Binnaz Abla

Kızlarrrrr oğlu için atacaksanız annesi online iken atmak gerekirdi
aman ankarada o bnm bağlı oldugum yapım şirketine bağlı samet hocadan biliyom modellik için ay cok matah olsa ismi duyulurdu sertaç uzugunum ilyas yalcıntas senı sallar bay tatlım

aman ankarada o bnm bağlı oldugum yapım şirketine bağlı samet hocadan biliyom modellik için ay cok matah olsa ismi duyulurdu sertaç uzugunum ilyas yalcıntas senı sallar bay tatlım
kız sen ankarada mısın gelecem ben oraya birkaç güne

kzılarrr bşyer bulkdum süper ınstagramda falcı ikizler superlerr ucretsız el falı bakıolyar 124 bın takıpcısı var uhuhuhu superr bn attım

ya sinirden elim ayağım boşlaıyo kızlar kart bilgilemiz var ne yapcaz topluca sıctık bu ne ya napıcaz kızlar cok korkuyorum babam duyarse gebertır beni
Bugün yemin billahlar etmiştin değil mi? Lütfen ne küfür ne argo söz olmasın, şakası yok.
Büyük harflerde yazma, whatsapp grubu açmaya da kalkma, kurallara özen gösterelim rica ediyorum.

asla kufur yok ıkı gozum onume aksın sozzzzz

Bugün yemin billahlar etmiştin değil mi? Lütfen ne küfür ne argo söz olmasın, şakası yok.
Büyük harflerde yazma, whatsapp grubu açmaya da kalkma, kurallara özen gösterelim rica ediyorum.
tamam :) teşekkürler :)

Aa oyle deme ama kuzu boylu poslu motoruyla geliyo bi de valla yakısıklı cocuk sana da cok yakısır hee ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…