Anlasam bu forumda olmam kinbr cnm tarottanb anlarmsın ve truyadan
madeleineto kız sen hesabı nerden sildin
Site hacklendi benna hala online
bilgisayardan giriş yaptım canım.telefonda göremedim.
profil kısmında bilgilerimiz var ya ad soyad cep tel falan.Oranın en altında hesabı sil diyor
aynen. ben onun işaretli olduğunu fark etmeden kaydetmişim bir kereBen de ahımızın tuttuğunu düşündümPatır patır ekrana bildirimler düşünce aha dedim binnaz hacklendi kesin
Benim kart bilgilerim kayıtlı değildi ve asla hiçbir siteye kart bilgilerinizi kaydetmeyin. Binnaz da ödeme sayfasında otomatik olarak tik işareti koyuyor fark etmeden kaydetme ihtimali bile çok yüksek. Ben ilk gördüğümde uyuz oldum insan bi sorar -çünkü bazı siteler öyle- bilgilerinizi kaydetmek istiyor musunuz?- diye sormadı bile. Hemen kutucuğa onay işaretini koyuyor ben kaldırmıştım.
Ama yine de bende şüpheye düştüm.
Kızlar size bir kuşkumdan bahsedeceğim........
Ben burda bennayı eleştirirken farkettiyseniz bir abla gelip pembeci ne demek falan diyip yorum atmıştım sonra baktım profiline hiç buraya yada bir fal topiğine yorum atmamış benna eleştirisine yorum atmış.. sonrada benna bana itafen durum güncellemesi yapıp gerçekleri söylüyorum falan gibisinden bir şey yazmıştı........ sonra ben burda benna hep online oluyor diye takılırken kendisi 1 gün boyunca hiç yapmadığı bir şey yaptı ve çevrimdışı oldu??
ben ulaştım hacklenme yok kendi site arızaları denemeleriymiş...100 kredi de hediye göndermiş.Binnaz'ın bir açıklama yapması gerekiyor. İletişimden ulaşan var mı?
Katılıyorum onun için mi fal atsakŞU BINNAZIN OĞLU COK YAKSIKLI KIZLAR YA DEMİ
ajım lutfen teşekkürlerkızlar vatsab grubu kuralım ya
Katılıyorum onun için mi fal atsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?