediyor 30 40 lirayla siteniz batmazdi ama bu uslup tarziyla siz kendinizi belli ettiniz. Ayni seyi telwe yonetimi bana famanin yaptigi saygisizligi ortbas etmeye calisirken onlara da soylemistim.Çok yazik isletme sahibi olmanin gerektirdigi onurlu davranisa sahip olamayisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?