bende hiç başkasının falına bakmaktan hoşlanmam, bir kere yeğenime bakmıştım çok stresliydi okulu kazanamıcam diye. içimden gelip bakmıştım o zaman, yok kazanacaksın demiştim. imkansız demişti kazanmıştı o zaman.
yani aslında fal birazda isteyerek yapmak lazım, ozaman tam bir konsantre sağlanıyor. sabır lazım..Benimde en son yapacağım şey fal bakmak olur herhalde.
varmı yok mu bilemiyorum ama,, olumsuzda görse bence söylemeli diye düşünüyorum.
Bende olumluydu sonuç olarak,sonuca giden detaylarda olumsuzluklarda vardı.kızlar madamsalunun olumsuz konuştuğu kimse var mı?
ben varım kızlar... yani ben varım derken hem olumlu hem olumsuz..sana döncek ama hayırlı değil senin hakkın demiş..alcanzar okudu falımı...olumlu olumssuzz ikiside bi arada
Bende olumluydu sonuç olarak,sonuca giden detaylarda olumsuzluklarda vardı.
Ya benimde mesela aynen senin gibi bence olma ihtimali çok çok zayıf birşeye olumlu bir sonuç yazmış.Ancak şöylede bişey var;evet bence olasılığı çok zayıf ama Madam öyle mantıklı bir yorum getirmiş ki onu okuyunca böylede olabilir aslında diye düşündüm.Ya Madam bugün yine girsede buraya döksek yine içimizi ona.ben ses etmedim ama 2 fal bakmıştı bana olumluydu ikiside.ha ne güzel inşallah olur.ama ihtimal vermeyeceğim şeyler çok zorun zoru olsa bir derece diyeyim.ama ihtimal bile vermediğim birşey.birde şimdi fal yorumlarına bakıyorum onlar da hep olumlu
kizlar cok uzgunum cokyok boyle bir aci
9 aydir bekledigim sozde ADAM eski sevgilisi ile nisanlanmis
hayatinda birini goremedim diyenler nesibe rezzan mert venus istabul topigi burak ankaradan hepsi deyim artik nisan yasemin eylul pinar semrin vs vs vs akliniza kim geliyorsa iste
son attigim fal melege kahveydi o dedi ki cok net baskasi var ! ve eski sevgilisini tarif etti ve evet o cikti
hakkim helal degil bu ADAM a zaten beni uzenler hep mutlu hep
Ya benimde mesela aynen senin gibi bence olma ihtimali çok çok zayıf birşeye olumlu bir sonuç yazmış.Ancak şöylede bişey var;evet bence olasılığı çok zayıf ama Madam öyle mantıklı bir yorum getirmiş ki onu okuyunca böylede olabilir aslında diye düşündüm.Ya Madam bugün yine girsede buraya döksek yine içimizi ona.
gormedin galiba reklam amacli uyelik oldugu icin iptal edildi madaminizin uyeligi ki sebep mantikli her falci girip burada yorum yapsa ne olur
en azından acık acık yazdı kım oldugunu barı sınsılık yapmadıo hosuma gıttı
saklamaması güzel.. birde falcılar olumsuz yorum yapıldığı zaman girip sataşıyorlar. en azından madam salu böyle birşey yapmadı.
evet canim tez vakitte cikan fallar bizim olsun sen ne baktirdin ona?
kahve ve göz falı baktırmıştım. hisleri gerçekten kuvvetli. pes yani nasıl bu kadar kuvvetli, şaşıyorum hala.
en azından acık acık yazdı kım oldugunu barı sınsılık yapmadıo hosuma gıttı
zaman verdimi canim?bende hicbir bilgi vermedim sona sok olmustum bakalim merakla bekliorum
Ya zaten herkese bilmesi imkânsız.Yok öyle bi falcı örneği.Mesela Venusamber; aynen dediğin gibi bende öyleydim,beklentim büyüktü ancak bana çok vasat geldi,üstelik an ile ilgili bilemedikleride var ama burda ondan memnun kalanlarda var.Hiç belli olmuyor işte ya.Bazende mesela ilk falda çok memnun kalıyosun ikinci üçüncü falda aynı falcı ama foss.Nedir bunun sırrı bilemedim.ayrıca bende burda okuyarak çok büyük umutlarla tarot attım tekrar tekrar okuyorum hiçbişşeyy yok yani anlamıyorumm.
yok zaman falan vermemiş. sormadımda zaten.. sonra zamana takılıp kalıyorum.. sana zaman vermiş mi? sen sordun sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?