Binnaz Abla

Ben de ahımızın tuttuğunu düşündüm Patır patır ekrana bildirimler düşünce aha dedim binnaz hacklendi kesin
Benim kart bilgilerim kayıtlı değildi ve asla hiçbir siteye kart bilgilerinizi kaydetmeyin. Binnaz da ödeme sayfasında otomatik olarak tik işareti koyuyor fark etmeden kaydetme ihtimali bile çok yüksek. Ben ilk gördüğümde uyuz oldum insan bi sorar -çünkü bazı siteler öyle- bilgilerinizi kaydetmek istiyor musunuz?- diye sormadı bile. Hemen kutucuğa onay işaretini koyuyor ben kaldırmıştım.

Ama yine de bende şüpheye düştüm.

Kızlar size bir kuşkumdan bahsedeceğim........
Ben burda bennayı eleştirirken farkettiyseniz bir abla gelip pembeci ne demek falan diyip yorum atmıştım sonra baktım profiline hiç buraya yada bir fal topiğine yorum atmamış benna eleştirisine yorum atmış.. sonrada benna bana itafen durum güncellemesi yapıp gerçekleri söylüyorum falan gibisinden bir şey yazmıştı........ sonra ben burda benna hep online oluyor diye takılırken kendisi 1 gün boyunca hiç yapmadığı bir şey yaptı ve çevrimdışı oldu??

aynen. ben onun işaretli olduğunu fark etmeden kaydetmişim bir kere

Sonuç benna senin yazılarını takip ediyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…